Nedovera v manzelstve

Príspevok v téme: Nedovera v manzelstve
Frnamo

Poradte ako opat zacat doverovat manzelke?
Asi pred rokom sa schadzala so svojim znamym - kamaratom, co mi spociatku nevadilo, kedze som jej veril na 100%. Postupom casu sa zacala spravat dost odmerane, bez zaujmu o nas vztah. Citil som, ze to ma nieco spolocne s jej stretnutiami, ktore boli tak 3-4x do tyzdna, kde sa samozrejme vyrozpravala svojmu "znamemu" (kamaratovi) a potom doma uz nemala zaujem o nic. Jasne som jej povedal, ze sa mi to nepaci a ze si nezelam, aby sa s nim viac stretavala, kedze to ma negativny vplyv na nas vztah. Napriek tomu sa s nim v tajnosti stretavala dalej, az ked som ich velkou nahodou uvidel spolu (len na kavicke, ziadne drzanie ruk a pod.). Ked som sa ju vypytoval na to, tak mi doslova klamala do oci, ze sa s nim nestretava. Nasiel som jej dokonca aj zalubene e-maily, ktore si s nim vypisovala o 3tej v noci. Po tom, ako som jej to vsetko povedal to olutovala a uz sa s nim nestretava. Nas intimny zivot je od vtedy na bode 0. To, ze mi klamala do oci som jej odpustil, no ona nerobi vsetko pre to, aby som jej opat zacal doverovat a ani jej nedoverujem. Rad by som, ale neviem ako. Deti zatial nemame a ak to pojde takto dalej, tak zrejme ani ziadne nebudu.

Katrina56

Čo je skvelý muž Dr Ogudu. On splnil môj sen. Chceli by ste ho kontaktovať na adrese Drogudutemple@aol.com, aby ste boli medzi toľkými ľuďmi, ktorým pomohol, ktorí chválili jeho dobrú prácu? Volám sa Katrina. Viem, že mnohí muži alebo ženy, ktorí čítajú toto svedectvo, chcú dostať svoje bývalé späť, alebo hľadajú pomoc v kúzelnom koliesku. To je veľmi dôležité pre každého z vás. Pokúste sa kontaktovať Dr Ogudu, aby vám pomohol, pretože je skvelým kúzelníkom. Prvýkrát mi priviedol späť len 4 dni po tom, ako som ho kontaktoval. To je dôvod, prečo som tak šťastný. Nesplnil ste žiadnu kúzelnú kariéru tak, ako je, jeho e-mailom je Drogudutemple@aol.com. Obráťte sa na neho, ak potrebujete niektorú z nasledujúcich možností:
1) Ak chcete, aby váš bývalý manžel späť.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete mať dieťa.
(6) Chcete byť duchovne chránení.
(7) Chcete, aby váš manžel / manželka bola vaša navždy.
(8) Ak chcete, aby váš partner miloval viac.
(9) Bylinná starostlivosť
10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
11) Ak chcete, aby niekto vždy o vás premýšľal.
12) Kúzlo pomsty.
13) Kúzlo peňazí / lotérie.
pošlite e-mail na adresu DROGUDUTEMPLE@AOL.COM

Kýčera

Frnamo, vieš, srdcu sa NEDÁ rozkázať. To, čo sa stalo Tvojej manželke, to sa mohlo kľudne prihodiť aj Tebe!!!
Kedy sa obnoví dôvera? Na túto otázku Ti nik nedá odpoveď! Poradiť však dokážeme, a niektoré rady tu už máš! U každého jednotlica je tá doba iná. Čo keby si začal od seba? Nedávať ulitmáta, ale snažiť sa nájsť príčinu tohto stavu. Pochopiť, spracovať, nechať odísť a vyvarovať sa chybám, kt. si spravil. A to isté musí spraviť aj druhá strana. V momente, kedy sa toto udeje, dôvera sa obnoví.
Chce to možno menej, možno viac "Tvojho času" a veľa, veľa lásky, porozumenia, trpezlivosti a slobody pre partnerku. Samozrejme za predpokladu, že to chceš aj Ty.

ferihitka

Frnamo no tak po tvojej odpovedi, prečo si našla iného a teba už nechce, aký si "bol k nej " a pod. tak sa ani nedivím, že si našla iného, to je ľahké ..máš na tom podiel viny..neustála kritika a nutenie do niečoho nie je dobré...a opravovanie. a mentorovanie a stále preč z domu ...čo si jej tatko?nenavidim,ked sa tak chovaju chlapi, nenavidi to istotne ani doma

Kýčera

Frnamo, všetko sa dá, ak obidvaja dáte tomu šancu a obidvaja sa posnažíte. Všetko je len vo vašich rukách.
Kritický siedmy rok v manželstve. Prvá vážna skúška, v kt. buď obstojíte a svoj vzťah posilníte alebo na plnej čiare zlyháte.
Na tom, čo sa stalo, máte obidvaja svoj podiel. Ty si uznal svoje chyby, ale niečo mi tam chýba. Povedala by som, že sa to volá TRPEZLIVOSŤ... Mal by si jej dopriať čas. Mám pocit, že Tvoja manželka sa do svojho učiteľa platonický zamilovala a chvíľu jej to potrvá, kým sa z toho dostane. Mal by si to chápať.
Odporúčam poriadne dlhý a úprimný rozhovor o vašom manželstve, o jednotlivých situáciách, o pocitoch... Vtedy, kedy bude na to pripravená. Dopraj jej čas. Ak sa vám nepodarí prísť k zhode, potom by som zvolila spoločnú terapiu, ak manželstvo chcete zachrániť, ak... Ak nie, vieš, čo máš robiť, lenže... Lenže ak sa z tohoto nepoučíte, aj váš najbližší vzťah môže dopadnúť rovnako.
Vy muži ste skôr racionálne typy, my ženy skôr emotívne. Máme problémy vyrovnávať sa so samotou... Žije v cudzom prostredí, neovláda jazyk, nemá tam rodinu, kamarátov, tak si hľadala spriaznenú dušu. A stalo sa, čo sa stalo. Na druhej strane sa zasa nestalo nič také, cez čo by ste sa nemohli alebo nedokázali preniesť. Ty si tu nebol, nebol v čase, kedy Ťa potrebovala.Tvoj ČAS je najcenejšia VEC, kt. môžeš svojej partnerke darovať.
Zdá sa mi, že Ty si ten dominantný vo vzťahu a svoju manželku tak trochu aj dusíš. Kým Ty si plníš svoje sny - práca, máš slobodu, ona ju nemá. Moc na ňu tlačíš. Nezdá sa mi, že by ten váš vzťah bol vyvážený. Ty vieš, čo chceš. Vieš aj to, čo chce Tvoja manželka? Čo ju dusí, trápi, čo jej chýba, s čím nie je spokojná? Skús sa na chvíľu vžiť do jej pocitov!
Vyčerpaj všetky dostupné prostriedky, netlač na pílu, nebuď nekompromisný, prejav dobrú vôľu, sprav aj Ty dáke ústupky, nevyžaduj od nej to, čo Ti momentálne nemôže dať, buď trpezlivý, doprajte si čas na spamätanie a uvidíte...
Buď túto skúšku vaše manželstvo prežije a dôvera sa obnoví alebo...
Frnamo, je len na Tebe, čo spravíš, či nejakú moju radu využiješ alebo ich všetky zmietneš zo stola. Evidentne máš záujem váš vzťah zachrániť. Tak pri rozhodovaní zapoj aj srdce, neuvažuj len hlavou. Nech sa Ti Tvoj zámer podarí, dáte si vzťah do poriadku a Ty získaš späť nielen dôveru, ale aj milujúcu manželku!

Frnamo

Viem co jej vadilo, viem preco si s nim zacala. K tomu aby sa zacala ucit cudzi jazyk som ju dotlacil aj ja a aj ona chape/chapala, ze je to pre nu nevyhnutne. Ten jej kamarat bol totizto native speaker v krajine, v ktorej zijeme a potrebovala sa naucit tu rec kvoli ziskaniu praci (teraz ju uz ma). Nemohol som sam vsetko tahat. Sedenie pri kavicke, pive a rozpravat, pytat sa cokolvek je podla mna najlepsi sposob ako sa rychlo a efektivne da naucit cudzi jazyk (sam som sa tak naucil tri). Viem je to aj moja chyba, nemal som jej dovolit mat single doucovania s muzskym kamaratom, ale stretavala s inymi kamosmi aj predtym a nikdy mi to nespravila, o tom som presvedceny. Slobodny muz ked vidi a dokonca pomaha pohladnej peknej zene, nema zabrany. To ze ona to nechala zajst pridaleko, hmm, zeny sa riadia viac citmi ako rozumom, proste v urcitom momente sama zistila, ze jej je s nim dobre, lebo ju vypocuje, pomoze - ale to je vsetko. Nema/nemala rada ked ju kritizujem alebo opravujem jej nazor, to sa jej pri nom nestalo. Mne totizto na jej a nasom napredovani zalezalo. Avsak, nikdy mi na moj nazor alebo kritiku nepovedala co je na tom zle, asi som az prilis racionalne rozmyslajuci tvor. Napriklad, ak vyzadujem, aby nesedela takmer kazdy den do 3tej rana za PC (to chodi rano do prace), ked ja uz spim, myslim, ze je to opodstatnene a normalne. Ako jej mam po tom vsetkom zacat opat verit, ked sa takto chova? Povedzme taky vecerny pillow talk tiez svedci o zdravo fungujucom vztahu si myslim. Ci sa nudila?
Presli sme spolu tretinu sveta, kazdy druhy vikend nejake vylety, filmy, aktivity - vacsinu som platil ja. A muz nieje zabavac, vztah by mal byt rovnocenny, aj ked viem ze je to len iluzia. Kedze pracujem v medzinarodnej firme, ano, nie vzdy som bol doma, ak to prave potrebovala, ale nie preboha preto, ze ja som sa zabaval. Priznavam si, mozno aj ja som spravil niekde chybu, ale riesit to zahybanim, bez toho aby mi dala vediet co jej vadi, v 32 rokoch, to mi pride detinske az stupidne. Obzvlast ked sme nemali ziadne vazne problemy. Z nicoho nic sa vam zruti domcek, ktory ste budovali niekolko rokov a hodnoty, idealy na ktorych ste vsetko stavali, zrazu zacnete nad nimi pochybovat, ci su naozaj spravne. Samozrejme hlavu nevesam, stava sa, myslim si, ze mam zdrave sebavedomie, takze idem vpred, len nechapem preco. Ked som sa ju na to pytal, sama nemala odpoved a to ma udivuje este viac.

hrabovsky

mala sa az moc dobre, bola si mnou az moc ista

toto je nevyrovnany vztah a pravdepodobne od zaciatku aj bol, obidvaja urobili chybu uz nie je cesty spat, rozchod

Sevrin

Bohužiaľ toto ženy majú v génoch. Nie všetky, aby som náhodou neurazil, ale väčšina. Ony potrebujú mať pocit, že chlapi sa o ne "bijú". Manželstvo pre mnohé z nich je nuda. Ak je muž neverný, tak je sviňa, ale ak je žena neverná tak chlap si vraj len namýšľa. A potom sa divia, keď sú bité. Majú byť za čo.

bagration

petra_peta
nie, ja tomu neverim. Ja som doteraz raz zazil priatelku klamarku, spekulantku. Chodil som s nou len kratko, ale od roznych ludi som sa dopocul, ze ju videli s nejakym chlapom. Opytal som sa jej nato rovno, zbledla, ale dost nepresvedcivo zaklamala, ze to nebola ona, urcite si ju splietli s niekym. Tak som si povedal, ze snad je to tak, ale o nejaky cas sa to ku mne zas dostalo.. Tentoraz sa vraj drzali za ruky a bozkavali sa...a to som pocul od ludi, ktorym doverujem. Tak som sa znova opytal, opat zaklamala.. ja som si pozistoval veci a dozvedel som sa, ze ta chudera si okrem mna "nasla" aj niekoho ineho, samozrejme jemu asi tiez klamala, ze je jediny. Nevahal som, odkopol som ju, potom ako sa to dozvedel ten druhy, tak ju odkopol tiez. Ale karma je svina, to tak byva.. odvtedy nemala normalny vztah, kazdy jej napadnik sa k nej choval maximalne zle, zazila fakt len ponizovanie od hulvatov.. a je dlhodobo sama.. viem to, stretol som sa s nou minule :D