Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži,odpoviete mi prosim?

normalny

to mu nediagnostikovali nejaku vaznu, ci smrtelnu chorobu ?
To by mohlo vysvetlovat, ze nechce, aby si sa na neho naviazala, ak by mal zomriet.

Alebo to ma prozaickejsi dovod. Moze klamat a ty si jeho nahradnicka, zalozny plan, keby mu nevyslo, co rozbieha teraz s inou.

prima

normalny. On ma problemy z pecenou,zlcnikom,zaludkom. Vnutorne. Strava mu robi problem,ani kavu nepije,neje. Schudol 15kg. Ukazoval mi aj tabletky,ktore uziva.

normalny

to jeho spravani mi smrdi a citim z neho chorobneho klamara. Informacie musia do seba zapadat. Mama, nemama. Ved ta ta ani nepozna, tak ako jej mozes vadit ?

normalny

Ale ked je chory, co sa nelieci ? Hrat tenis, ci skutrovat na vode, atd mu este viac zhorsi zdravie. Alebo ma pohlavnu chorobu, ci nieco ine ? Jeho synovec od neho neochorie ? Divne. Tazko si predstavit, ze niekomu stacia taketo bludy a zozerie ich aj s navijakom. Mimochodom, ako vies, ze hovori pravdu, ked neni s tebou ? Moze byt na rande a tebe povie, ze hra tenis. Nepis si, ale si to prediskutuj aspon telefonicky. Alebo aj to je chory zdvihnut telefon, ze ma chore ruky, ale murovat a tenis moze hrat ?

prima

bagration. Ano,on mi pisal o svojej mame,ze je ako general. Vsetko musi byt po jej. Ale ze unho vie,ze to neplati,aj ked to skusa stale nanho. Dakujem ti

prima

normalny. Neplasim sa. Len tiez nie som hlupa,ked na stretnutie so mnov mu nezvysuje ani 5.minut? A pritom mi pravdivo napise,co robi? Mohol by ma oklamat. Ved sme od seba daleko. Ale on mi napise pravdu:hram tenis,murujem plot,kosim. Vcera bol so synovcom na vode skutrovat. Keby nerobil,nemohol nic. Ale hento robi,a mne pise,ze kym nieje 100% zdravotne fit,tak..

bagration

podla mna uz viem, o co ide. Jemu prilis zalezi na nazore mamicky. Ach jaj... aj keby si sa mu pacila, tak jeho mama rozhoduje o tom, ci ano, alebo nie. Radsej nato zabudni...

dziggi

Hlavne ta dobre odrbava. Je chory a hra tenis, kosi travnik a muruje plot? :D boze ty si riadna naivka, asi citi, ze ho zufalo chces, tak si s tebou robi, co chce.A to o jeho mame hadam ani komentovat nejdem, alebo ... :) jeho mama chce nevestu, ale boji sa toho, to on akoze robi, co mu mama prikaze, alebo chce?