Som 27 ročný chalan a nie som pekný moc. Ľudia mi vždy zavolajú alebo napíšu len ak niečo potrebujú, vtedy sa ma spýtajú ako sa mám a ak to vybavím, tak maj sa...A stále tak dookola a ja som ešte nikdy nikomu nepovedal, že nepomôžem. Už ma to nebaví, teraz chcem ísť autom na dovolenku a zas nemám s kým, iba sám. Mám strach, že mi tam bude smutno keďže tam budem sám...Boli ste už niekto sám ? Bolo to dobré ? A tiež chcem ísť mojím autom ale neviem či by som zvládol cestu cca 700 km. Myslíte, že by som to zvládol ? Neviem čo mám robiť . . . ;(
na dovolenku sám ?
a prečo nejdeš s nejakou skupinou ludí...? vo vasom meste nie je cestovka ktora organizuje take zajazdy k moru...? urcite by si tam spoznal niekoho, pripojil sa k nejakej partii,,...bolo by to lepsie...
ja tak planujem na rok ist,.. tiez sama..
Prezyvka) dakujem, si moc mily) tak chcu ist so mnou aj na dalsiu dovolenku ci dake spolocne akcie, tiez by som nebola proti))
ad1a ty musis byt strasne super baba sa necudujem ze im s tebou bolo fajn :) tak pozitivne naladena sebavedoma baba sa malokedy vidi v dnesnej dobe .:) klobuk dole
Cau Filip :) Rada ta vidim) Tak vies, zivot, osud je zaujimavy po vsetkych strankach a nikdy nehovor nikdy)
Cau Adria, ano to su dobre akcie, ked nie je naplanovane vsetko do detailu, ale clovek zazije nieco alebo spozna niekoho, koho mu osud priveje do cesty. Ked je tam napatie ako to dopadne a ono to dopadne dobre. :)
Za studentskych cias sme tak boli traja chalani a dve dievcata jedno leto a vratili sme sa odtial ako dva pary. Hetero poznamenavam:). Moj kamarat bol tiez tak ze dvaja chalani a dve dievcata a je z toho jedno manzelstvo. Takze ano, je to pre singlistov nebezpecne :)
Kralicek) To mas riadnu pravdu. Preto sa treba riadit tym, ze rovny rovneho si hlada a vrana k vrane sada)
chod na dovolenku na nejake rusne miesto, kde bude vacsia pravdepodobnost ze sa s niekym novym zoznamis
Vidis, ked mas peniaze, nejaka pijavica sa uz najde, co sa na teba prilepi a vycicia. Davaj si na to pozor. Zacni si uzivat zivot sam, ak dokazes byt totiz sam, najde sa casom aj ten pravy partner, len si ho potom vaz, ze ta nebude vyuzivat, ale naozaj milovat. Zufali ludia su lahky terc pre kadejakych prizivnikov, v tomto pripade prizivnicky.
Ahoj hmm. Tak ja ti teraz nieco poviem. Mam plnuu ric priatelov a znamych. No ako naschvaaaal sa mi stalo, ze na dovolenku co som mala ist tak kvoli nepredvidatelnym okolnostiam nemohla ist osoba, s ktorou som tam mala povodne ist. Ja som uz na dovolenke sice bola s partiou znamych a priatelov, bolo fantasticky. V auguste idem zas k moru. Takze som sa mohla zmierit s tym, ze 2 dovolenky mi stacia) no nestacia :D a kedze som uz bola rozhodnuta ze idem tak ja som taka ze idem za svojim obcas aj cez mrtvoly :D cize by som sla aj sama v pohode a zas co som oslovila priatelky kamky tak bud mohli v inych terminoch co zas mne nevyhovovalo, alebo chceli ist inde, bud nedostali volno, ci uz mali ine dovolenky davno zajednane kupene, ai. Zas s muzmi som nechcela ist, lebo oni by chceli bud vztah ci ine riesit))) a tak som objavila portaly cestoviek, kde hladaju si ludia niekoho k sebe ako partaka/partacku spolucestujucich spolocnost na dovolenku ci europa azia cely svet. Tak som si to pozerala a tiez som si tam na viacere cestovky dala ohladne mna a dovolenky ponuky kde som chcela ist ja))
Nastastie mam radar citak 6zmysel ci nezmysel :D na ludi a tak som dost ponuk odmietla) lebo majak v hlave mi hned ze NIE zahucal aa ked uz som to cele nechala plavat, tak zrazu sa mi ozvala na mail baba, ze oni su partia 10 stalych priatelov kamosov a na ten termin co ide prave ona a jej priatel na dovolenku kam aj ja som mala povodne ist, tak sa im stalo to iste co mne, ze bud nikto nemohol nedalo sa inym ai. A ze ci nepojdem teda s nimi? :D Proste nasla moj mail) Ja som hned citila ze je to moja krvna skupina)) Sli sme a bolo vynikajuuco :D normalne ani oni nechapali ako sme si super sadli sedeli si, vyhovovali ai, akoby sme sa uz celu vecnost poznali)) A ver, neslo o ziadnych zufalcov)) vsetci sme si podobni ci uz vzdelanim pracami rodinnym zazemim socialne ekonomicky ai.
Takze skus to. Z mojich znamych sice nikto doteraz nechape ci je totok mozne este v dnesnom svete, no je :D Aj ci som normalna :D Ale ak nemas citak na ludi ai tak radsej neriskuj, lebo zas plati, ze cim-kym si alebo co vyzarujes to aj k sebe pritahujes. Ale ak mas tzv stastenu na svojej strane tak to skus. Zas si muz takze riskujes menej) a ozaj nevies, co krasne pozitivne ai ta moze stretnut trebars aj na takej dovolenke. V zivote treba aj riskovat, no zas treba aj rozum racio pouzivat.
Ja nemam problem ist niekam aj sama. Vies kolko mozes stretnut ludi takto ako si aj ty sam? Lebo je vela single ludi. Takze skus cestovky, rozne portaly, ci len tak socialne siete a daj si ponuku poziadavku a uvidis. Stretnes sa s nimi a zistis, ci ano alebo nie. Dnes beha plno magorov po svete, no este aj kopec normalnych faajn ludi)
A co sa tyka tych tvojich tzv "znamych" tak na takych kasli. Vsetko by malo byt o harmonii, sulade, rovnovahe. Takze neda sa donekonecna len davat.
Peknu dovolenku ti prajem a stastie na ludi. Skus to a nedaj sa odradit)
je mnoho ľudí ktorý chodia na dovolenku sami. Však sa tam zoznámiš s niekým novým a čo ty vieš možno si tam nájdeš aj lásku :-)