Zdravim Vas ludkovia. Chcela by som poprosit o par rad ohladom tvarovania zadku. Cvicim uz nejaky ten tyzden, ale nevidim ziadne vysledky. Teraz som, ale dostala k clanku o formovani zadnych proporcii, kde som sa docitala, ze zakladom je squat, co som doteraz absolutne nerobila. Tak to skusam tymto sposobom od vcera. Vcera som spravila asi cca 45 squatov, ale nie naraz s pauzami. Dalej robim vystupy na stolicku po 10 x na kazdu nohu po 3 serie, sem tam si twerkujem, alebo nieco. Cvicim aj ine cviky. Otazkou je, ze kolko tych squatov by som mala denne spravit a v ktorom storoci uvidim vysledky, niesom velmi trpezlivy typ a ked sa dlhsiu dobu nic nedeje, tak to vzdam, co je skoda, lebo ked vidim tie vysquatovane ritiska, az slinka mi ujde :). Tiez by som taku brala, len potrebujem nejaku motivaciu, alebo aspon odobrenie, ze to co robim ma zmysel a raz uvidim vysledky. A este by som chcela vediet, ci ma zmysel robit squati trebars 10 o hodinu tiez 10 a takto cely den, stale ked ma to proste napadne dam si aspon 10tku, aj ked stehienka uz placu :) .. Len nad tym sa zamyslam, ci je to efektivne, lebo to nerobi za sebou, ale s takymto odstupom. Po mimo toho, ze si na zaciatok davam 3 serie po 15.
Formovanie zadku
Ja vacsinou cvicim podla toho co najdem na nete a skusam uz dlhsie sledujem tuto stranku www.modnehity.sk
kde pridavaju dost takychto clankov ohladom formovania a tvarovania zadku, zopar som skusila tak dlhdobejsie a vysledky su :))
Hm, momentalne ani nestupnem na nohu, boli sme na prechadzke a boli tam stopy od nakladnych aut, ja som saskovala vyskocila do vzduchu a tak blbo dopadla, ze na tu nohu ani nedokazem stupit. Mam celu opuchnutu klenbu nohy, len dufam, ze to nieje zlomenina, len nieco ine. Tak sa skoncilo moje cvicenie a to uz som bola plne odhodlana a toto sa mi stane :(.
Ono to milá moja stačí 2 krát do týždna priam blahodárne :D !!! takto to robia bikiny fitnesky a pozri aký zadok majú :D ...
Ja som skoro odpadla :D :D :D 10 SQUATOV každú hodinu ...alebo ked ma to napadne :D :D :D :D o môj bože :D :D :D :D ....
1. 70% je strava -ak chceš aby si mala peknú riť musíš prijať viac bielkovin v strave -(kuracie mäso,proteinový prášok,vajcia,tofu,tvaroh)
2. NEBOJ SA VAHY.. začni s malou záťažou do každej ruky plnú flašku vody a urob 12 opakovaní po 4 serie (čo sa týka DREPOV-po tvojom squartov) :D :D na slovensku po slovensky !!! :D
3. rob aj iné cviky na zadok ,ALE DREP JE ZAKLAD !!! :)
-iné napr 1. daj sa na štyry a dvíhaj vyrovnanú nohu hore a ked bude hore stlač na sekundu zadok a pomaly dole
-lahni si na bok a dvíhaj nohu vždy cca 12x ...radšej zvyšuj váhu ako počet opakovaní
4. maximálne každý druhý den -sval odpočinkom rastie ,formuje sa ...ked to budeš robit nezmyselne často bude to úplne HLUPE
5. vždy je potrebná taká váha že 10-11-12te opakovanie budeš cítiť že páli
A este som zabudla, mam takto v plane cvicit kazdy den, nepride mi to ani vela toto co robim, resp. dost na to aby to malo viditelne ucinky, ale viac tych squatov nezvladnem, da to teda dost zabra, ked to clovek robi poriadne. Neviem si predstavit, ze by som toto malo cvicila, len dva krat do tyzdna a malo by to mat efekt.
Tie 3 serie po 15, robim naraz, v ramci cvicenia.. dam si squati, potom zdvihanie panvy, potom vystupy na stolicku, potom zas squaty, to uz ale neviem ani jak sa volam, lebo po tej stolicke si necitim nohy. Squaty robim len od vcera, doteraz som cvicila inym sposobom, ale nevidela som rozdiely, tak som dosla k clanku, ze toto je najucinnejsie.
A mimo tohto si dam, sem tam len tak 10 squatov, co neviem ci ma efekt, v priebehu dna aj 5 krat mozno, ale - mimo cvicenia.
Neviem ci jem dost proteinov, lebo neviem co je dost. A z proteinov sa tak nahodou nepribera? To mi teda ku stastiu tiez nechyba :D
zakladne info teda ako dlho to uz robis a napr tych 45 opakovani hovoris ze robis s pauzami... kolko opakovani das na jednu seriu?
imho viac ako tri serie nema zmysel robit (ma ale nie pre amaterov) a tiez viac ako 10 opakovani nema zmysel... a otazne je ako cato to robis... na zaciatok urite nie viac ako 2 do tyzdna a tym nemyslim dva dni po sebe ale napr v pondelok + stvrtok....
ak si das taku zataz ze cojaviem urobis 10 vypadov ale 13 by si uz nespravila ani keby si sa po.... tak by si mala vidiet rozdiel tak za 3 mesiace..
inak jes dost proteinov?
Aj tebe vela stastia, ahoj :)
no akurat pozeram na hodiny, v piatok a ja sa flakam... musim ist daco dorobit, nech mozem domov...tak vela stastia, cavko! :)