ahojte! mám s priatelom problém a rada by som sa tu na fóre poradila. Je fajn verný rodinný typ ale nezhodneme sa v bývaní. Kedže má už 32 rokov a ja 26 chcem náš vzťah posunúť vpred a konečne chcem spoločné bývanie. Priateľ však chce ostať bývať u rodičov dokonca života aj s detmi! Ide ma poraziť že nechce ísť do bytu kde by sme mali súkromie pokoj a pohodu . Uprimne fakt si nedokážem predstaviť že by sme bývali u nich nakoľko v tom dome bývajú ešte jeho dvaja bratia a sestra. To by sme mali spoločný vchod, spoločnú kuchyňu + veľká záhrada a domácie zvieratá. On má fyzicky náročnú robotu na smeny a matka mu vždy pridá robiť niečo na záhrade takže ani na seba nemáme čas :( jemu kvoli tomu stroskotali už vzťahy predomnou a nechce pochopiť že je konečne čas dvihnúť riť a ísť do vlastného!!! ževraj on nieje panelákový typ človeka... prosím poradte čo mám robiť... absolúútne sa nechce prispôsobiť v tomto a nedokáže pochopiť že ja sa nechcem tlačiť s jeho súrodencami otcom a matkou v jednej domácnosti... dakujem
Nezhodneme sa v bývaní a poráža ma z toho
Posledný pokus, Ovečka, ako Ti vyznať lásku! Nemaj obavy, mne nič nepraskne, ak by predsa, dokážem si s tým dať rady. Nebudem sa nikoho pýtať, ani zakladať témy na prasknutie, ani vtedy, ak to bude guma v nohavičkách! Zdá sa, že svoje texty musím skracovať.
Adr1a, toto je najlepšia verzia! Na Bardotku nemá žiadna!
www.youtube.com
Aka vesela trojka :D Pre vas))
@ ... kam mi zmizol ostatný text? Ešte raz mi tam hodíte tú reklamu, že sa mám zaregistrovať a neodíde mi príspevok, tak KONČÍM!!! Nechcite Ťa naštvať! Žiadna registrácia nebude!!!
@ Nein, nein, nein, Zauberschäfchen, ich liebe Dich auch
@ Aké príjemné je zistenie, že sa nám tu rodí nový čistý ľúbostný vzťah! :D Zdá sa, že aj Mesačný princ má OVEČKY rád! Chlapci, máte pravdu, láske na pohlaví nezaleží. : D
@ Ovečka, na ja, Du kannst rechnen! EINS, ZWEI, Polizei, DREI, vier, Grenadier...
www.youtube.com
Aby som dopadla ako Jeanny ?
www.youtube.com
Nein, nein, nein, Zauberschäfchen, ich liebe Dich auch
dalsi nechcem to moc konkretizovat ... ako vidim tak sa tu obcas objavi nejaka nenavistna reakcia a posledne co potrebujem je aby mi niekto zazvonil...
0vecka
10.08.2016 10:16:24
Ktoru vec ? V akom obore ?
MP ked uz sme sa tu tak stretli dame s kycerou trojku??
a uz vobec sa nepokladam za odbornika v mojom obore :-D v podstate som sa pred mnohymi rokmi naucil jednu vec a z tej tazim uz 10 rokov
imho_imhovic inak nevim kde som spominal ze mam uzastny plat... lebo nemam ten pocit akoze imho moj plat je tak priemerny v mojom obore