Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Formovanie zadku

Príspevok v téme: Formovanie zadku
Forewer young

Zdravim Vas ludkovia. Chcela by som poprosit o par rad ohladom tvarovania zadku. Cvicim uz nejaky ten tyzden, ale nevidim ziadne vysledky. Teraz som, ale dostala k clanku o formovani zadnych proporcii, kde som sa docitala, ze zakladom je squat, co som doteraz absolutne nerobila. Tak to skusam tymto sposobom od vcera. Vcera som spravila asi cca 45 squatov, ale nie naraz s pauzami. Dalej robim vystupy na stolicku po 10 x na kazdu nohu po 3 serie, sem tam si twerkujem, alebo nieco. Cvicim aj ine cviky. Otazkou je, ze kolko tych squatov by som mala denne spravit a v ktorom storoci uvidim vysledky, niesom velmi trpezlivy typ a ked sa dlhsiu dobu nic nedeje, tak to vzdam, co je skoda, lebo ked vidim tie vysquatovane ritiska, az slinka mi ujde :). Tiez by som taku brala, len potrebujem nejaku motivaciu, alebo aspon odobrenie, ze to co robim ma zmysel a raz uvidim vysledky. A este by som chcela vediet, ci ma zmysel robit squati trebars 10 o hodinu tiez 10 a takto cely den, stale ked ma to proste napadne dam si aspon 10tku, aj ked stehienka uz placu :) .. Len nad tym sa zamyslam, ci je to efektivne, lebo to nerobi za sebou, ale s takymto odstupom. Po mimo toho, ze si na zaciatok davam 3 serie po 15.

Leuska123

po asi 3 mesiacoch som si vsimla, ze rifle na mne ukazu inak, ze mam v nich troska vacsi a krajsi, nadvihnuty zadok... neskor mi rodina vravela, ze som pribrala, lebo oni ma casto nevidia kvoli dialke, do stehien aj zadku.. teraz uz mam aj sortky tesne, co som predtym mala volne.. a ked makas na zadku, zakonite su aj stehna vacsie..

Leuska123

nemam fotku pred, co ma aj mrzi uz, mala som to viackrat na rozume,ze som sa mohla cvaknut, jedine z takych beznych foto.. no ja to tu nebudem hadzat, ale mozes mi verit :)

Forewer young

Wow, tak to ti gratulujem, nieje nic krajsie jak taky zadocek. Hod fotecku :).. na to, ze vobec niesom na baby, ma takeho fotky vzdy potesia :).. a idealne by bolo pred a potom :D.. na motivaciu

Leuska123

no hentaky zadok uz asi aj mam.. ja som si myslela, ze myslis taky o dost vacsi :) a urcite sa ti to podari, ty nemas taku startovaciu poziciu ako na obrazku vlavo :)