Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota

Príspevok v téme: Samota
Macko Uško

Ahojte.
Máte nejaké rady ako zvládnuť samotu?
Dosť ma trápi to, že za svojich 24 rokov som ani poriadne nemal vzťah (necelý mesiac) a ani sex. On však aj mohol byť, ale ja som nechcel, lebo som si myslel, že si dovtedy nájdem tú svoju milovanú pravú lásku. Nestalo sa tak a stále čakám, no ja však moc nechodím do spoločnosti a bary ma nebavia. Teraz cez prázdniny mi to vŕta dosť hlavou a miestami som z toho dosť na dne. Potrebujem už frajerku, ale ja ju stále neviem nájsť a všetko skončí len kamarátstvom. :(

0vecka

Imho nebud mudry... ja pisem spravnou slovencinou - pis ako hovoris... a nie nejakou hatlaninou na ktorej sa alfasamci na jazykovednom usteve Lud. Stura dohodli... teda ftak alebo fcela su spravne vyrazy...

0vecka

lol toto si precitam a uz som v depresii :-D necudujem sa ze mate problem nieco splasit...

to ze zenska chce dobre vyzerajuceho s peniazmi je sice Pravda ale aj tu plati zakon trhu a teda kazda ma nieco co ponuknut a za to chce protihodnotu ... a teda ak clovek nepatri medzi poslednych mozno 10% co sa vyzoru a penazi tyka tak fakt nema problem. Problem je len v tom ak niekto chce nejaku super susku a pritom sam nema co ponuknut....

Mesacny princ.. to je ako keby som povedal ze ked na nejaku vytiahnem na ulici ftaka tak ma odmietne... teda z toho vyplyva ze clovek s mojim ftakom ma proste smolu...

tulák

Mozno tu niekto sudi druhych podla seba.

Ale k teme. Macko usko ty by si sa potreboval uvolnit. Ked na to clovek moc tlaci vacsinou z toho nic nie je. Skus sa tesit z niecoho ineho, najdi radost v tom, tes sa zo zivota a aj tie baby to z teba vycitia uvidis. Potom ich lahsie pritiahnes, alebo ked ta odmietne lahsie to budes znasat. Skratka musis to cele nejak odlahcit ale k tomu to tak musis ty zacat citit.
Si myslim...aspon pre zaciatok a mozno ti ini pridaju este nejake trefne rady a nie frustrovane vyplakavanie ci uz zo strany zien alebo muzov.

tulák

Niektori ludia je jedno ci zeny ci muzi reaguju vzdy rovnako. Zovseobecnuju a vsetko vnimaju len negativne. Tak ako tieto posledne zenske prispevky. Za seba ako muza mozem potvrdit ze som nikdy nehladal v baroch a diskotekach ani som nikdy nehladal modelky ani som nehladel na rodinne zazemie. Tu sa niekto bud ide vyhovarat aby si ospravedlnil svoje povrchne poziadavky na muzov aby sa mohol vyhovarat ze vsak muzi... alebo je tu niekto tak silne zakomplexovany az je presvedceny ze muzi su vsetci povrchne prasce a vylieva si tu svoju frustraciu.

ANGEL-DEMON

presne ako píše ASI TAK...
ked sa cez prázdniny nudíš, že ešte nepracuješ? tak si si mal najsť brigádu... ked si najdes frajerku za čo ju pozveš na zmrzlinu? za vreckové, peniaze tvojich rodičov?