Kde zohnat lieky na odcervenie

netreba

Našla som ďalší recept na odčervenie, je to kombinácia papaye a ricínového oleja.
Plody Carica papaya obsahují trávící enzym papain. Ten dokáže rozložit vnější vrstvy těla dospělého parazita. Mléčná šťáva nezralé papáje je účinný prostředek k likvidaci škrkavek. Dávka pro dospělého sestává z jedné polévkové lžíce čerstvé šťávy ze zelené papáje, stejného množství medu a tří polévkových lžic horké vody. Po dvou hodinách je třeba vzít dávku ricinového oleje (odporúčajú 2 polievkové lyžice) smíseného s teplým mlékem. Pokud je to potřeba, může se postup po dvou dnech zopakovat.

Použitelná jsou i papájová semínka bohatá na papain a caricin. Směs se připravuje z čerstvě rozemletých semen. Na každou polévkovou lžíci se přidá jedna lžíce medu. Užívá se 10 dnů po čajové lžičce denně, ráno na lačný žaludek nebo před spaním. Následuje pětidenní přestávka. Cyklus se může zopakovat i třikrát. I zde se doporučuje použít projímadla.
www.zapper.cz

celebrita facebooková

Vďaka za skvelé príspevky. Z roboty ma chvalabohu ešte nevyhodili, lebo dnes nám našťastie nedávali fúkať:) To by som po včerajšej chľastačke už asi mala zrátané :) dni, aj hodiny :) Ricínový olej som normálne kúpila v lekárni, skúsila som, ale nezabral. A to som užila väčšie množstvo, než sa odporúča. No už nevadí, však s tým zvyškom si už teda budem natierať... niečo... asi nechty, aby trochu spevneli :) Veru tak, treba hľadať účinnejšie preháňadlo. Zatiaľ to robím tak, že akonáhle zacítim, že mi treba na veľkú, tak počkám a nejdem hneď, zožeriem niečo sladké, potom papáyu s jadrami, chvíľu počkám a až potom idem. Vtedy ich tam vidím celú kopu, ale vyzerajú ako mŕtve. Skúsim teda tú epsomskú soľ.

SadP

ak vylezu, tak postup opakovat, dokym budu vyliezat, niekolko dni po sebe. A potom skusit o tyzden-dva, znovu, ci sa nenamnozili. Ak ano, tak potom treba este protiparazitalnu kuru, na cele telo, lebo asi tam behaju larvy, ktore sa potom vracaju do criev.

ale pasomnicu bude aj tak tazke zlikvidovat... na to treba niclosamid. Ale ani s tym, ze niekedy to nezabere, lebo hlavicka moze byt schovana v nejakom crevnom zahybe, obklopena usadeninami a niclosamid sa k nej nedostane.

SadP

Prehanadlo najlepsie funguje ked si nalacno, teda zaludok je uz prazdny. Nemam to vyskusane este, ale teoreticky mi pripada vhodny takyto postup:

zjest dynove semienka, 50-100g. pockat 3 hodiny.
Potom znovu... pockat 3 hodiny... to uz budu creva plne dynovych semienok a parazity paralyzovane.

Potom uzit piperazine, ak niekto ma..

Potom sa ozrat.

A potom uzit tu Epsomsku sol. Postup zvolte podla navodu na zdravi-az.cz, pre pecenovu ocistu:
www.zdravi-az.cz

teda prva davka 180ml toho roztoku, a o 2 hodiny na to este jedna.
to uz by mohlo byt aj poobede, alebo k veceru. Zvysok vecera sa asi bude behat na velku... takisto potom pit vacsie mnozstvo vody, ktore cez creva len prejde. Je to vlastne taka mini-sankapraksalana.

Este ten den pred touto ocistou by som malo jedol, nech su creva prazdne, a najlepsie len nejaku zeleninu, vlaknite veci.

Toto by mohlo zabrat celkom slusne na tie crevne parazity.

SadP

h 20.07.2016 21:53:49 - nemozu vyliezat z ucha len tak. parazit, ktory vylezie, je na 99,9% mrtvy parazit, prave naopak sa tomu brania (preto ich aj z creva treba vyplyvovat nasilim, teda opit alebo paralyzovat a vyplavit. Z ucha ich ale nedostanes, len ak ich vykynozis niecim... ale do dutin sa to nieco aj tak nebude dostavat.

Robi sa to tak, ze sa lokalne pouziva zapper, kedy zacnu utekat z dutin, a v tele ich nieco zlikviduje, napriklad MMS.

SadP

Epsomska sol - siran horecnaty. Kupite v Centralcheme.

pouziva sa aj pred kolonoskopiou na vyprazdnenie criev.

Zabralo mi to takmer vzdy tak do 2-3 hodin.

Ricinovy olej som cital, ze ma aj protiparazitalne ucinky, no ako prehanadlo, podla skusenosti uzivatelov nic moc. Navyse, cital som aj o tom, ze je nebezpecny na vnutorne uzivanie, aj ked to tu niekto vyvratil... tak neviem ako to je.

celebrita facebooková

Normálne som kúpila celú papáyu. V Rakúsku v Interspare ju majú vždy, ale 5, 99 stojí kilo. Neviem, ako na Slovensku, kam na ňou. Vyzerá to ako taký zeleno žltý melón nepravidelného tvaru, je to asi najdrahšie melónovité ovocie. To sprosté preháňadlo nezabralo ani po jednom dni a nezaberie už vôbec. Iné neviem zohnať. Dnes som si to zopakovala. Najskôr som cítila, že mi bude treba na záchod na veľkú... zožrala som niečo sladké, počkala som asi štvrť hodinku, potom jogurg a potom som sa ožrala, pol fľaše vodky som vychniapala. Potom som zožrala tú papayu, najskôr zrnká a potom dužinu. Potom som vypila pol litra laktózového plnotučného mlieka a nič. A vraj silná intolerancia. V minulosti mi stačilo dať si kávu s mliekom a už som letela na záchod. A teraz? Nič. To sa stravujem bezmliečne už asi 4 roky. Kvôli intolerancii, ktorá sa prejavovala hnačkami po každom jedle. A teraz nič. Na záchod som išla aj tak a stolicu som mala, ale nie hnačkovitú ako po preháňadle. Ale normálnu. Lebo mi bolo treba tak či tak. Len som s tým počkala. Na koho fakt zaúčinkuje preháňadlo, tomu sa nedá počkať, ten musí utekať. Lepšie by bolo vypiť normálne preháňadlo, ktoré by stolicu urobilo riedkou a vystrelilo by ma od stola, ale..... keď to nejde, tak to nejde. Ten ricínový olej sa dá objednať na niektorých stránkach. Tak asi pôjdem na to touto cestou.