Ahojte, hladam chlapa. Podmienka je byt, auto a dobre platena praca. Dakujem za ponuky
Hľadám solventneho chlapa
0fca dlhy sa delia a dokonca aj dedia vies 0fca nefedoma?
Kýčera jasne ale nevedel ze dlhy sa nedelia :-D ... takych mozes povazovat za odbornikov len ty...
Ovečka, nemudruj! SKpodnikateľ vie, o čom hovorí. A čítať zákon ešte neznamená mu aj rozumieť! Zas nemáš doma baču, tak kecáš?
skpodnikatel neviem mozno to tak je .. ale napr podla nemeckeho prava sa zoberie trhova hodnota celeho majetku a ide sa podla nej... akurat som si to teraz pozeral... bol tam priklad: manzelka ma pozemok ktory stoji 100 k manzel nema nic zoberu sa a v den rozvodu stupne cena pozemku na 300k... pozemok ostava zene ale musi muzovi vyplatit 100k teda jeho podiel ...
sisi isty ze to na sk neni podobne?
0vecka - podnikatelia to majú veľmi dobre ošetrené, firma je ich a je jedno či tam manželka x rokov zadarmo(naše) pracovala, dom si kúpia spoločne na hypo.
skpodnikatel dlhy sa nedelia... kym zenska nic nepodpise tak dlhy ostanu chlapovi aj ked su zobraty...
a tou firmou by som si tiez nebol taky isty.. ak vzrastie jej hodnota ci nema zena nahodou narok na polovicu tej pridanej hodnoty..
Pre ženu je podnikateľ - muž za vodou pohromou. On podniká už pred manželstvom, všetko je písané na neho, auto, firma, účet, jedine zadlžený dom je spoločný. On to má zabezpečené právnikom, v prípade rozvodu žene zostanú len oči na plač, aktíva sú len jeho, spoločné sú len dlhy a žena dostane menej ako vložila.
so zenami je to tak, ked nieco chcu a dostanu, chcu viac
Asi tak, ako to napisal solventny_chlap
Ak som solventny chlap... muz, ktory ma peniaze, tak peniaze sa hromadia tym, ze sa zarabaju a uchovavaju, alebo investuju. Nie tym, ze sa minaju.
To, ci ma chlap zlate tehlicky, ci peniaze - este neznaci, ze sa s nimi bude delit. Alebo ak delit, tak so svojim maklerom, bankou, ci investiciami. A nie s nejakou neidentifikovatelnou osobou moznoze zenskeho pohlavia a s nejasnymi cielmi, bez akejsi protihodnoty. Z pohladu solventneho chlapa je taka osoba na prenajom, ale vyhodnejsie je potom prenajimat si vzdy osobu novu, vekom tak nestarnucu.