Poradte ako opat zacat doverovat manzelke?
Asi pred rokom sa schadzala so svojim znamym - kamaratom, co mi spociatku nevadilo, kedze som jej veril na 100%. Postupom casu sa zacala spravat dost odmerane, bez zaujmu o nas vztah. Citil som, ze to ma nieco spolocne s jej stretnutiami, ktore boli tak 3-4x do tyzdna, kde sa samozrejme vyrozpravala svojmu "znamemu" (kamaratovi) a potom doma uz nemala zaujem o nic. Jasne som jej povedal, ze sa mi to nepaci a ze si nezelam, aby sa s nim viac stretavala, kedze to ma negativny vplyv na nas vztah. Napriek tomu sa s nim v tajnosti stretavala dalej, az ked som ich velkou nahodou uvidel spolu (len na kavicke, ziadne drzanie ruk a pod.). Ked som sa ju vypytoval na to, tak mi doslova klamala do oci, ze sa s nim nestretava. Nasiel som jej dokonca aj zalubene e-maily, ktore si s nim vypisovala o 3tej v noci. Po tom, ako som jej to vsetko povedal to olutovala a uz sa s nim nestretava. Nas intimny zivot je od vtedy na bode 0. To, ze mi klamala do oci som jej odpustil, no ona nerobi vsetko pre to, aby som jej opat zacal doverovat a ani jej nedoverujem. Rad by som, ale neviem ako. Deti zatial nemame a ak to pojde takto dalej, tak zrejme ani ziadne nebudu.
Nedovera v manzelstve
uz davno si ju mal vyrazit, cital som chvala bohu od konca takze na zaver som nadabil na tvoje gps suradnice, uff dobre, ze nemate deti lebo by sa narodili dalsi blbeckovia, obaja ste plebs
Laska sa pominula a mladym dal zivot facku..klasicky pripad...nie si sam :)
Frnamo, ked uz mas vsetko pod kontrolou a si presvedceny 100% ze sa uz dlhu dobu nestretavaju, tak comu este nedoverujes....mal by si upresnit. Lebo vsetci si myslia, ze nedoverujes, ci este tajne v tom nepokracuje.
Tipnem si, ze nedoverujes, ci ti patri jej srdce, ci by radsej nebola s nim ako s tebou.
Robili ste uz hlbkovy rozhovor o tom? Nie nervozny, ale taky pokojny a uprimny. O tom, ze co v nom nasla a co pre nu znamenas ty a ako by chcela aby to medzi vami pokracovalo dalej...
Mohlo by to byt pre teba velmi tazke, ale na nedoveru je najlepsie vniest do toho svetlo. Bud pripraveny na to, ze nieco pekne a pozitivne v nom videla.
Vdaka za vsetky reakcie.
"Neskonci to s nim,budu sa nadalej tajne stretavat,a stale ti bude klamat." - uz sa takmer 3/4 roka nestretavaju, proste to skoncilo, 100%.
"Lebo co ak to neskoncila, len presla do "vyssieho levelu"?" - urcite nie, viem to - od vtedy mam kompletne vypisy hovorov, e-mailov, totalny pristup k jej pocitacu, telefonu, bankovym uctom, musi dvihnut telefon kedykolvek zavolam, ma prepojeny telefon cez GPS, viem nie je to normalne, ale musel som.
"Tie zalubene maily, vypisovacky v noci nadranom ti mali uz otvorit oci." - akonahle som to zistil, prakticky v rovnaky den ako som ich spolu uvidel, hned som jej to zadrhol.
Odkedy sa vlastne poznaju? - poznali sa asi mesiac - dva, my sme spolu 8 rokov.
K tej intenzite stetnuti mala aj padny dovod, kedze sa musi ucit cudzi jazyk, co mi samorejme nevadilo. Nestretavala sa len s nim, ale aj s ostatnymi kamoskami kvoli uceniu sa.
No rad by som bol, ak by mi niekto odpisal aj na otazku, nie len hodnotil.
No. Ono je nieco zdrava dovera, tolerancia, ale nie zas byt za hlupaka, blbca. Tie zalubene maily, vypisovacky v noci nadranom ti mali uz otvorit oci. Raz-zacas sa stretnut? OK. Ale do tyzdna 3-4x??) Vsak to ani s priatelkami kamoskami sa tak casto nestretava. Ona je uz inde. Citovo psychicky s nim. Mozno uz aj fyzicky. Nechal si to zajst pridaleko. Odkedy sa vlastne poznaju? Lebo ak ho pozna dlhsie, tak mozno za teba sa vydala lebo on ju nechcel)) aj ked ho zrejme miluje....
Nic. Ries to ako chlap a urob si doma poriadok. Vernost dovera laska oddanost ai su gro vo vztahu, manzelstve. Ona to dodrzuje. No k inemu. Nie k tebe. Deti teraz ani neries. Ktovie cie by aj boli....
to akoze vazne si dovolil nieco taketo? Ja by som asi tiez nemal problem, ak by sa moja partnerka/manzelka raz za cas stretla s niekym, ak by som jej a jemu doveroval. Ale 4x do tyzdna to je naozaj extrem. A navyse tie zamilovane maily.. prepac, ale ak toto nie je vymyslena tema, tak si z velkej casti na vine aj ty. Mal si jej to davno zatrhnut a s nim sa porozpravat ako chlap s chlapom. Urcite sa tu niektori rozpisu, ze to nie, takto nie, vo vztahu ma byt dovera a neviem co, ale to su len kecy. Ani sa necudujem, ze si v nej stratil doveru. Lebo co ak to neskoncila, len presla do "vyssieho levelu"? Pekne potajme... Ja by som to riesil radikalne.
Neskonci to s nim,budu sa nadalej tajne stretavat,a stale ti bude klamat.
A vies preco? Lebo si tupy tutmak. Vie ako na teba a ty jej lahko odpustis.
Ak si chlap vyrazis ju s domu,a ver tomu ze mozno by ani nelutovala.
Nieste si sudeny,suka a sukat bude s inym,tak bud to budes trpiet alebo sa vzmuzis.
Nejake vykecavanie kolo toho,preco to robi a ci prestane su o nicom?
Tak to ries ako chlap.