Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhorocny problem v posteli

Príspevok v téme: Dlhorocny problem v posteli
Biker27

Ahojte. Pisem sem a prosim o radu. S priatelkou mam dlhorocny vztah, viac ako 8 rokov. S priatelkou zijem intimne viac ako 7 rokov. Za cely cas moja priatelka nemala poriadny sex, a orgazmy pri sexe za ten cas by sa dali spocitat na jednej ruke. Mam problem s predcasnou ejakulaciou. Do par desiatok sekund som hotovy. Ked sa nehybem vela, tak je to trosku viac. Na zaciatku nasho sex. zivota som si myslel, ze je to tym, ze som neskuseny a tym, ze priatelka moc sex nechcela mat. Teraz mavame sex aj kazdy den a problem stale pretrvava. Bol som aj u urologa, ten mi predpisal Asentru/Sertralin a pomohlo, len ked som to bral dlhsie, zacal som sa citit zvlastne, tak som to vysadil, pretoze su to antidepresiva, tak som sa obaval. Urolog mi aj povedal, ze mam skratenu uzdicku. Tak som aj vahal ci ist na pretnutie, ale ci to vobec pomoze. Kupil som si aj znecitlivujucu masticku na zuby Kamistad a do priatelky sa to tiez prenieslo a nic necitila a nepacilo sa jej, ze musi cakat, kym to zacne ucinkovat. Masturbovat mozem aj kazdy den, ale nic. Uz niekedy ani na sex nemam chut, pretoze to ani poriadne sex nie je. Tak sa radsej sam spravim. Som z toho riadne frustrovany. 8 rocny vztah a priatelka nemala poriadny sex.

Fantasyi

Ok, ked si teda svetla vynimka, tak prosim ta nerad, lebo vacsina normalnych zien je ina a asi sa ti velmi podakuju, ked podla tvojich rad to chlap do nich rovno napali.

Fantasyi

Prosim ta netrep, bez predohry si sucha, to akoze do teba hned zasunie a to je podla teba nezne milovanie? Pochybujem, ze ty vobec nejaky sex mas.

neviem111111

a predstav si ze nemusi, patrim k tym stastnym, ktorym vela netreba a ide im to aj viackrat. 10 minut mi na tri vaginalne orgazmy v pohode staci. kazde telo je ine, tak skus podla toho svojho univerzalne nesudit cely svet.

neviem111111

za to ze ty si na predohru potrpis, neznamena, ze zeny ktore nie su ku*vy. kazdemu sa paci nieco ine a kazdemu robi dobre nieco ine a ma pravo podla toho s partnerom fungovat.

neviem111111

dakujem za take krasne otitulovanie. kur*va rozhodne nie som, za cely zivot som mala iba jedneho partnera. nezne milovat sa da aj bez polhodinoveho oralneho sexu ako predohry.

neviem111111

biker, a ak ty si ten, ktory sem aj pridaval v inej teme fotku tej uzdicky, tak rozhodne to ries chirurgicky. skratea uzdicka dlzku styku vyrazne ovplyvnuje. alebo skus eventuelne porozmyslat aj nad uplnou obriezkou. znizi sa ti citlivost, tym ze bude vsetko stale vonku, takze vydrzis dlhsie.

neviem111111

fantasyi, asi sto ludi sto chuti, takze taketo univerzalne rady by som nedavala, skor nech s nou priamo komunikuje, co sa paci jej. ja napr. predohru nemam rada, viac ako minutovu vyslovene neznasam :D

Ano.

Vsak on neskor pise ze partnerka orgazmy ma ze ju vzdy dorobi rukou. Chalan ma problem s dlzkou samotneho aktu. Vacsinou je problem v kratkej uzdicke a to sa da lahko poriesit malym zakrokom.