Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

na dovolenku sám ?

Príspevok v téme: na dovolenku sám ?
hmmm27

Som 27 ročný chalan a nie som pekný moc. Ľudia mi vždy zavolajú alebo napíšu len ak niečo potrebujú, vtedy sa ma spýtajú ako sa mám a ak to vybavím, tak maj sa...A stále tak dookola a ja som ešte nikdy nikomu nepovedal, že nepomôžem. Už ma to nebaví, teraz chcem ísť autom na dovolenku a zas nemám s kým, iba sám. Mám strach, že mi tam bude smutno keďže tam budem sám...Boli ste už niekto sám ? Bolo to dobré ? A tiež chcem ísť mojím autom ale neviem či by som zvládol cestu cca 700 km. Myslíte, že by som to zvládol ? Neviem čo mám robiť . . . ;(

Jax

Ja idem koncom augusta. Momentálne sám. Ešte neviem kde. Kamoš špekuluje, že by sa pridal, ale ja tak trochu aj dúfam, že to nevýjde a pôjdem sám :P Každopádne ako adr1a píše, ak chceš, parťákov si určite nájdeš. Dala ti výborný návod, napíš na tieto portály + skupiny na FB a je to.

tesla2

riesim podobny problem, nie je s kym ist na dovolenku, kazdy pise aky je komunikativny, prispôsobivy, pohodak atd. takze vyzva ak niekto normalny, samoststny ma zaujem niekam vypadnut k moru tak dajte vediet, ja nieco po 30ke, socky typu a zaplatis aj mne nech neotravuju, normalny pracujuci, vzdelany clovek nemôze mat problem si dovcu zaplatit

samec314

Zaplať si dovolenkovú spoločníčku. Pekná, mladá, ochotná... Keď máš na dovolenku, máš aj na spoločníčku.