Ahojte. Chcem sa vas opytat osobnu otazku. Vzrusite sa,postavi sa vam pri zene,ked sa vam nepaci a nepritahuje vas?
Muži,odpoviete mi prosim?
velmi hlupo formulovana otazka, bez urazky. To, ze sa mu "postavil" este vonkoncom nemusi znamenat, ze sa mu pacis. Mozno ani nemyslel na teba, mozno je nadrzanec, ktoremu staci jeden dotyk od hocijakej, mozno len dlho so ziadnou nebol. A ano, su aj muzi, ktorym sa postavi aj pri takej, ktora ich inak vobec nepritahuje. Preco sa radsej neopytas rovno jeho? Nikto tu nevie vestit.
Ja som si totiz myslela,ze sa mu pacim. Pise mi dene,vola. Vraj sa chce urcite este so mnov stretnut. Lenze su to uz try tyzdne a on sa nema k dalsiemu stretnutiu :-( A to som bola uz v jeho meste vybavovat nejake veci dvakrat,vedel ze som tam,no nenasiel si na mna ani pet minut :'(
wreck. Mali sme stretnutie,bolo velmi dobre a prijemne. Smiali sme sa,zabavali. Sedeli sme vedla seba,rukamy sme sa dotykali,tak som ho vzala normalne za ruku. Len sme sa drzali za ruku,nic viac. No a vtedy sa to stalo. Az ma rychlo pustil,ze toto nie,potom si prelozil ruku cez,aby to tak nebolo vidiet. A rospravali sme sa dalej.
prima, mozne je sice nepritazliva, ale vie sa spravne dotykat. takze ano, mozne to je.
..to je co za hlupu otazku? preco by mal muz spat so zenou, ktora ho nepritahuje a nepaci sa mu? jasne ze sa mu nemusi postavit...vsak mu to hlava psychika nedovoli a vlastne ani nechce...lebo sa ani nevzrusi a ty sa mozes aj pokrajat...co mas 17 rokov ci co?