Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota

Príspevok v téme: Samota
Macko Uško

Ahojte.
Máte nejaké rady ako zvládnuť samotu?
Dosť ma trápi to, že za svojich 24 rokov som ani poriadne nemal vzťah (necelý mesiac) a ani sex. On však aj mohol byť, ale ja som nechcel, lebo som si myslel, že si dovtedy nájdem tú svoju milovanú pravú lásku. Nestalo sa tak a stále čakám, no ja však moc nechodím do spoločnosti a bary ma nebavia. Teraz cez prázdniny mi to vŕta dosť hlavou a miestami som z toho dosť na dne. Potrebujem už frajerku, ale ja ju stále neviem nájsť a všetko skončí len kamarátstvom. :(

jklô

najskôr na také dievčatá možno natrafiť pri nejakom športe, resp. keď sa venujú svojmu koníčku, nejakej aktivite (inej ako bar, diskotéka...).
Ak môžem hovoriť za seba aj známe (tie slušnejšie), vyjdi na bicykel, korčule, plávanie, do prírody, na výlety - hrady, zámky, zoo :D, turistika... Veď aj len tak, niekde v meste môžeš natrafiť na svoju vyvolenú, niekde na zastávke, v parku a pod.
Tie slušnejšie sa zvyčajne neobliekajú nejak výstredne, čím nehovorím, že aj medzi takými nie je možné nájsť vhodné dievča, akurát je to menej pravdepodobné.
Miest je veľa, len treba mať oči na stopkách a byť otvorený, uvoľnený :).

Majuuuška

Macko Uško, napíš, odkiaľ si, aby sa všetky Tvoje potencionálne záujemkyne vedeli zariadiť :D Prípadne môžeš nechať aj kontakt ;)

asi tak

muži nestažujte sa!!!
nemáte nato právo!!!
nestažujte sa aké sú dnes ženy vypočítavé a že od vás veľa očakávajú!
ak hľadáte na nesrprávnom mieste na také natrafíte. Prečo hľadáte tam kde sú zlatokopky? V baroch, na diskotékách, v obchodných centrách čiže práve tam kde sa tie pijavice najviac zdržiavajú a lovia.
a nestažujte sa lebo aj vám sa v dnešnej dobe zmenili priority ohľadom žien. Tiež si viac potrpíte na vhľade, zamestnaní a rodinnom zázemí.

Mesačný princ

zdradca - latinu ovládam len vrámci môjho remesla, ktoré ovládam :)

Ale tak ok, počkám na MRI, vybavím si ID a potom sa rozhodnem čo ďalej. Či s tou perspektívou budem hľadať nejakú tvorivú dielňu alebo vzťah :D

starýchren

cim by ste argumentovali keby niekto neprisiel s tym prirodzenym vyberom :DDD ... ved tu nikto okrem mesacneho princa netvrdi ze ti chalani nic nerobia a nic nemaju... ale tie kocny ktore by mali akoze balit maju hlave v oblakoch a nerealisticke ocakavania... plus zijeme v krajine kde uz pomaly neni stredna vrstva ale bohati vs pracujuca chudoba....

zdradca

Mesacny princ. Ked ovladas latinu tak u mna si borec. Ja som ten jazyk vzdy chcel vediet,no lenivy som bol sa ho ucit. Skusal som Otce nas,no zapamatal som si len prvy vers aj to do rana zabudol.
Ale ine som chcel.
prosim ta tiez tu nevyplakavaj. Su ludia co su na tom horsie ako ty a snazia sa. Maju zdravotne hendikepy ci ine obmedzenia no nevzdavaju sa. Nauc sa remeslo. Poznam ludi zdravotne postihnutych s IQ minus nula, a keby si videl ake vedia pekne vyrabat veci spadnes na rit. Najdi si cirkevny ci iny spolok ktory sa venuje tvorivej tvorbe a svoje vyrobky predava,a uvidis,ze tam stretnes ludi v horsom postaveni ako ty a pracuju skromne a v pokore. A ziju si svoj zivot.
napr.v Cechach sa vela ludi s roznym hendikepom zaobera opravou hodin, restaurovanim,ci inymi profesiami ktore skoro vymyzli no na trhu su ziadane. Podla moznosti a schopnosti. Najdi nieco co ta bavi co nepotrebuje velky kapital na zaciatok a isto sa daco najde. Rozmyslaj aj pri IQ 60 sa da na nieco prist.

Mesačný princ

andrea69 - nie každý má možnosti, aké si mala. Nie je to o vyplakávaní ale o rozhodnutiach, ktoré človek spraví.

Nejde o to či si z bohatej rodiny ale aké máš možnosti na dosiahnutie toho, po čom túžiš.

andrea69

súhlasím zradca má pravdu sedieť a vyplakávať je najľahšie popritom zarobiť si peniaze je niekedy naozaj jednoduché. Ked som ako 24 ročná skončila vysokú tiež som mala 20 eur v peňaženke. Keby som si vtedy povedala že niesom z bohatej rodiny nikdy sa nebudem mať dobre tak by to bola naozaj pravda.

zdradca

Ano mate pravdu,dnesne zeny su ine. Ale ved uz v davnoveku si zeny vyberali jedincov u ktorych mali predpoklad,ze ich zabezpecia a ochrania to je prirodzeny vyber samic v prirode. Takze v podstate dnesne zeny sa moc nelisia od zien v minulosti. Zeny sa vzdy paradili,zabezpecovali pre zivot. A nato si vyberali zabezpecenych muzov. Ale ako v minulosti aj teraz su zeny co uprednostnuju ine poziadavky na partnera. Vela dievcat vam povie,ze si nehladaju krasavca,zazobaneho ,ale priemer. S ktorym by nastrahy zivota riesili spolu. Proste uprednostnuju ine vlastnosti u buduceho partnera.
Ved vravi sa ze Boh rozdelil ludske srdce na dva casti a rozhodil po zemi,odvtedy sa jedna polovicka a druha navzajom hladaju.
Ak nie som model/modelka nebudem si hladat modela/modelku.
Ak nie som bohaty tak nebudem liezt do spolocnosti bohacov a hladat partnerku buducu.
Ale sa uskromnim a zijem v linii na ktoru mam.
V minulosti boli ludia chudobnejsi,mali vela deti a v pokore a skromnosti prezili. Ved inac by tu mnoho s nas nebolo.
Tak naco fnukat ze som sam/sama ked staci sa osmelit a vyrazit. Ved nikdy laska nezacina hned,vzdy na nej treba pracovat. To iste plati aj po materialnej stranke. Uskromnim sa a pomalicky napredujem.
Lenze u muzov sa stratili rytierske geny asi. Staci maly problem ci nachvilu sa nezadari a prestanu bojovat,prepadaju psycho stavom,stracaju motivaciu. Ano jajednoduchsia je samolutost a fnukanie. Zivot je boj a ani v boji sa vzdy nevyhrava,ale treba rany aj vediet prijmat.
A ked zeny svoje flustracie,ci psychostavy skryvaju za maskou mejkapu a tvaria sa dokonalo. Tak hladajte tzv.sive mysky,dievcata ci zienky co chu mat deti,rodinu,nie karieru a bohatstvo. Tie isto nechodia vymachlene,nevykrucaju ritky na verejnosti ci podobne na seba neputaju pozornost. Tie sa ucia, hladaju brigady, aby pomohli rodicom vo financiach a snazia sa byt sobiestacne. Takze chalani oslovte na plazi dievca co predava zmrzlinu,brigadnicku niekde v obchode co doklada tovar,ci nosi letaky po schrankach ci ine brigadnicky. A uvidite ich priority a ked sa trosku vyfintia,tak s nich budu modelky. No vo vnutri to nebudu namyslene cice,ale zase tie sive mysky,ktore vedia co od zivota chcu. A spravny chlap,nepozera a nekritizuje zenu,lebo vsetky su krasne,len mi muzi poniektori sa nevieme na nich pozerat do vnutra.
Lebo krasne pozlatko,neznamena chutny cukrik a vela krat obycajny obal skryva lahodku ktoru si zamilujeme.