Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota

Príspevok v téme: Samota
Macko Uško

Ahojte.
Máte nejaké rady ako zvládnuť samotu?
Dosť ma trápi to, že za svojich 24 rokov som ani poriadne nemal vzťah (necelý mesiac) a ani sex. On však aj mohol byť, ale ja som nechcel, lebo som si myslel, že si dovtedy nájdem tú svoju milovanú pravú lásku. Nestalo sa tak a stále čakám, no ja však moc nechodím do spoločnosti a bary ma nebavia. Teraz cez prázdniny mi to vŕta dosť hlavou a miestami som z toho dosť na dne. Potrebujem už frajerku, ale ja ju stále neviem nájsť a všetko skončí len kamarátstvom. :(

m.

Treba si kúpiť psa a nikdy nebudeš sama. Ja mám psa, volám ho Tyrko (skratka od Tyranosaurus), už má toho síce veľmi veľa na rováši, to je fakt, ale zatiaľ som mal šťastie aspoň ja:-) Ešte žijem. Už sa ani nebránim, lebo som si začal pri ňom namýšľať, že som nesmrteľný.

m.

Ja som sa dnes o tom rozprával so svojou babkou, síce sme na nič neprišli, ani mi nijako neporadila, ale počas rozhovoru s ňou, som dokázal nemožné. Presvedčil som ju o tom, že nie som hladný:-)))

MrkvovyDzus

Z toho ako píšeš to vyzerá, že si nedočkavý a veľmi tlačíš na pílu. Skús si odpovedať na tieto otázky. Prečo si myslíš, že keď si ešte nemal sex, že je to niečo ponižujúce? Prečo si to nenechať pre tú pravú? Myslíš si, že vzťah vznikne skôr ako kamarátstvo? Myslíš, že keď si s dievčaťom kamarát, že si automaticky mimo hry? Kedy si myslíš, že má lepšiu možnosť spoznať ťa, ak nie pri tom kamarátstve?

Vzťah je o kompromisoch, musíš pozerať na dobro toho druhého viac ako na to svoje, treba byť trpezlivý, dať a nečakať, že sa ti to vráti späť, to nie je obchod niečo za niečo, taktiež musíš byť ochotný aj niečo obetovať napr. v niečom sa zmeniť, ak je to potrebné. Keď nájdeš to dievča, ktoré bude pre teba tou pravou, potom oceníš aj to, že si predtým žil čisto a počkal si na ňu a samozrejme, že to ocení aj ona :)

Ak by si chcel počuť moju radu: Daj sa dokopy, nájdi si niečo čo ťa baví, spoznávaj ľudí a buď priateľský, buď trpezlivý a pokiaľ to ide, usmievaj sa, veď ľudia za to nemôžu, že sa cítiš tak ako sa cítiš a ....rozmýšľaj srdcom :)

priemerná....

prečo sa dnes stále v súvislosti zo vzťahmi pozerá len na peniaze na drahé autá na drahé handry exotické dovolenky,postavu, domy a podobne? to už medzi sebou nevieme normálne fungovať ako ludia že sme spolu lebo sa ľúbime lebo nám je spolu dobre lebo sme si vzácni ? Ja mám teraz vzťah s úplne normálnym mužom a je to super lebo vzťah predtým som mala krásavca ktorý vedel utratiť na seba neskutočné peniaze a vôbec som nebola šťastná aj ked mi ho každá baba závidela. Proste každý musí prísť nato že je oveľa lepší normálny priemerný partner ako krásavec ktorý myslí len na seba a za chrbtom má dalších 10 báb lebo si to môže dovoliť....

meňavkaobyčajná

ovca taketo extremne nerealisticke priklady su celkom scestne a zbytocne. staci sa v diskusii celkom kludne pridrzat beznych priemernych ludi a najdes u nich tie chyby o ktorych som pisala.

0vecka

meňavkaobyčajná no budes sa s tym musiet zmierit ze je to tak... alebo si uz videla ze by si pekna ftipna zenska ktora nema nudzu o chlapov vybrala bezdomovca? popripade nejaky chlap s milionom na konte dobre vyzerajuci chcel silou mocou zobrat skaredu upratovacku s nadvahou a hemeroidmi??

meňavkaobyčajná

zalezi co ponuka... hm hm. nuz btw toto je podla mna jeden z tych problemov ze ludia beru vztahy obchodnicky. podla mna je to jedna zo slepych uliciek z ktorej sa ludia budu musiet vratit a zistit ze kazdy odchadza z tohto sveta nahy. jedine co si clovek moze odniest je pocit dobre preziteho zivota a medziludskych vztahov. ludia stale ako keby laviruju medzi dvoma extremami bud beru vztahy obchodnicky alebo prehnane romanticky. alebo ocakavaju oboje obchod s krasnou romantikou co uz ma vie fakt ze dostat do kolien. pritom sa neucia ako fungovat vo vztahoch, nikto ich to neuci a ani oni sami nechcu. alebo sa snazia no len slepo tapu kdesi v hlbokej tme a stale narazaju.