Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde zohnat lieky na odcervenie

Helogi

Vdaka vsetkym!
Sadp skusim to ako radis, len neviem ci ta sol ucinkuje hned (nepoznam ju, kde sa to kupuje?)
pretoze ten ricinovy olej mi zabral az po par hodinach a potom to uz vlastne stratilo vyznam...
Prosim ako zistim kde v tele ich mam?
Inak v bruchu mi nenormalne skvrka, vraj to robia skrkavky

netreba

Ricínový olej nie je jedovatý, jedovaté sú semená ricínu obyčajného, lebo obsahujú alkaloid ricín. Pri príprave oleja sa však táto bielkovina denaturuje.
www.ludoveliecitelstvo.sk
en.wikipedia.org
"The United States Food and Drug Administration (FDA) has categorized castor oil as "generally recognized as safe and effective" (GRASE) for over-the-counter use as a laxative with its major site of action the small intestine where it is digested into ricinoleic acid."

SadP

ricinovy olej je jedovaty, nechapem preco sa nepouziva epsomska sol.

Takisto dobry sposob je paralyzovat ich a vyplavit ich. Na to sluzia dynove semienka, alebo piperazine. Piperazine ale nezozeniete, zatial sa mi nedari nikde zohnat. Uz sa ani nepouziva tak casto, ako kedysi. Neviem sa k nemu nijak dostat.

celebrita facebookova ma pravdu, ze to treba opakovat par dni po sebe.

parazity ucitis, ked ich je uz primnoho. samozrejme ked mas 10 cervikov nie, ale ked mas parazitozu, to uz ucitis, lebo to zacne mat sprievodne prejavy. napriklad, ked si das hladovku a MMS, tak sa vzdy po davke MMS zacnu vrtiet... tak vies, ze ich mas.

Ozaj, napadlo ma aj, ze to paralyzovanie dynovymi semienkami a opitie alkoholom by mohlo fungovat spolu s este vacsim efektom... teoreticky by to tak malo byt. A potom ich vyplavit co najrychlejsie epsomskou. Cize dat si 50-100g dynovych, pockat az sa to stravi, potom sa opit, a potom si dat epsomsku sol... toto by mohlo fungovat, ale nemam to odskusane. S tym piperazinom by to bolo este lepsie. Ale neviem ho zohnat.

netreba

Ty sa nemáš opiť a potom si dať riciňák :D, na lačný žalúdok si máš dať pol dl koňaku, preto koňak, lebo je sladký a hneď na to pol deci ricínového oleja.

helogi

ja som skusil rano sa opit a potom ricinovy olej. vysledok: cely den mi bolo zle a ricinovy olej zabral az navecer, to som si mohol dat rovno gutalax. nic zo mna samozrejme nevyslo, parazity dovtedy aj vytriezveli..
sadP prosim ta ako si zistil ze kde sa ti vsade rozliezli, ako vies ze ich mas v peceni?
inak dakujem ti za tvoje obsiahle prispevky, vela som sa z nich dozvedel. patram teraz po mms kvapkach, len nerozumiem tomu ako sa miesaju, takze este stale vaham. kde si ich ty kupil?