Ahojte, hladam chlapa. Podmienka je byt, auto a dobre platena praca. Dakujem za ponuky
Hľadám solventneho chlapa
@ Nikola, tak čo, už si našla nejakého chlapa? A je aj sloventný alebo je to len chlap?
@ Imho, ho, ho, ho, máš vtipnú prezývku, ku, ku, ku! : D Pekné od Teba, že si priznal farbu, aj keď si nemusel! Asi si nechcel byť za starého senilného dedka! Alebo babku? : D
@ Messje, Adr1a, ďakujem. Ja viem, že viete... : )
@ Ovečka, aha, čo som objavila! Videl si to aj Ty? Ak áno, dúfam, že si už pochopil. Čo Ti Adr1a napísala, je pravda! Na fóre som sa už ospravedlňovala, aj som ďakovala. Teba v súvislosti s tým NIČ nenapáda? ; )
moze sa uz niekto az takto znizit? ach!
ofca jedna hlupucka. Stale sa vyjadrujes k veciam, o ktorych nemas ani minimalne povedomie, ale hlupej ofci nevysvetlis.
A nie som Kycera ofecka :)
Majetok pred manzelstvom sa nedeli. Napisal si taku hlupost, ze aj ked si to po sebe dvadsatkrat precitas to bude zbytocne.
Ked dvaja ludia pred svadbou nieco kupia na polovicu, je jedno, ci sa neskor zoberu, rozvedu, umru, kazdemu stale patri polovica, asi ze ten pozemok kazdy kupil. To pochopi aj dieta na zakladke, len ofca nie. A dlhy sa deli aj dedia. Jedine ak odmietnes dedictvo, ale nejde odmietnut, len dlhy. To, co manzelia nadobudnu pocas manzelstva sa deli, aj dlhy, ktore nadobudnu pocas manzelstva. Aj aktiva a aj pasiva sa deli a aj dedia. Zrozumitelnejsie to uz nejde. Ofci nema zmysel nieco vysvetlovat, je to ofca najmudrejsia, ktora ani pisat nevie po slovensky. Nie, ze by rozumel zakonom.
Ovečka, ono je to takto : "Trepeš Ty a tie dva nicky majú pravdu!" Nechápeš, nerozumieš, nemáš žiadne skúsenosti, právne vedomie, pletieš dokopy hrušky s jablkami a máš potrebu hádať sa, tak sa hádaj a maj "svoju pravdu". Poznáš výraz rukou spoločnou a nerozdielnou? : D
Popros tých chlapcov alebo Adr1u, možno niekto z nich Ti vysvetlí, že hádžeš do jedného vreca dlhy, ich delenie, dedenie, BSM a podielové spoluvlastníctvo!
Bola by tu ešte taká možnosť, že zájdeš za dobrým právnikom a ten Ti to vysvetlí. V tom prípade sa tiež ospravedlňovať nemusíš, stačí zlatá kreditka!
P.S. Ovečka, pobavil si ma. Prehliadaš NASCHVÁL??? skutočnosť, že ja som sa k ničomu nevyjadrila, len som podporila dva nicky, kt. na rozdiel od Teba vedia, o čom točia! Tie "injektíva" by si mi mohol vysvetliť, také slovo nepoznám. A doma sú všetci zdraví? : D
Kýčera ok takze si to fakt nevies uznat... fakt je ze ak si jeden zoberie uver tak ho ten druhy nemusi splatit... deli sa to len ak su na zmluve obaja... ak by neboli zobraty a zobrali by uver spolu tak akoze si myslis ze by ho nemuseli aj obaja splacat???
ak tvrdis ze to ze na zmluve je len jeden je specialny pripad tak takisto ja mozem vyhlasit ze majetok ziskany pred svatbou sa deli ty povies nie.. ja ti poviem zopar injektiv a ja ti uvediem priklad kde dvaja ludia kupili pozemok na polku teda su dvaja vlastnici potom sa zobrali potom rozviedli a stale patri 1/2 kazdemu takze sa majetok ziskany pred uzavretim manzelstva tiez deli... ak niekto ten majetok ziskal ale bez pomoci druheho tak nie ale to je specialny pripad :-D
uz si pochopila co si trepla??
Vraiment, čo nepovieš? Naozaj? www.zdravie.sk
Ovečka, ešte raz si prečítaj môj príspevok. Za istých zákonných podmienok sa dlhy delia, tak ako to uviedol Skpodnikateľ aj Imho, dokonca aj dedia! A máš to aj v tom linku, čo si tu hodil!
Nehádaj sa, chýbajú Ti základné znalosti práva a to, čo čítaš, tomu nerozumieš! Na rozdiel od tých dvoch chlapcov.
Je to zložité na vysvetľovanie. Ale ak Ťa to tak trápi, naštuduj si Občiansky zákonník. Alebo si to daj vysvetliť Prezývke, či niekomu inému. A ospravedlniť sa mi nemusíš, ani za tie "brilantné" odhalenia. Stačí, keď sa zdržíš vulgarizmov a k ženám sa budeš chovať ako muž, nie ako ovca! ; )
Ovečka, obávam sa, že čakáš zbytočne...Kýčera si chybu neuzná nikdy...na to ešte nedorástla.
Kýčera neni to Pravda dlh sa nedeli a bodka.... ak je Pravda to co napisala adria tak si uznas chybu... :) tak teda cakam....
Napíšem od veci. Toto mi pripomína moju j....tú kamošku číslo 1, ktorá plače, kňučí a vlasy si trhá, že ona chce bohatého. A čo pre to robí? Číta ezoterické somariny, sedí doma u materi na prdeli a vizualizuje a sníva, lebo ona prečítala Secret :) Nepohne sa z domu ani za svet, nikam nechodí. No mala som ešte jednu kamošku, číslo 2. Tiež chcela bohatého. Kúpila si elegantné oblečenie a vláči sa po Bratislave. Šup do divadla, šup do opery, kúpila si kroj a s lámavou nemčinou kade-tade po Rakúsku na všakovaké sviatky chodí. Nevizualizuje, nesníva, nevie, čo je Secret. Ale žije a chodí... A vlasy si netrhá. Neviem, či už niekoho má. Ale že aktívne hľadá, to sa ráta. Na rozdiel od tej prvej, ktorá je pasívna a depresívna.
Čo som tým chcela? Netreba snívať, treba konať.
Síce mňa sa to netýka, lebo ja žiadneho chlapa nechcem, ale kto chce, tak radšej konať ako snívať. Napríklad si choďte zahrať golf, tam je pracháčov celá kopa. Tenis? Kone? Nebol by to zlý nápad.