Samota

Príspevok v téme: Samota
Macko Uško

Ahojte.
Máte nejaké rady ako zvládnuť samotu?
Dosť ma trápi to, že za svojich 24 rokov som ani poriadne nemal vzťah (necelý mesiac) a ani sex. On však aj mohol byť, ale ja som nechcel, lebo som si myslel, že si dovtedy nájdem tú svoju milovanú pravú lásku. Nestalo sa tak a stále čakám, no ja však moc nechodím do spoločnosti a bary ma nebavia. Teraz cez prázdniny mi to vŕta dosť hlavou a miestami som z toho dosť na dne. Potrebujem už frajerku, ale ja ju stále neviem nájsť a všetko skončí len kamarátstvom. :(

Mesačný princ

zdradca - za tvojich mladých čias bolo bývanie, istá práca, sociálne istoty, žiadny internet, možnosti, výber...a veľa iného....

Ja keď teraz oslovím nejakú ženu a poviem, že nemám peniaze, prácu, že bývam s rodičmi, nemám vysokú školu, nemám auto, žiadny majetok, nemám dobré zdravie, o výzore ani nehovorím, mám IQ 60, za sebou rozvod, žiadnych kamarátov či známych, malinkú rodinu, všetok voľný čas mi zaberá práca (nie zamestnanie), že som na bol na dovolenke len raz, lebo si to nemôžem dovoliť, že mám z toho všetkého v....psychiku a že ju nemôžem pozvať dokopy ani na kávu tak myslíš, že ma nejaká bude chcieť???

Vtedy to bolo o niečom inom! je pravda, že človek si môže často za svoj život sám a netvrdím, že za niečo z toho nemôžem ale človek sa musí vedieť aj narodiť a mať dobrú genetickú predispozíciu na toto všetko. bez možností sa nepohneš.

zdradca

Za mojich mladych cias cca 30rokov nazad. Sa chalani nebali oslovit dievca napr.len tak v obchode ak bola predavacka,ci prisadnut na lavicke v parku,ci proste hocikde. Lebo mali currage,odvahu. A aj ked ich par dievcat odmietlo stale sa nasla jedna ktora stala za to. Ved sa opytajte svojich rodicov kde ci ako sa nasli. A budete prekvapeny,kolko krat ide o banalitu,ci trapnu,alebo nahodnu situaciu. No keby uz vtedy fnukali na roznych forach,ci sedeli doma a hladali na priblblych serveroch /vid pokec,faceboock/ tak vela z vas by ste sa nikdy nenarodili.
Boha vam chalani,to uz zdochli vo vas rytierske geny,o dobyvani srdc zien? Tak dvihnite tie rozmaznane rite,osmelte sa a vyrazte. Ved stale je niekde dievca co tuzi tak ako vy po laske ci objati.
Fakt je mi az zle aky ste posraty niektory a ako baby fnukate ze ste sami. Ste poserovia,chapete poserovia. A uz sa nedivim ze tolko dievcat tu vypisuje ze nemoze si najst chalana,ze dnesny muzi nestoja za nic. Lebo pravda je,ze nestoja.

starec000

www.zdravie.sk
Macko uško s toho si nič nerob, niekto dopadol ešte horšie, ty nemysli nato, a hlad dopredu, lásky si užiješ ešte.. držím palec.

HelgaJ

Chapem ta velmi dobre. Kazdy chce mat niekoho s kym sa bude tesit a pripadne mu bude oporou v horsich casoch.
Som presvedcena, ze svoju lasku najdes ale
zatial skus svoju samotu zuzitkovat pre svoj vlastny rozvoj. Pokus sa uzivat si nezavislost. Mozes robit co len chces. A to uz ako viazany clovek moct nebudes. Studuj, sportuj, cestuj tried si myslienky, spoznavaj a skor ci neskor nebudes sam. Tak sa uz netrap.

Ivka0o6

Skus, mozno na brigade bude nejaka kocka :D Moj sa so mnou dal dokopy, ked mal 28 a predtym mal vztah 3 mesiace, ked mal 22 :)

Macko Uško

Díky Ivka za povzbudivé slová :) ...snáď to už tak bude, lebo sa už nechcem viac sklamať :)
Ja viem že ono to netreba siliť, no keď ťa to trápi, tak len rozmýšľaš ako to zmeniť a to nie je dobré. Aj si pokúšam nájsť činnosť vždy pri takejto myšlienke a musím si veru tú brigádu nájsť :D
Nuž musím vydržať, nič iné mi ani nezostáva :D