Prosim o pomoc..necitim si telo, nemam ziadne emocie.

Príspevok v téme: Prosim o pomoc..necitim si telo, nemam ziadne emocie.
neviemcomamrobit

Zacala som pocitovat poslednu dobu nevysvetlitelne veci... Chodim k psychiatricke a vyse 2rokov uzivam ad, ma dovolenku tak som nemohla ist za nou s mojim problemom. Dufam ze niekto z vas by mohol vediet co to je, a ako to zastavit :-( deje sa to len par dni ale je to desive
Ked niekde idem, necitim si telo necitim ze kracam iba mam v hlave kam chcem ist. Pri viac cinnostiach dokonca pri sedeni si necitim telo,hlavu neviem to pomenovat. Dalej - vo vnutri som sa zacala citit prazdna, ziadne emocie ani city pri rozpravani s rodinou. Necitim nic. Len prazdno. Strasne zabudam vsetko co chcem povedat,nerozmyslam ani nad tym co rozpravam len proste rozpravam. A pamat? Vygumovana spolu s koncentraciou a myslenim... Cas sa mi zda akokeby plynul rychlo, inokedy pomaly. Nemam motivaciu k nicomu, niesom posledne dni schopna ziadnej cinnosti. Citim sa ako blazon a to som si presla fakt otrasnymi uzkostami a depresiami.
Viete niekto ako z toho vonku ? Prosim !!!! Neviem co mam robit

Tomas12345

Moze ist o derealizaciu/depersonalizaciu sposobenu ako jeden z neziaducich ucinkov liekov. Mozno by bolo vhod zmenit lieky, porad sa s psychiatrom.

Erik_c

Ahoj mam tie iste priznaky bral som AD 4 tyzdne a potom som ich sam vysadil mal som z nich triasky v noci a zimnice a potom som prestal citit vone nemam ziadnu chut na jazyku, necitim teplo ani zimu, neviem si nastavit vodu na sprchovanie necitim hlad ani smed ziadna bolest na tele mozem sa pichat spendlikom zlomit si ruku a nic necitim, nespim cele noci max 2 hodiny denne. Uz je to 5-ty tyzden neviete my poradit co stym ked som to vravel psychiatrovi tak my trvdil ze to nieje mozne a vymenil my lieky za ine jedol som ich 3 dni a zase striaska a po nej strasna zima ako ked vas ponoria do studenej vody a od vtedy vsetky city zmyzli. Treba cakat myslite ze tie lieky su este v tele dakujem za pomoc goldsoft04@gmail.com

Tamiins

zislo mi na um skus to takto: zacni telom-davaj si pri umyvani studenu sprchu, taku studenu ako znesies.1xnebude stacit, treba to skusit viackrat.uvidis ci nebudes nic citit.daj vediet.

DP8

Otáznik2 pletieš hrušky s jablkami...To, že homosexuálov odsudzuje spoločnosť neznamená, že majú otrávený a napadnutý nervový systém, únavu s ktorou nedokážu ani vstať z postele či nespavosť napriklad niekoľko mesiacov každú jednu noc.

Otaznik2

DP8 vidíš že sa s tým žiť dá lebo takých ľudí sú milióny.Čo by si robil keby si bol homosexuál napr.malého vzrastu tučný neatraktívny tvoja rodina by sa hambila za teba lebo by sa im ľudia smiali aha ich syn je teploch riťopich omyl prírody a aj takých ľudí je veľa.Je to v podstate hendicap tí ľudia si to uvedomujú vo svojom vedomí a svedomí vedia že to nie je normálne a zdravé a musia s tým reálne žiť.A ten život majú ťažký velmi ťažký lebo normálny ľudia nimi pohŕdajú takisto majú právo na život.