Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zostat s nim alebo rozlucit sa

Príspevok v téme: zostat s nim alebo rozlucit sa
incognito321

ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, aj ked samozrejme musim dat na moje pocity... s priatelom uz byvame vyse roka a je nam spolu super, strasne ho milujem a aj on mna... problem je, ze este tu bude nejake 2 roky a potom sa vracia domov... je rozvedeny, 1 syn... vcera sme mali debatu, ze on uz nechce do buducna deti, lebo svojho syna nezvlada, je to aj o peniazoch, proste netrufa si na dalsie deti, je prilis zodpovedny, je odomna starsi, ale tiez ma miluje, to viem... a ze zvazuje sa odomna odstahovat, kedze ma nedokaze urobit stastnou do buducna.. neviem, co mam robit, ci si uzit stastne chvile s nim este tieto 2 roky..my sa stale spolu smejeme, je nam dobre, doplname sa, mame harmonicky vztah..ale je pravda, ze vo vzduchu to z mojej strany niekde visi, ze uz by som sa chcela pohnut vo svojom zivote dalej, budem mat cochvila 30... tak neviem, ako by ste sa zachovali vy... este s nim aspon tie posledne stastne chvile stravit alebo sa odputat a hladat si nieco perspektivne..predsa, cas leti, za dva roky budem mat 32 a chcem rodinu... je mi z toho mizerne, tak strasne ho milujem a som si ista, ze povahovo uz na takeho chlapa nenatrafim.. dakujem vopred za rady.

ANGEL-DEMON

som to myslela len tak na odľahčenie témy... :-) takeho by som nechcela za nič... radšej budem sama nasledovné 2 roky ako s nejakym takýmto echmmom...

ANGEL-DEMON

adr1a ved ja viem.. som aj nižšie písala.. že čo to je za vzťah na dobu určitú 2 roky.. to čo je ? nechápem rozum mi zastáva... keby mi toto chlap povie pošlem ho do čerta hned...nebudem rozhodne čakať 2 roky... zbytočne zaberá miesto niekomu inému, kto by bol rád s nou a chcel s nou prežiť celý život...

kafe

na toho chlapa by ste nemuseli toľko kydať. Je to od neho FÉR, že sa jasne a priamo vyjadril. Koľko blbečkov by bolo ticho a len tak z fleku by dal po dvoch rokoch babe zbohom? To neni o tom, že ON ju NEMILUJE. Prečo by ju nemohol milovať?? Len má jasno v tom, čo chce on sám v živote. Na deti si netrúfa a neni slepý, vidí, že ona je mladá baba, čo asi deti chce. Preto jej tú voľnosť ponúka.

incognito321, čo chceš ty? Ja si myslím, že obe možnosti sú dobré a len si potrebuješ v sebe utriasť - chceš rodinu a deti alebo tohoto konkrétneho chlapa a život s ním. Za dva roky sa ešte veľa vecí/okolností môže zmeniť a okrem týchto dvoch možností, čo máš teraz, sa môžu ukázať aj ďalšie. Rozprávajte sa ešte o tom - prijal by možnosť, že by si do USA išla s ním? Ste spolu iba jeden rok, to je podľa mňa krátka doba. Ale to riziko, že ak zostaneš s ním, vlastné deti mať nebudeš TU JE. Takže bacha na to. Ale rovnako je tu aj možnosť, že chlap kvôli tebe ten kompromis urobí a to jedno dieťa spolu mať môžete. To si musíš ujasniť ty sama, či je to pre teba dôležité a či na dieťati trváš. Neustupuj zo svojich požiadaviek, pocitov, túžob, ak ťa to ťahá mať rodinu... skvelý chlap ti to NEvynahradí.
A či si hľadať chlapa na rodinu hneď teraz alebo o dva roky je podľa mňa naozaj srdečne jedno. Proste môžeš sa o dva roky rozísť s týmto a do pol roka si nájdeš perspektívnu známosť. A môžeš sa teraz hneď rozísť a nájdeš si blbca, s ktorým aj tak po troch rokoch vzťah ukončíš a si - bez chlapa (jedného s ktorým si pár pekných chvíľ mohla byť šťastná, i druhého s ktorým si chcela rodinu), bez detí... život je nevyspytateľný.

Stručne ti to poviem takto - nemaj strach si život užívať a brať tak AKO JE. Ak máš jasno v tom, čo chceš, život to zariadi podľa tvojich predstáv tak, ako by ťa to ani vo sne nenapadlo. Veľa zdaru prajem, nech sa rozhodneš akokoľvek.

adr1a.

ANGEL-DEMON. Tam je uplne iny problem, nez su deti. On s nou do buducnosti vobec nepocita, nespaja svoju buducnost s nou. Povedal jej, ze po 2r ide spät domov do usa. No bez nej. On s nou totiz pocita iba na tie 2r a potom dovi dopo) Chces a beries?))

ANGEL-DEMON

kolko má ten tvoj rokov? pošli ho za mnou, to by bol pre mňa idealny partner,.. ja totiž mám opačný problém... ten čo nechce deti som ja...

adr1a.

anoooooooooo, ale zrejme zijes takto s niekym, kto ta chce. Tu vidim ten zasadny rozdiel

Clovek ide do vztahu (aspon ja), ze je to navzdy/naveky. Ak to nevyjde, zial, stava sa. Ale clovek robi pre fungovanie a zachranu vztahu vsetko, aby boli ti dvaja spolu stastni spokojni ai co najdlhsie ak nie navzdy. Ale dokelu so vztahom na dobu urcitu. To je ako tzv kamaratstva "s vyhodami" ked sa jeden z nich naviaze zalubi a tajne dufa ze aj ten druhy sa casom tiez naviaze zalubi. No nestane sa. A toto je to iste. Budu dalsie 2r spolu a ked pride den D, on sa zbali odide a ona ostane na 5racky z toho. Psychicky aj fyzicky

Jax

Tu predsa nejde o nejake spolocensje pravidla, na ne aj tak vacsina spolocnosti zvysoka sere. Tu ide o to, ze uz dnes je nestastna a chcela by od vztahu nieco viac a vie, ze s tymto chlapom nic z toho nedostane. Ser na neho cim skor, stracaj cas s niekym perspektivnym.

anoooooooooo

ostan s nim este..ved co mame na tomto svete... ani pevne manzelstva niesu stastne... ja teraz sama zijem proti pravidlam spolocnosti a som stastna...

incognito321

..pravda je, ze viac-menej som vedela do coho idem a potom ja som prekrocila ten pomysleny most..nepocitala som, ze zacnem pocitovat tieto "materinske pudy" alebo neviem ako to nazvat, myslela som si, ze budem mat este kopec casu potom... tak, pykam za svoju sprostost teraz.. vsetko je pravda, co ste napisali..

bagration

pozri, tuzis velmi po dietati, to je uplne normalna vec v tvojom veku. Ale musis sa zamysliet nad tym, co stoji v ceste k naplneniu tejto tuzby. A odpovedou je partner, ktory uz za ziadnu cenu nechce dieta. Ale bol aspon taky ohladuplny a ponukol sa, ze ta necha ist, aby si si sama splnila sen o rodine. Alebo len vie, ze si prilis namotana a vie, ze o nic nepride. Takze treba tuto jeho ponuku vyuzit a opustit ho. Pisala si, ze sa navzajom milujete. Ale jeden zamilovany clovek predsa nepovie svojej polovicke, ze rata s nou uz len nejaky cas a potom zbohom.. ani sa neponuka, ze ju necha tak, "pre dobro veci"... Aj tak si musis uvedomit, ze aj keby si ho prehovorila, kym by sa to vsetko "zariadilo" a dieta by sa narodilo, on by mal tesne pred 50kou. Kym by dieta dospelo, malo by matku v strednom veku a otca v dochodkovom veku. Takze kym by presla potreba starostlivosti o dieta, cochvila by mozno prisla starostlivost o otca dietata.