Ahojte. Pisem sem a prosim o radu. S priatelkou mam dlhorocny vztah, viac ako 8 rokov. S priatelkou zijem intimne viac ako 7 rokov. Za cely cas moja priatelka nemala poriadny sex, a orgazmy pri sexe za ten cas by sa dali spocitat na jednej ruke. Mam problem s predcasnou ejakulaciou. Do par desiatok sekund som hotovy. Ked sa nehybem vela, tak je to trosku viac. Na zaciatku nasho sex. zivota som si myslel, ze je to tym, ze som neskuseny a tym, ze priatelka moc sex nechcela mat. Teraz mavame sex aj kazdy den a problem stale pretrvava. Bol som aj u urologa, ten mi predpisal Asentru/Sertralin a pomohlo, len ked som to bral dlhsie, zacal som sa citit zvlastne, tak som to vysadil, pretoze su to antidepresiva, tak som sa obaval. Urolog mi aj povedal, ze mam skratenu uzdicku. Tak som aj vahal ci ist na pretnutie, ale ci to vobec pomoze. Kupil som si aj znecitlivujucu masticku na zuby Kamistad a do priatelky sa to tiez prenieslo a nic necitila a nepacilo sa jej, ze musi cakat, kym to zacne ucinkovat. Masturbovat mozem aj kazdy den, ale nic. Uz niekedy ani na sex nemam chut, pretoze to ani poriadne sex nie je. Tak sa radsej sam spravim. Som z toho riadne frustrovany. 8 rocny vztah a priatelka nemala poriadny sex.
Dlhorocny problem v posteli
no priatelka povie, ze to je v mojej hlave, ze to je psychika. nijak inak to neriesi. skor je zvyknuta na ten sex aky mame.
Lenže problém vzniká niekde inde nie v posteli.
Obrezany penis je praveze krajsi.
Ja sa spytam, ci sa v tejto veci nejak snazi aj partnerka, lebo mam pocit, ze iba ty a jej he to vlastne jedno.
fotky som tu nepridaval. a ked som bol u lekara, tak mi povedal, ze ju mam skratenu, a ze to moze byt problem. ale najskor som skusil tabletky, nechcel som hned ist na zakrok. asi budem musiet ale ist vyskusat. ja som rozmyslal aj nad obriezkou, ale to priatelka nechce, ze je to hnusne. podla mna by to mohlo byt lepsie.
pozor na to, niektore zeny su neni schopne dosiahnut orgazmus ani pri intenzivnom styku ktory trva dlhsie 8-12minut, tie potom casto hadzu vinu na protistranu, zena, ktora sa nedokaze urobit vaginalne ma vacsinou necitlivy klitoris, vtiahnute bradavky atd. taku clovek uspokoji jedine dlhym lizanim, alebo prstovanim, drazdenim analu.Takze dost sa casto zeny vyhovaraju na muzov, ze ich nevedia urobit ked klasicky ud je v posve. Problem s takymto prirodzenym vyvrcholenim ma 80% zien.A take tie keci, ze treba prirazat pol hodinu su keci, 99% chlapov to nedokaze.
Som mu to tam napisala, uz tretikrat ti to pisem, naozaj nevies. Skludni hormon.
Neboj sa, nie si jedina, ktora dosiahne orgazmus :)
a ziadne konkretne kroky v sexe mu neradim, ak si si nevsimla. napisala som tebe, aby si neradila ty, pretoze kazde telo je ine. to mu musi ona povedat, ako sa jej to paci a ako jej to robi najlepsie.
preco by mala byt zena bez neviem akej dlhej predohry sucha? nestaci par dotykov a bozkov? (mne teda staci jeden intenzivnejsi bozk) netrepem. opakujem, kazde telo je ine, kazda zena je ina. za to ze ty nevies dosiahnut orgazmus si tu na mne nemusis liecit svoje komplexy a urazat ma.
ako keby zlym sexom vsetko koncilo :-D