ahojte! mám s priatelom problém a rada by som sa tu na fóre poradila. Je fajn verný rodinný typ ale nezhodneme sa v bývaní. Kedže má už 32 rokov a ja 26 chcem náš vzťah posunúť vpred a konečne chcem spoločné bývanie. Priateľ však chce ostať bývať u rodičov dokonca života aj s detmi! Ide ma poraziť že nechce ísť do bytu kde by sme mali súkromie pokoj a pohodu . Uprimne fakt si nedokážem predstaviť že by sme bývali u nich nakoľko v tom dome bývajú ešte jeho dvaja bratia a sestra. To by sme mali spoločný vchod, spoločnú kuchyňu + veľká záhrada a domácie zvieratá. On má fyzicky náročnú robotu na smeny a matka mu vždy pridá robiť niečo na záhrade takže ani na seba nemáme čas :( jemu kvoli tomu stroskotali už vzťahy predomnou a nechce pochopiť že je konečne čas dvihnúť riť a ísť do vlastného!!! ževraj on nieje panelákový typ človeka... prosím poradte čo mám robiť... absolúútne sa nechce prispôsobiť v tomto a nedokáže pochopiť že ja sa nechcem tlačiť s jeho súrodencami otcom a matkou v jednej domácnosti... dakujem
Nezhodneme sa v bývaní a poráža ma z toho
mária125 vobec nad tym neuvazuj a jednoducho utekaj kym ta nenabucha...
nechcem ti kaziť ilúzie, ale zázraky sa nedejú
ajajajaaaaaaj
to s ním ešte stále si?! na čo čakáš? na zázrak?
maria tak sa na neho vykasli a najdi si takeho co ti bude vo vsetkom vyhovovat, si len dalsia putka co musi mat vsetko podla seba inak je zle
dnes sme sa zasa pohádali. S ním sa proste nedá.Je mi to ľúto pretože je rodinný typ nerobí hlúposti ako ex ale neviem čo bude dalej ked sa nezhodneme v takej závažnej veci. Chápem že sa možno bojí úveru ale čo budeme mať ked sa budeme stále báť? koľko párov sa rozišlo kvôli svokrovcom ? Nespočetne veľa . Keby sa v tom dome dalo mať oddelenú aspon nejakú menšiu kuchyňu oddelený vchod ale to je jeden vchod jedna kuchyňa...Jedine by sme mali našu spoločnú izbu... a ja tak naozaj nechcem bývať... Už vidím aká je jeho mama ked k nim prídem... celé zle...najhoršie ale je že on si neuvedomuje že mu skrachovali vzťahy presne koli bývaniu... aj jeho dve bývalé chceli vlastné bývanie a on stále chce ostať u rodiny :(
Nuž, Mária, nemáš to ľahké. Musíte nájsť kompromis alebo jeden z vás musí ustúpiť. Inak váš vzťah skrachuje. Tak Ti prajem nájsť prijateľné riešenie, kt. váš vzťah nepoloží na lopatky.
Ovečka, ovečka... Dnes radšej nechoď na pašu, zlatko, pršalo a mohlo by Ťa zduť! Ak keď tak túžiš šprechovať so mnou, tak si založ tému, ale takú, kde môžem prispievať aj ja. Ja Ťa ľúbim, ale nestojíš mi za to, aby som sa kvôli Tebe zaregistrovala. A vidíš to sám, admini našej láske neprajú a v tejto téme mi dovoľujú len dva riadky. Cmuk! : D
Možno je problém v nemčine. Takže, Ovečka, prechádzam na slovenčinu.
Nie, nie, nie, čarovná Ovečka, aj ja Ťa milujem
Kycera ;)