Tabletka po

Príspevok v téme: Tabletka po
Mersynka

Dobrý chcem sa opytat ci mozem byt tehotná priateľ sa domna urobil a hneď po hodine som si zobrala tabletku po je mi niejako zle ked jem a stale spinim svoje dni som mala naposledy 9 júla a 15 mi skončili a pouziti tabletky som 24 jula začala slabšie krvácať a do teraz stale slabšie krvácam tak sa bojim co to moze byt poraďte mi :(

0vecka

Joleen a nie kazdy kto si da tabletku po dostane sracku... inak ja som to spomenul len okrajovo to ty sa stale do toho fajcenia pustas :)

Joleen

Ja som bola fajciarka a nemam rakovinu pluc moj otec bol fajciar nema rakovinu pluc moj muz od minuleho roka nefajci rakovinu nema. Nie kazdy fajčiar ma rakovinu a nie kaudy fajci a vobec co ma fajcenie s tbl po spolocne? Nic!

0vecka

Joleen precital som si letak a? nejake vracanie nepravidelna menstruacia sracka pocit nevolnosti ... akoze nechapem ako toto mozes porovnavat s rakovinou pluc???

Joleen

Ovecka mam pre teba 2 tipi :
1. Daj si tu tbl PO a uvidis
2. Precitaj si tie všetky nežiadúce účinky tbl PO
A potom to uz dufam pochopíš

0vecka

Joleen povedz konkretne ake... ja som ti napisal to fajcenie... ale tu fakt nemas sancu lebo fajcenie je naozaj extremne skodliva vec pritom tie tabletky sa tusim este aj dnes predavaju bez predpisu a nieje na nich nijake varovanie...

0vecka

Joleen tak ti nieco pohladame... aj ked normalne treba preukazat ze je nieco skodlive a nie ze nieco nieje skodlive..