Ahojte. Pisem sem a prosim o radu. S priatelkou mam dlhorocny vztah, viac ako 8 rokov. S priatelkou zijem intimne viac ako 7 rokov. Za cely cas moja priatelka nemala poriadny sex, a orgazmy pri sexe za ten cas by sa dali spocitat na jednej ruke. Mam problem s predcasnou ejakulaciou. Do par desiatok sekund som hotovy. Ked sa nehybem vela, tak je to trosku viac. Na zaciatku nasho sex. zivota som si myslel, ze je to tym, ze som neskuseny a tym, ze priatelka moc sex nechcela mat. Teraz mavame sex aj kazdy den a problem stale pretrvava. Bol som aj u urologa, ten mi predpisal Asentru/Sertralin a pomohlo, len ked som to bral dlhsie, zacal som sa citit zvlastne, tak som to vysadil, pretoze su to antidepresiva, tak som sa obaval. Urolog mi aj povedal, ze mam skratenu uzdicku. Tak som aj vahal ci ist na pretnutie, ale ci to vobec pomoze. Kupil som si aj znecitlivujucu masticku na zuby Kamistad a do priatelky sa to tiez prenieslo a nic necitila a nepacilo sa jej, ze musi cakat, kym to zacne ucinkovat. Masturbovat mozem aj kazdy den, ale nic. Uz niekedy ani na sex nemam chut, pretoze to ani poriadne sex nie je. Tak sa radsej sam spravim. Som z toho riadne frustrovany. 8 rocny vztah a priatelka nemala poriadny sex.
Dlhorocny problem v posteli
Tak aspon je vyhoda ze to nema s cim porovnavat ak ste pre seba ten 1.
Podla toho ako sa vyjadrila nevidi to ako problem.
Ale teda viem ze svojho casu tu muzi riesili to ako to oddialiť. Mozno by si sa mal pri najblizssom sexe zamerat...vela veci je naozaj v hlave tak ako len myslienka moze vzrusit tak to moze potlacit. Skusaj.
Aj tak by som sa mozno partnerke viac venovala nejak to vykompenzovala. Mozno nejaky ritual ze teda budete mat svoje 'tradicne piatky' ...nejaka masaz a pod...alebo zmena prostredia. Z casu na cas sa o tom bavte uprimne. Lebo teba to trapi..tak aby casom v tebe nevyrastlo nieco ze sa budes strachovat ze ti utecie chapes.
Drzim vam palce. A nakoniec 8 rokov je pekny cas a vztah bie je len o sexe
dlhsia predohra nepomoze. mna to vzrusi natolko, ze aj keby bola priatelka neviem ako vzrusena, tak sa spravim do minuty, ani to nie. oralny sex priatelka nechce, ked uz spolu sexujeme, sa jej to hnusi, aby som ju tam dole lizal, ked som bol v nej. a bavili sme sa, ale tak to nic neriesi. jednoducho, uz si ani neverim, ze to bude dlhsie, pretoze viem, ze nebude. za tych viac ako 7 rokov sex. zivota som sa o tom presvedcil. niekedy ani predohru nemame a ideme na vec, a aj tak sa spravim rychlo. priatelku sice po sexe vzdy dorobim, ale nie je to ono. jej vravim, ze ak budeme spolu uz stale, tak bude mat takyto sex stale. (kazdy sme pre kazdeho prvy)
A co ta dlhsia predohra , orálny sex , pouzi prsty jazyk atd...zameraj sa na nu aby najprv mala pozitok. 8rokov je fakt dlha doba nemat pri sexe orgazus to by som sa aj ja citila podpsa.
Uz ste sa niekedy o tom otvorene bavili? Ako to vnima? Co sa jej paci a chcela by naopak viac?
Riesil by som to doma a nie tu ..domyslat si ze co asi tak bude...