Zdravim Vas ludkovia. Chcela by som poprosit o par rad ohladom tvarovania zadku. Cvicim uz nejaky ten tyzden, ale nevidim ziadne vysledky. Teraz som, ale dostala k clanku o formovani zadnych proporcii, kde som sa docitala, ze zakladom je squat, co som doteraz absolutne nerobila. Tak to skusam tymto sposobom od vcera. Vcera som spravila asi cca 45 squatov, ale nie naraz s pauzami. Dalej robim vystupy na stolicku po 10 x na kazdu nohu po 3 serie, sem tam si twerkujem, alebo nieco. Cvicim aj ine cviky. Otazkou je, ze kolko tych squatov by som mala denne spravit a v ktorom storoci uvidim vysledky, niesom velmi trpezlivy typ a ked sa dlhsiu dobu nic nedeje, tak to vzdam, co je skoda, lebo ked vidim tie vysquatovane ritiska, az slinka mi ujde :). Tiez by som taku brala, len potrebujem nejaku motivaciu, alebo aspon odobrenie, ze to co robim ma zmysel a raz uvidim vysledky. A este by som chcela vediet, ci ma zmysel robit squati trebars 10 o hodinu tiez 10 a takto cely den, stale ked ma to proste napadne dam si aspon 10tku, aj ked stehienka uz placu :) .. Len nad tym sa zamyslam, ci je to efektivne, lebo to nerobi za sebou, ale s takymto odstupom. Po mimo toho, ze si na zaciatok davam 3 serie po 15.
Formovanie zadku
Nezaujimaju ma iny muzi, robim to pre svoj pocit, mam plochsi zadok, nepaci sa mi, pacia sa mi gulate rite a velke prsia, ked uz tie prsia mam male, tak aspon nech ta rit tam je.
to co ty robis si myslim, ze len zadok nadvihnes, spevnis, ale zvacsis asi za 100 rokov.. potrebujes cvicit s cinkami... ja tak cvicim uz vyse pol roka (ja cvicim ale cele telo a finisher si dam zameranie na zadok - cviky striedam, cvicim vselijake, aby si zadok nezvykol)+ beriem po treningu aminokyseliny a uz je vidno nejake tie vysledky, ale zase nie az take, ake si asi ty predstavujes...+ jem vela masa, vajicok, omega atd.. a netreba to zase prehanat, cvic tak 3x do tyzdna, nech to neprepalis, svaly sa musia aj regenerovat... tot moja skusenost... som zvedava na dalsie komenty... mne sa to twerkovanie osobne nepaci, ale priatel je latino a tam miss bum bum fici a aj mne sa to samozrejme paci, ale nie az take velke :D
tot este nejake video
x.feminity.zoznam.sk
Vela stastia :)
Formovanie zadku...to chcete aby sa na vas este viac muzi pozerali?! Ja mam toho akurat plne zuby, nepotrebujem uputavat pozornost uchylov.....moj nazor
AAA este som zabudla, cvicim aj sposobom, ze lezim na chrbte a dviham zadok, ci panvu ci ako to mam povedat a popritom aj zvieram svaly na zadku a ked som hore, zotrvam v tejto poloho aspon 2 sekundy. Ale tiez neviem ci to ma zmysel :D...