ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, aj ked samozrejme musim dat na moje pocity... s priatelom uz byvame vyse roka a je nam spolu super, strasne ho milujem a aj on mna... problem je, ze este tu bude nejake 2 roky a potom sa vracia domov... je rozvedeny, 1 syn... vcera sme mali debatu, ze on uz nechce do buducna deti, lebo svojho syna nezvlada, je to aj o peniazoch, proste netrufa si na dalsie deti, je prilis zodpovedny, je odomna starsi, ale tiez ma miluje, to viem... a ze zvazuje sa odomna odstahovat, kedze ma nedokaze urobit stastnou do buducna.. neviem, co mam robit, ci si uzit stastne chvile s nim este tieto 2 roky..my sa stale spolu smejeme, je nam dobre, doplname sa, mame harmonicky vztah..ale je pravda, ze vo vzduchu to z mojej strany niekde visi, ze uz by som sa chcela pohnut vo svojom zivote dalej, budem mat cochvila 30... tak neviem, ako by ste sa zachovali vy... este s nim aspon tie posledne stastne chvile stravit alebo sa odputat a hladat si nieco perspektivne..predsa, cas leti, za dva roky budem mat 32 a chcem rodinu... je mi z toho mizerne, tak strasne ho milujem a som si ista, ze povahovo uz na takeho chlapa nenatrafim.. dakujem vopred za rady.
zostat s nim alebo rozlucit sa
Ani sa ti nečudujem. Nie je ľahké odísť.
a to akože čo má byť??!!!! vzťah na dobu určitú? máte o tom aj zmluvu asi by ma to neprekvapilo... pokial on deti nechce a ty áno,..
je to dosť zásadná téma v ktorej sa nezhodnete,.. na čo oddialovať trápenie a odpočítavať čas do rozchodu? rozídte sa hned a dovi dopo!
vdaka za rady... ja som si to aj v kutiku duse myslela, co tu pisete.. ale mam este v hlave riadny chaoz, je to cerstve, tak potrebujem trosku nezaujate pohlady..
Keby mne niekto taketo nieco povedal, ze o 2r sa vracia domov (neries teraz deti - ale to, ze teba do svojej buducnosti vobec nezahrnul, nespomenul ta, nepocita vobec s tebou) - tak dovi dopo. Deti su teraz vedlajsie. To ani teraz neries. Keby ta dotycny totiz miloval, skutocne miloval ako si to ty milne myslis a nahovaras, tak by vas riesil : Ostanem tu s tebou a budeme SPOLU? - pojdes so mnou domov do usa a budeme tam SPOLU? - alebo pojdeme spolu aj macke do riti ci na kraj sveta ale SPOLU?
Dieta je najmensi problem....
On s tebou totiz vobec nepocita. Vlastne ano, 2r kym tu este bude.
Poviem ti, ak teraz nezvladas pripadnu rozluku - co budes robit za tie 2r ??
To bude ovela oovela horsie tazsie bolestnejsie. Takze odid od neho a viac sa neobzeraj spät. Ak v tom stale nemas jasno - spytaj sa ho este raz, co bude s vami po tych 2r?? Ak ti povie co predtym, vratim sa domov, isto to nie je tak bajecny chlap, ktory ta miluje a ako ho tu opisujes....
Takze odid. Ak naozaj chces to dieta, tak muza na lasku vztah rodinu spolocny zivot nezozenies, nenajdes len tak. Ak vobec. Ale s tymto tu by som neostavala nie kvoli tomu, ze nechce so mnou dieta - ale preto, ze nechce mna a ani nas
tak toto by som asi nevydrzala
Neviem1111, ano, presne tak..ja by som tam aj isla, so svojou pracou by to nemal byt problem..
ja som teda uvodny prispevok pochopila uplne inak. pochopila som to tak, ze to, ze sa vracia o dva roky, je skratka fakt, o ktorom vedeli obaja dlhodobo (a najmensi problem je ist s nim, nie?). teraz jej povedal to, ze dalsie deti nechce a preto zvazuje, ze sa odstahuje, aby to zbytocne "nepredlzovali", kedze jej nevie poskytnut buducnost, aku si predstavuje ona.
Tak on navrhol, ze sa teraz zdekuje, aby mi dal volnost, len ja zvazujem, ci este s nim tie 2 roky zostat a mat sa fajn alebo to nechat tak.. ale vlastne ste mi aj trochu otvorili oci, vdaka..
Nie si tak trochu naivna, ked nevidis, ze o jeho syna ani o to pripadne dieta nejde? Proste ti oznamil, ze s tebou nebude a spolieha sa na tvoje city (alebo naivitu???), ze za ten zvysny cas nebude musiet byt osamote. Podla toho, ako pises, je vidiet, ze mas asi velmi malo sebavedomia :( mne keby nejaka povedala, ze pocita som mnou uz len nejaky cas, tak v ten den je poslana do "..." Mam predsa sebauctu a nebume s niekym len preto, aby som nebol sam. A to som rovnako stary ako ty.
Dievca uvedom sa, o toho debilka na univerzite vobec nejde, uz len preto, ze ten s tatinkom zarucene cas travit nebude.
Ste sa zjavne nasli ak tomu veris...