Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

na dovolenku sám ?

Príspevok v téme: na dovolenku sám ?
hmmm27

Som 27 ročný chalan a nie som pekný moc. Ľudia mi vždy zavolajú alebo napíšu len ak niečo potrebujú, vtedy sa ma spýtajú ako sa mám a ak to vybavím, tak maj sa...A stále tak dookola a ja som ešte nikdy nikomu nepovedal, že nepomôžem. Už ma to nebaví, teraz chcem ísť autom na dovolenku a zas nemám s kým, iba sám. Mám strach, že mi tam bude smutno keďže tam budem sám...Boli ste už niekto sám ? Bolo to dobré ? A tiež chcem ísť mojím autom ale neviem či by som zvládol cestu cca 700 km. Myslíte, že by som to zvládol ? Neviem čo mám robiť . . . ;(

adr1a.

Hmmm) Tak mozno ja som mala tolke "stastie" :D ze ma zaujali prave destinacie, kde cestovky mali v ponuke uz len 2lozkove izby))

adr1a.

Tomino) To zas ja v pohode) Len ono ak mas platit napr.cestovke 80-100e za prazdne lozko tak to sa da aj inak vyuzit, minut))

adr1a.

Jeej brasko :) diiiik)) to ja sa vencim vsak aj tu u nas. Teraz pojdeme na 3dni na chatu k jazeru a tak) ale zas ja milujem more :)) to je moja slabost)

adr1a.

Hmmm dakujem)
No a s tym platenim mas pravdu. Lebo vtedy by slo hned plno zaujemcov)) my sme sa dohodli hned ze vsetko na trojo a bolo)) no aj tak sa to nie vzdy dodrzi hlavne ked je super a aj ludia si ludsky ai sedia)) vsak vzajomne. Raz ty potom ja alebo my. A to ma pritom jednotlivo 2 moji znamy pozyvali na super dovolenky)
A vravim. Neboj sa a skus to) nemas co stratit, skor ziskat. Lebo leto prejde rychlo a potom budes co?, dalsi rok cakat?) Daj si do vyhladavaca partacka ci spolucestujuci na dovolenku a skus dake tie cestovky. Tieto portale maju totiz riadne cestovne kancelarie. Alebo skus nejake socialne siete) stretnete sa a uvidite. Daj na prvy dojem (nie na krasu masku, ale pocit z toho cloveka. Co vyzaruje, ako na teba posobi, ci ti neblika v hlave varovny signal, daj na intuiciu. Nedaj sa opit fasadou, peknou tvarickou. Sympatie musia byt. Ale co z krasky ked ti pokazi celu dovolenku blbou naladou frflanim kritizovanim zduvanim ofucovanin ai?) Ved chces dovolenku a nie galeje :) Kazdy si hned mysli ake sexualne orgie ci coo su za tym) ale nie je to o tom. Urcite je plno ludi co takto este normalne uvazuju. Mne sa tiez ozvalo par blbcov :D co sa pytali ako prve hned na miery vahu vysku fotky))) tak s takymi idiotmi som dalej ani nekomunikovala)) a to nie je o tom, zeby som bola ohava :D vobec, ale ten pristup a uz je hned jasne, co mu beha hlavou (ci skor nizsie))) ), nez ako dovolenka. Videla som tam na stranke, ze sa aj 5bab dalo dokopy ze niekam spolu idu k moru. Ak si napr.aj dvaja opac.pohlavia sadnu, rozumeju si, su tam aj sympatie a ine, moze byt casom mozno aj viac. Ale nic netreba surit a co ma byt, ci prist, tak pride a bude) Vela stastia

hmmm27

adr1a tak Ty musis byt perfektna baba, to citim z toho textu. Super ;) No vsak prave to, ze kebyze napisem alebo zavolam dakoho a poviem, ze vsetko platim, tak by sa dakto urcite nasiel, ale fakt nechcem aby isiel so mnou niekto kvoli tomu. Pijavic je dost a nechcem nikomu robit sponzora, na to nejsom zvedavy ;) A co mozno to bude dobra skusenost a mozno si tam najdem aj daku znamost ;)