Tabletka po

Príspevok v téme: Tabletka po
Mersynka

Dobrý chcem sa opytat ci mozem byt tehotná priateľ sa domna urobil a hneď po hodine som si zobrala tabletku po je mi niejako zle ked jem a stale spinim svoje dni som mala naposledy 9 júla a 15 mi skončili a pouziti tabletky som 24 jula začala slabšie krvácať a do teraz stale slabšie krvácam tak sa bojim co to moze byt poraďte mi :(

0vecka

Joleen ja som hovoril o dlhodobych ucinkoch hento co si napisala su normalne sprievodne priznaky menstruacie... podla tvojej logiky by bolo naj si odoperovat vajecniky aj s maternicov a potom bude secko ok..

ANGEL-DEMON

joleen.... to je ťažko vysvetlovať chlapovi, ktorý si v živote neprešiel ani neprejde mesačnými hormonálnymi zmenamy ako prechádzajú ženy... ked si tu tabletku da jeho zena on to nezistí... nevie ake to je mať rozhadzane hormony, nervy z toho až sa niektore maju problem ovladať,...a tiež chlapi by sa do tychto tem nemali čo vyjadrovať ked sa ich to netýka... a nemaju šajnu o čo ide...
tabletka PO" nie je ako analgetikum,..že si ju dáš a pohoda, max. niekto dostane alergicku reakciu, ale to zriedka... ale nepoznám žiadnu zenu ktora by nemala rozhadzane hormony po tabletke PO.. a to nie su len hormony, ono to všetko so všetkym suvisi... všetky tie procesy čo prebiehaju v organizme...

Joleen

Varibty vies ovecka ake vedl ucinky ma? Uzsi si skusil? Ked chces ja ti rada jednu kupim a potom uvidis co to s tvojou zenou urobi. Ked nemas šajnu tak netrep ty!

Joleen

Vedľajšie účinky antikoncepčnej tabletky napríklad: nevoľnosť, bolesť hlavy, precitlivelosť prsníkov, bolesti žalúdka, hnačka, závrať alebo únava. Tieto symptómy sú zvyčajne mierne a odznejú v krátkej dobe.

U niektorých žien sa môžu prejaviť zmeny v menštruácii ako napríklad: zmena intenzity nasledujúcej menštruácie, alebo jej predčasné dostavenie či omeškanie.

Joleen

Nežiaduce účinky ,,tabletky po“

Účinok % žien:
* poruchy krvácania 31,0
* nevoľnosť 13,7
* bolesť v podbruší 13,3
* únava 13,3
* bolesť hlavy 10,3
* závraty 9,6
* napätie v prsníkoch 8,2
* meškanie menzesu viac ako 7 dní 4,5
* hnačka 3,8
* vracanie 1,4

0vecka

Joleen ty o tom nic nevies...povedz mi ake dlhodobe vedlajsie ucinky ma tabletka po... ty to nevies ani zformulovat ale hovoris ake je to nebezpecne... ty tu trepes