Ahojte. Pisem sem a prosim o radu. S priatelkou mam dlhorocny vztah, viac ako 8 rokov. S priatelkou zijem intimne viac ako 7 rokov. Za cely cas moja priatelka nemala poriadny sex, a orgazmy pri sexe za ten cas by sa dali spocitat na jednej ruke. Mam problem s predcasnou ejakulaciou. Do par desiatok sekund som hotovy. Ked sa nehybem vela, tak je to trosku viac. Na zaciatku nasho sex. zivota som si myslel, ze je to tym, ze som neskuseny a tym, ze priatelka moc sex nechcela mat. Teraz mavame sex aj kazdy den a problem stale pretrvava. Bol som aj u urologa, ten mi predpisal Asentru/Sertralin a pomohlo, len ked som to bral dlhsie, zacal som sa citit zvlastne, tak som to vysadil, pretoze su to antidepresiva, tak som sa obaval. Urolog mi aj povedal, ze mam skratenu uzdicku. Tak som aj vahal ci ist na pretnutie, ale ci to vobec pomoze. Kupil som si aj znecitlivujucu masticku na zuby Kamistad a do priatelky sa to tiez prenieslo a nic necitila a nepacilo sa jej, ze musi cakat, kym to zacne ucinkovat. Masturbovat mozem aj kazdy den, ale nic. Uz niekedy ani na sex nemam chut, pretoze to ani poriadne sex nie je. Tak sa radsej sam spravim. Som z toho riadne frustrovany. 8 rocny vztah a priatelka nemala poriadny sex.
Dlhorocny problem v posteli
"no pri samotnom akte mala priatelka orgazmus tolko krat, ze to spocitam na jednej ruke. po sexe potom priatelku dorobim rukou."
aspon v tom mas velke pozitivum, ze mas priatelku, ktora ta evidentne lubi, vacsina zien by ta zrejme vykopla z postele velmi rychlo. A to samozrejme nemyslim v zlom, prosim neber to osobne. Ale podla mna tvoje pokusy o riesenie boli velmi vlazne. Ja kebyze mam takyto problem, snazil by som sa velmi intenzivne o napravu.
BIker27, sorry, ale dakych 150e ti za toto trapenie stoji? Keby to stalo zrovna aj 1500e tak by som do toho isla. Navstiv viacerych odbornikov a ked ti to este aj ini odporucia, tak to proste urob. Vo vztahu sex sice nie je vsetko, ale je dolezity. Aspon pre mna urcite. Mozno ta tvoja nie je velmi sex.zalozena ked jej toto vyhovuje, ale ked je problem, treba ho riesit. A tvoj problem sa da iste vyriesit
ja teda spokojny nie som. kto moze byt spokojny z 20sekundoveho az 1minutoveho sexu? aj to bez nejakych vacsich pohybov. a priatelka isto nie je spokojna, aj ked vravi opak, ale vidim jej na tvari nieco ine. a nehovorim o dosiahnuti orgazmu naraz. ide mi o to, aby bol sex dlhsi a priatelka mala z toho vacsi pozitok. Zeny, zacinali by ste sex kvoli 20sekundam?
A to je akoze problem? Lebo to ze sa obaja urobite naraz pri sulozi funguje nie kazdemu, podla mna minimum parov. Mozno vo filmoch. Ked je ona spokojna tak co riesis? Aj ty, teda uspokojeni.
no pri samotnom akte mala priatelka orgazmus tolko krat, ze to spocitam na jednej ruke. po sexe potom priatelku dorobim rukou.
"Za cely cas moja priatelka nemala poriadny sex, a orgazmy pri sexe za ten cas by sa dali spocitat na jednej ruke."
"vzdy ju dorobim po sexe"
vysvetli to, lebo ja to nechapem
vsak som bol u lekara a predpisal mi antidepresiva a tie ucinkovali. ale nie je to zdrave. a povedal, ze by som mal ist na plastiku uzdicky, lenze neviem ci by to pomohlo a zakrok stoji okolo 150e
Ved ale sam pises ze si este nevycerpal vsetky moznosti ako to skusit riesit, tak neviem na co cakas? Uz by som mal davno obehanych vserkych doktorov a skusil vsetky liecby a techniky a rady.
PS: keby jej na tom sexe tak zalezalo a trapilo ju to, uz davno sa na teba vykasle. Zvykla si a asi to nevnima vobec tak zle ako ty, tak jej to stale neomielaj
vztah naozaj nie je len o sexe a modli sa za to, aby tento nazor tvoja partnerka nezmenila. Par desiatok sekund je naozaj takmer nic. Co takto skusit ineho urologa - sexuologa? Mozno psychiatra? Urcite existuje riesenie, ako to nejak zlepsit. Predpokladam, ze ked po tak dlhej dobe si sem napisal o radu, tak sa asi velmi strachujes, aby sa nahodou nestalo, ze partnerka strati trpezlivost. Hlavne sa neboj lekarov a uplne otvorene im popis svoje problemy.
vztah nie je len o sexe, ale nemat poriadny sex celych 8 rokov, a ani ziadne zlepsenie po tak dlhej dobe, je fakt zle