Ahojte.
Máte nejaké rady ako zvládnuť samotu?
Dosť ma trápi to, že za svojich 24 rokov som ani poriadne nemal vzťah (necelý mesiac) a ani sex. On však aj mohol byť, ale ja som nechcel, lebo som si myslel, že si dovtedy nájdem tú svoju milovanú pravú lásku. Nestalo sa tak a stále čakám, no ja však moc nechodím do spoločnosti a bary ma nebavia. Teraz cez prázdniny mi to vŕta dosť hlavou a miestami som z toho dosť na dne. Potrebujem už frajerku, ale ja ju stále neviem nájsť a všetko skončí len kamarátstvom. :(
Samota
zdradca - Hej treba vycestovať...Do Turecka, Francúzska či Veľkej Británie....omg
už ľudia do svete ani na dovolenky nechodia lebo....
Ďalšou vecou je fakt, že neovládam jazyk. S mojím IQ 60 a predispozíciou som sa bohužiaľ žiadny jazyk naučiť nedokázal aj ke´d som dvom venoval 20 rokov života. Z toho najlepšie ovládam asi tretí, ktorému som venoval najmenej času a to je latinčina.
Aj do zahraničia musíš za niečo vycestovať a ak máš perspektívu 30 eur na mesiac, tak s tým dieru do sveta neurobíš.
Niekomu sa ľahko píše, však?
Choď do zahraničia ak nie si zdravotne v poriadku, nevieš jazyk, nemáš dosť financií a nemáš tam ani nikoho, koho poznáš a kto by ti pomohol.
zeny zacali od nejakej doby pozadovat viac a maju pocit ze to musia a maju na to pravo inak by zradili same seba... a vsimni si jake chodia ved to su odute fifleny ukryvajuce sa za maskou mejkapu pod ktorym je sama frustracia neistota komplexy... ved to clovek ani nema chut oslovit ble
si velmi mlady nechapem preco sa tym trapis :) kebyze stretnes tu svoju osudovu hoc aj v 30tke hlavne nech ako zena za nieco stoji... netreba sa do nicoho ponahlat lebo fakt nic v zivote ti neutece..
ja si myslim ze zdraca nema pravdu...
kedysi to nebolo tak ze zenam tolko zalezalo na statuse a majetku muza lebo pred 30 rokmi bol komunizmus a boli sme pekne vsetci v sedom priemere a situacia s byvanim bola ina.... dnes je to ine a chalani uz vopred ocakavaju ze ked nemaju dost penazi majetky dom byt a posledne roky coraz viac aj reprezentativny vyzor tak ich baba odmietne bez mihnutia oka jak spinavu poslednu handru... recicky o charaktere a odvahe su len taka zasterka v skutocnosti ide o money.... honey...
Zradca palec hore!
Tvoj prispevok o tom aky su dnes muzi posrati kvitujem!
Super si to vystihol, moja rec.
Eskimo to presne vystihol, tak to vnímam aj ja. Česť výnimkám :)
zdradca a čo ženy tie sa nezmenili?? Kedysi ženy robili v domácnosti, pomáhali a ešte za to boli aj radi. A dnes?? Vačšina chodí po obchodoch, je to ich jediná a najväčšia záľuba veď sa stačí isť pozrieť do akéhokoľvek obchodného domu. 80% su tam ženy, neustále chodia po obchodoch a sliedia čo by si mohli kúpiť. Materializmus a peniaze sú im často prednejšie ako láska a starostlivosť muža.
Nesúhlasím so zradcom. Treba si uvedomiť, že doba sa dosť zmenila za 30 rokov. Vtedy určite tak neleteli po prachoch ako teraz a neboli tak povrchné ako vo veľa prípadoch dnes. Dnes keď už aj nejakú oslovím, tak po tebe pozerá ako keby som jej zjedol raňajky :D a to sa jej milo opýtam. Nechápem to :D
Nie, že by som vyzeral tak zle, že by sa za mnou nijaká nepozrela, ale som len priemer. V minulosti by som povedal, že ani tak neleteli po svaloch ako dnes, neviem nezažil som to. Jednak je pravda, že nie som ten typ, čo musí každý deň byť v spoločnosti. Nerád som stredobodom spoločnosti.
Myslím, že po smrti otca som sa dosť zmenil aj v charaktere aj v správaní. Nerád mamu nechávam v štichu, a tak jej pomáham vždy ako sa to dá a tak sa starám o dom aj ja, čo mi aj dosť zaberá z voľného času. Ale ja som si už zvykol na to a práca okolo domu je aj jedným z takých mojich koníčkov v rámci relaxu. Navyše študujem a aj tomu sa snažím plne venovať. Nie je to ľahké mať takýto život, nemôžem chodiť toľko von a tak ani nemám toľko šancí nájsť si babu a to ma trápi už dosť.
Vojak moje slova,moje slova. Absolutna pravda.
Mesacny princ. Svet je otvoreny treba vycestovat. Ako vravia zidia. Peniaze sa povaluju vsade okolo teba,len otvor oci,popremyslaj a zarobis. Cent ku centu a mas euro a tak dalej.
Kto vyplakava na forach, nechce zdvihnut rit a skusat stastie inde ten ma smolu.
Proste sikovnejsi prezije.
Buduci muzi, dnes mozno 16-20 rocny su zbabelci preto,lebo uz nieje povinna vojenska sluzba...ja by som to zaviedol zase..hned by sa inak chovali a vazili by si toho viac..