Ahojte. Chcem sa vas opytat osobnu otazku. Vzrusite sa,postavi sa vam pri zene,ked sa vam nepaci a nepritahuje vas?
Muži,odpoviete mi prosim?
prima - a co sa plasis ? Nech ti vysvetli, ako to myslel. Aj z kamaratskeho vztahu, moze byt laska. Aspon vies, ze ta nechce iba na sex.
A naozaj neviem,preco mi pisal hento o svojej mame,o neveste. Ja som sa s nim chcela stretavat,spoznavat ho blizsie. Ved s priatelstva moze vzniknut vztah,laska. S 1.razu sa neda nic urcit. Bol mi velmi sympaticky. Preto ma to trapi,ze ja sa mu asi nepacim. Lebo mne sa maloktory muz paci. A bolo mi s nim,ako jemu so mnou. Skvele.
A hentake nerobim,co pises. On mi povedal o sebe,kolko-ake vztahy mal. Ja o sebe. Vie,ze som slusna,dobra a fajn baba.
dakujem ti bagration. A prosim ta,ukazem ti,co mi napisal,ked som mu spomenula,ze kvoli povinnostiam budem v jeho meste. Bola som tam cely den. A vecer,ked som bola uz doma,mi toto napisal: Vedel som ze prides. Aj som premýšľal, aj som sa tešil. Len nie vsetko ide lahko. Som rad ze sa nehnevas. Moja mamina by chcela nevestu, ale boji sa toho.
zalena okolnostiach... ale vecsinou to nebyva problem
prima
podla mna sa tym netrap. Ak ta ma rad len ako kamaratku, tak sa casom najde niekto iny, kto ku tebe bude citis nieco viac. Neodporucal by som ti, aby si sa snazila prevziat iniciativu. Muzi to vacsinou nemaju radi. Ja tiez nie. Uz sa mi parkrat prihodilo, ze sa mi do priazne snazila votriet nejaka dievcina a nikdy sa to neskoncilo vztahom. Bola aj taka, ktora sa snazila velmi rychlo ist hoci aj cez postel. Ale o taku som nemal zaujem, lebo take zeny vacsinou nemaju moc velku hodnotu :D
bagration. Vecer mi napisal,ze sa so mnov stretnut urcite chce,lebo sa uz davno nenasmial ako pri mne,ze si to chce zopakovat,lebo mu bolo so mnou velmi prijemne,dobre,ako uz davno nie. A potom mi este napisal,ze ma ma rad preto,aka som. Takze ma asi berie iba ako kamaratku. Nie ako zenu,ktoru by lubil a miloval. Skoda :-/
no vidis, ked ti furt vola a pise, tak sa mu urcite pacis. Ale preco sa s tebou uz dlhsie nestretol, to zrejme vie len on sam. A konkretne to ti neodporucam opytat sa. Zahraj nanho, ze stracas zaujem, neodpisuj mu hned alebo napis mu, ze ides von s inym a ak ta ma rad, tak priklusa co nevidiet. Ine ti neostava, teda okrem vyckavania a neistoty.
bagration. A to sa ho mam opytat,ci sa mu pacim ako zena? Pise mi,volava. Vraj sa chce isto so mnov stretnut. Lenze chova sa inak. Ano,marodi teraz uz druhy mesiac,ma zdravotne problemy. Ale chodi von. Este mi aj napise-som s mamou v rakusku. Hram s kamaratom tenis. Kosim travnik. Murujem plot. Achjaj
try a pet. wow.