ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, aj ked samozrejme musim dat na moje pocity... s priatelom uz byvame vyse roka a je nam spolu super, strasne ho milujem a aj on mna... problem je, ze este tu bude nejake 2 roky a potom sa vracia domov... je rozvedeny, 1 syn... vcera sme mali debatu, ze on uz nechce do buducna deti, lebo svojho syna nezvlada, je to aj o peniazoch, proste netrufa si na dalsie deti, je prilis zodpovedny, je odomna starsi, ale tiez ma miluje, to viem... a ze zvazuje sa odomna odstahovat, kedze ma nedokaze urobit stastnou do buducna.. neviem, co mam robit, ci si uzit stastne chvile s nim este tieto 2 roky..my sa stale spolu smejeme, je nam dobre, doplname sa, mame harmonicky vztah..ale je pravda, ze vo vzduchu to z mojej strany niekde visi, ze uz by som sa chcela pohnut vo svojom zivote dalej, budem mat cochvila 30... tak neviem, ako by ste sa zachovali vy... este s nim aspon tie posledne stastne chvile stravit alebo sa odputat a hladat si nieco perspektivne..predsa, cas leti, za dva roky budem mat 32 a chcem rodinu... je mi z toho mizerne, tak strasne ho milujem a som si ista, ze povahovo uz na takeho chlapa nenatrafim.. dakujem vopred za rady.
zostat s nim alebo rozlucit sa
Tak jeho synacik je dost rozmaznany, kazdy mesiac aj 1000 dolarov len tak na neho ide, na jeho ulety, konicky a nedari sa mu na univerzite a tam je skola draha, vsetko sa tam plati, to su tisicky dolarov.. teraz rozflakal navyse jeho auto a bez vodicaku..
Syna nezvlada, lebo je rozvedeny. Vychovat dieta vo fungujucej rodine je tazke, nie to este u rozvedenych, ked dieta pendluje medzi dvoma domacnostami.
Tvoj priatel musi mat podla mna nejaku lahku sociopaticku poruchu ked ti povie, ze ta za dva roky necha.
podľa toho ako to cítiš, to musíš v prvom rade ty vedieť
"cera sme mali debatu, ze on uz nechce do buducna deti, lebo svojho syna nezvlada, je to aj o peniazoch, proste netrufa si na dalsie deti"
tak je to aj o peniazoch, alebo nie? Su tie podmienky alebo nie? Zaopatrit jedno jedine dieta nestoji az tak extremne vela penazi. Ja z toho, co si napisala, citim z jeho reci len pokusy o vyhovorky. Ale preco sa pytas tu nazor ludi, ked si aj tak presvedcena, ze ho neopustis az do "konca vztahu"? Je to dost morbid niekomu oznamovat, kolko este s nim hodla ostat. To je asi moderny pohlad k zodpovednosti :)
.. no na deti podmeinky mam, praca a byt je... ano, je starsi, ma 45 a je American..
o jeho veku si preco pomlcala? Predpokladam, ze je to nejaky 50-nik. A preto nechce uz deti, lebo vie, ze by uz to "nezvladol". On ti uplne otvorene povie do oci, ze o 2 roky s tebou uz nepocita a ty tu depkujes, ci s nim mas este ostat? Preboha, maj trochu sebavedomie a sebauctu. A kam sa vracia domov? Na inu planetu? To je ta dialka naozaj az tak velka, ze sa to neda riesit? Dost netaktne ti oznamil, ze s tebou uz nepocita a ty sa s tym vyrovnaj a najdi si niekoho vo svojom veku.
ja by som teda uprednostnila radsej dobreho muza, s ktorym mozem stravit zivot a s ktorym sme stastni a milujeme sa, nez imaginarne deti, ktore este ani neexistuju. ale tak to je kazdeho vec, ako ma zoradeny rebricek priorit/cielov/tuzieb v zivote.
incognito a ty mas na deti podmienky? lebo ine je chciet a ine je deti mat