Som 27 ročný chalan a nie som pekný moc. Ľudia mi vždy zavolajú alebo napíšu len ak niečo potrebujú, vtedy sa ma spýtajú ako sa mám a ak to vybavím, tak maj sa...A stále tak dookola a ja som ešte nikdy nikomu nepovedal, že nepomôžem. Už ma to nebaví, teraz chcem ísť autom na dovolenku a zas nemám s kým, iba sám. Mám strach, že mi tam bude smutno keďže tam budem sám...Boli ste už niekto sám ? Bolo to dobré ? A tiež chcem ísť mojím autom ale neviem či by som zvládol cestu cca 700 km. Myslíte, že by som to zvládol ? Neviem čo mám robiť . . . ;(
na dovolenku sám ?
"ja si nemyslim ze ist na dovolenku sam je v pohode" ups pardon opravujem sa v skutocnosti som myslela ze ked aj clovek ide sam je to v pohode, nie opacne :D:D:D:D
A ozaj sa nenajde ani jeden clovek z tvojho okolia ktoreho by si mohol zavolat? ja si nemyslim ze ist na dovolenku sam je v pohode ale zavisi od cloveka, niekomu to moze vyhovovat, niekomu nie, ja osobne si to predstavit neviem a smutno by mi samej urcite bolo :) aj ked skutocnost potom moze byt ina, clovek kym neskusi tak nevie..mozno budes lutovat ze si tam sam, alebo mozno ti to nakoniec bude vyhovovat a dokazes si to tam uzit naplno aj osamote..no ak sa toho tak obavas a radsej by si uvital spolocnost, skus porozmyslat koho by si mohol zavolat sebou, nejakeho kamosa kamosku,nevadi ak ste sa dlhsie nevideli, no ak je niekto s kym si zvykol aspon obcas travit cas a rozumeli ste si, skus sa ozvat..alebo napis na dobrodruh sk, tam na fore zvykne pisat dost ludi ktori hladaju partakov na cesty,turistiku, dovolenky a pod..mozes zalozit vlastnu temu,napisat kam a na kolko sa chystas, alebo sa ozvat niekomu kto tam uz pisal. Vela stastia, skus sa posnazit, popremyslat, a urcite sa niekto najde ;)
Ahoj, skús pozvať na dovolenku niekoho z rodiny - babku, dedka, bratranca . . .Cestu budete mať spoločnú a voľný čas už potom budete tráviť každý podľa svojich záujmov:) (Asi ich takýmto návrhom prekvapíš, ale nakoniec zistíš, že by išli na dovolenku a tiež nemajú s kým:) Celkom fajn môže byť jazykový pobyt - napr. na Malte - doobeda je kurz, poobede môžeš tráviť čas s novými spolužiakmi . . .
Cestu zvladnes,popripade je stranka kde lidia hladaju lacny odvoz na vsetky mozne miesta.Alebo ponukni ty ze ides sam za par eur. Aj si financne pomozes aj budes mat spolocnost na cestu.A tam uz mozno aj niekoho tiez stretnes sameho pri drinku.
Nikdy nevies.Chod do toho.
Keď to zaplatiš kľudne ti pojdem robiť spoločnosť :D :D
To fakt myslíte ? Ja aj sám by som bol na izbe aj všetko ale ajtak by som radšej šiel aspoň vo dvojici..Aspoň na tú cestu a občas by sme tam mohli byť spolu - v bazéne alebo pri drinku ;)
niet lepší reset, ako ísť na dovolenku alone..
To akokeby som sa mala opýtať susedy či si mám dať keks, či z neho nepriberiem... Hahahaha
Úplne ma to láka, ale z druhej strany mám strach. Na všetko tam byť sám - od cesty až po všetko...
ahoj rozhodne chod! bude to pre teba zmena vypadnes zo Slovenska kde su vsetci taky ze sa ozvu len ked nieco potrebuju alebo len tomu z koho maju vyhody... zmena prostredia je vzdy super... ja som sice neni na dovolenke odisla som do zahranicia ale som tu ovela stastnejsia nez na nasom uzasnom Slovensku..