Ahojte. Pisem sem a prosim o radu. S priatelkou mam dlhorocny vztah, viac ako 8 rokov. S priatelkou zijem intimne viac ako 7 rokov. Za cely cas moja priatelka nemala poriadny sex, a orgazmy pri sexe za ten cas by sa dali spocitat na jednej ruke. Mam problem s predcasnou ejakulaciou. Do par desiatok sekund som hotovy. Ked sa nehybem vela, tak je to trosku viac. Na zaciatku nasho sex. zivota som si myslel, ze je to tym, ze som neskuseny a tym, ze priatelka moc sex nechcela mat. Teraz mavame sex aj kazdy den a problem stale pretrvava. Bol som aj u urologa, ten mi predpisal Asentru/Sertralin a pomohlo, len ked som to bral dlhsie, zacal som sa citit zvlastne, tak som to vysadil, pretoze su to antidepresiva, tak som sa obaval. Urolog mi aj povedal, ze mam skratenu uzdicku. Tak som aj vahal ci ist na pretnutie, ale ci to vobec pomoze. Kupil som si aj znecitlivujucu masticku na zuby Kamistad a do priatelky sa to tiez prenieslo a nic necitila a nepacilo sa jej, ze musi cakat, kym to zacne ucinkovat. Masturbovat mozem aj kazdy den, ale nic. Uz niekedy ani na sex nemam chut, pretoze to ani poriadne sex nie je. Tak sa radsej sam spravim. Som z toho riadne frustrovany. 8 rocny vztah a priatelka nemala poriadny sex.
Dlhorocny problem v posteli
tieto problémy by si mal riešiť niekde inde nie tu..
Biker27 no vidis, tak ani menit nemusis, tak kde je problem?
Choď k lekárovi a rieš to
nepouzivame gumu. chodime bez nicoho.
No ved sa sprav, vymente gumu a pokracovat mozte v sexovani dalej nie? Mi nehovor ze po jednom spraveni uz si mrtvy a unaveny pokracovat...
ako divim sa ti...sam si povieš že mať hentaký sex je dess a ty neni si schopný pre to vyhodiť 150eciek...
zvyknutá na ten sex čo máte? to neznie ružovo.
tak skus poriesit tu uzdicku a ked to nezaberie, pories obriezku. ale s psychikou urcite tiez pracuj, po rokoch takychto problemov mozno budes uz mat blok aj v hlave. nesustreduj sa na to kde je problem, ale na to, ako ho vyriesit.
no ja radost teda z takeho milovania nemam. ver mi, keby to zazijes, z pohladu baby alebo z pohladu muza, chapala by si. vztah nie je o sexe, ale je sucastou a zas mat hentaky sex, to sa ani milovanie neda nazvat.
Myslim, ze ma pravdu. Si az posadnuty vlastnym penisom. Vo vztahu to nema byt sex, ale milovanie, ktore prinasa radost a zblizuje.