Hľadám solventneho chlapa

solventny_chlap

Nikola98 - ak 98 znamena 1998, rok tvojho narodenia, tak potom by si pre mna bola primlada a bol by som ako tvoj otec.

Napisala si, ze hladas solventneho, ale nenapisala preco. Teraz pises o tom, ze nieco ponukas - ale neponukas nic. Pises o tom, co mas. Preco si myslis, ze solventneho chlapa bude zaujimat tvoj byt, auto a praca ? Vo vacsine - nezaujima. Solventny chlap sa zvacsa vie postarat sam o seba a ak mu nejde iba o zbytocne hromadenie majetku, nie su to hodnoty, ktore by u zeny preferoval. Na zaklade nich, neni mozne spoznat cloveka.

Partnerku mam a neriesim jej malu solventnost a druhu si zatial nehladam /ani na vazny, ani na volny vztah/. Mame spolu dieta a neviem co by povedala druhej zene... Nevolam sa Boris a nie som ani ucastnikom majstrovstiev v plodeni deti s roznymi zenami. Na mnohozenstvo zase nemam asi spravnu vieru, aj ked je to ciastocne lakava predstava /moze to byt prakticke/.

Prajem vela stastia pri hladani partnera. Len sa obavam, ze solventni chlapi maju ine preferencie, ako im ponukas.

Nikola98

Tak ja ponukam presne to, co som napisala, ze chcem od clapa preto si hladam sebe podobneho.. v style vrana k vrane sada. Solventny chlap odkial si? :)

P.S. - to s tymi tehlickami na bruchu som nepisala ja (zakladatelka temy), ale moze mat aj tie :D to mi je uplne jedno ci ma tehlicky na bruchu alebo nie :D

Messje

Ovecka
Kycera je ako ty
Ani o tebe by som nepochybovala ze budes pisat pod inymi nickmi.Nepotrebujes to.Vies sa obranit a stat si za svojim aj keby si mal byt jediny.V tomto si ako ona.Neverim comu veris ty.

0vecka

adr1a. akoze som si tak na 90% isty.. je to presne jej styl a neni to prvykrat co presne takyto nick vyletel z nicoho nic a zacal ofcovat... inak teraz ked si to precita tak si asi da nabuduce uz pozor :-D ale aj tak mi je to jedno...

adr1a.

Ovecka. Ak sa aj pomyli, co je tiez ludske, vie uznat pravdu fakty, nema s tym problem. A zas ked sa aj s niekym pochytila, tak reagovala dalej a pisala pod svojim nickom. Toto mi na nu fakt nesedi. A ja dost dobre citam v ludoch))

0vecka

adr1a. a vsimni si ze nikto iny nerobi narazku na moj nick iba ona :-D a potom ten iny nick ... imho je velmi velka sanca ze to je ona

0vecka

adr1a. je to Kycerin styl a ono casto ked tresne blbost tak taketo nieco pride na jej podporu... proste streleny nick s podobnou retorikou....

adr1a.

Ovecka. Este aj ty tu ziv tu famu a blbost o kycere. Sam vidis, ze Kycera nema problem tu s tebou komunikovat pod svojim pravym nickom. Takze nie je odkazana zakladat si pochybne znejuce nicky ako su Imho ho ho ho) a ze ten nick Imho ho ho ho zareagoval? Tak je to diskusne forum a tiez kolkokrat reagujem ak ma nieco zaujme a ani sa ma pytat nemusia :D