doktor mi nechce predpisat lieky proti parazitom. citam o praziquentale a entizole, chcem ich uzivat, len neviem ako sa k nim dostat
Kde zohnat lieky na odcervenie
Dobre rano! Celebrita dakujem za tvoj prispevok, skusim to podla tvojho navodu. Kde si zohnala papayove semiacka? Ja mam len ten enzym.
Dnes som to skúsila zase. Bolo mi treba na záchod. Normálne na veľkú, ale nešla som, lebo som sa rozhodla, že ešte počkám. Hodila som do seba niečo sladké, potom vodku, potom papáyové zrnká, potom papáyu a z toho sprostého preháňadla som si dala 10 sáčkov. Mal by stačiť jeden, aby človeka prehnalo. Prešla som krížom krážom všetky bio obchody a drogérie, žiadne preháňadlo, ani ricínový olej. Len to sprosté Sos z dm. Na báze sorbitu. Ktorý sa do organizmu vstrebáva veľmi pomaly. Preženie z toho len človeka, ktorý má veľmi silnú intoleranciu... . Kto má intoleranciu, toho preženie, ale nie skôr ako po takých štyroch hodinách a kto nemá, toho vôbec. Ale to je fuk. 10 sáčkov, neprehnalo ma, nič... Mala som normálnu stolicu, lebo mi už predtým bolo treba. Tak som išla a v hovne ich bolo toľko... neviem, či mŕtve, alebo paralyzované. No proste tak treba: ja mám stolicu každý deň pravidelne. Predtým, ako to má prísť, počkať chvíľu a za tú chvíľu zožrať sladké a po ňom alkohol a po ňom papáyové zrniečka sa papáyou, až potom ísť na WC. Ja to proste ináč nemôžem. To som vypila aj mlieko a zožrala Milku, čo bolo kedysi preháňadlo, no keď sú tie svine paralyzované, nepreženie ma od ničoho ani za svet. A to viem, že mám silnú laktózovú intoleranciu. No dosť som ich dostala zo seba preč, pre dnešný deň maximálna spokojnosť. Normálne sa mi hnusí také sem písať také humusáctva. Už o chvíľu idem spať, ani ma riť nesvrbí, čo ma inokedy o takomto čase zvykne neznesiteľne. Teraz nič. Zajtra si to zopakujem :) ...alebo o pár dní :)
Čo by tam asi tie červíky robili? Papali ušný maz, prípadne sluchové kostičky? Tú otázku si dúfam nemyslel vážne. :)
inak ja neviem ale ked su napriklad v uchu tak sa moze stat ze odtial zacnu aj vylezat? ved akoze rozpravam sa s niekym a tomu zrazu vykukne z ucha von cervik? .... sa mi nechce verit!
ked dam mojmu psovi tabletku na odcervenie tak hned s prvou stolicou vyjde vsetko von. tak preco by to z cloveka hned nevyslo ?
len aby si si viac neublížil tým
No dal som si pat stamperlikov a tri polievkove lyzice ricinoveho oleja. Bolo mi riadne zle a prehnalo ma az navecer, presne ako celebrita pise. Skusim to este s guttalaxom, s tym mam skusenosti ze ked vecer uzijem tak rano ucinok...
Helogi, koľko alkoholu a koľko oleja si si dal? Inak čítala som niekde, že ricínový olej má aj protiparazitné účinky, takže podľa mňa preto sa odporúča toto preháňadlo a nie iné.
pre SadP
peperazine alebo diethylenediamine by mali mať veterinárne predajne na odčervenie svíň,Pyrantel pre humánne použitie je možné dostať na recept v Nemecku, v Rakúsku sa volá Combantrin
Ja som to skúsila, že som najskôr zožrala niečo sladké, cukor, glukózu a potom som ich omráčila papayovými zrniečkami a potom som vypila také sprosté preháňadlo, volá sa to sos a majú to v dm. Je na báze sorbitolu, vôbec nezabralo. Tak sa červy prebrali a ušli niekam. Svrbenie uší a nosa mi stačí, aby bolo jasné, kam. Nabudúce radšej vypijem liter laktózového mlieka a mám to isté,,,,,,,že z toho príde sračka hneď, zaručene :)
škrkavky? to je čo prosím ťa?