Som 27 ročný chalan a nie som pekný moc. Ľudia mi vždy zavolajú alebo napíšu len ak niečo potrebujú, vtedy sa ma spýtajú ako sa mám a ak to vybavím, tak maj sa...A stále tak dookola a ja som ešte nikdy nikomu nepovedal, že nepomôžem. Už ma to nebaví, teraz chcem ísť autom na dovolenku a zas nemám s kým, iba sám. Mám strach, že mi tam bude smutno keďže tam budem sám...Boli ste už niekto sám ? Bolo to dobré ? A tiež chcem ísť mojím autom ale neviem či by som zvládol cestu cca 700 km. Myslíte, že by som to zvládol ? Neviem čo mám robiť . . . ;(
na dovolenku sám ?
sám na dovolenku je totálna blbosť
Filip ;)
Ale ok - nemám manželku :)
Jax - manželku neberieš?
Ja idem koncom augusta. Momentálne sám. Ešte neviem kde. Kamoš špekuluje, že by sa pridal, ale ja tak trochu aj dúfam, že to nevýjde a pôjdem sám :P Každopádne ako adr1a píše, ak chceš, parťákov si určite nájdeš. Dala ti výborný návod, napíš na tieto portály + skupiny na FB a je to.
riesim podobny problem, nie je s kym ist na dovolenku, kazdy pise aky je komunikativny, prispôsobivy, pohodak atd. takze vyzva ak niekto normalny, samoststny ma zaujem niekam vypadnut k moru tak dajte vediet, ja nieco po 30ke, socky typu a zaplatis aj mne nech neotravuju, normalny pracujuci, vzdelany clovek nemôze mat problem si dovcu zaplatit
Michal a partak - keby ste si precitali co zakladatel temy napisal v diskusii, poznali by ste jeho nazor na tuto vec.
A zaplatil by si aj za toho druhého?
Zaplať si dovolenkovú spoločníčku. Pekná, mladá, ochotná... Keď máš na dovolenku, máš aj na spoločníčku.
Ja najradšej chodím sám.