Hľadám solventneho chlapa

solventny_chlap

Realitaa 21.07.2016 13:41:33 - nerob si iluzie, zeby som si vazil svoju partnerku. Neni totiz preto na to objektivny dovod a ona mi ho ani nedava. Skor ma neustale presvedcuje jej spravanie o opaku. Skoro kazdy den sa o tom presvedcujem, kde sa jej podel rozum /a ine/.

Je to len moja povaha a slusnost, ktora mi brani spravat sa nefer.

solventny_chlap

Realitaa 21.07.2016 13:41:33

neni az tak k comu gratulovat. Mame svoje problemy, ale nemusia sa riesit necestne.

Realitaa

Solventny_chlap: gratulujem tvojej partnerke, ze ma takeho chlapa. Nehovorim o solventnosti, ale o sile a hodnotach. Taky, ktory dokaze odolat primitivnym ponukam, lebo vie, co ma a vazi si to. Kiez by boli vsetci chlapi aspon z polovice taki.

odľud

tak cela tema je z najvacsou pravdepodobnostou vymyslena ale vy si aj v nej dokazete najst nieco kvoli comu sa budete hadat.
a potom ze nebud odlud...

Kýčera

Ovečka, tak som si prečítala Tvoje príspevky a radím Ti držať sa tých 10% percent! Na toto si ešte nedorástol, nechaj to na dievčatá. Nakoľko si nepoužil žiaden vulgárny výraz, ani nespochybnil moje pohlavie, tak Ti niečo prezradím. Nebola som to ja a iné nicky nepoužívam!
Aj keď robíš pokroky, mnohé veci ešte nechápeš a tie dlhy si tiež nepochopil. Je pravda to, čo si tu hodil, ale aj to, čo napísal
Skpodnikateľ. Nepoznáš totiž okolnosti dlhu.
Mimochodom, mňa tu nik nepodporil, naopak ja som podporila Skpodnikateľa.
Ja s vami problém nemám, no zdá sa, že to nie je obojstranné. : )
Nemám nič proti tomu, ak sa daný nick ocitne hoci aj v každej téme, či ovláda pravopis, takže to "f" si kľudne píš aj ďalej ... ; )