Zaneprázdnený manžel

Príspevok v téme: Zaneprázdnený manžel
moly86

s manželom som 11 rokov, z toho 5 ako manželia, máme jedného syna(4) a som úplne zúfalá z jeho práce. Cítim sa príšerne sama, stále je preč, nehrozí nám ani žiadna spoločná dovolenka kvôli práci. Inak je to úžasný chlap, múdry, cieľavedomý, dobrosrdečný, v sexe skvelý, ale skoro stále v práci :( Cítim sa osamelá a chýba mi jeho pozornosť, nehovoriac o synovi, keď sa začne dokola vypytovať, kedy príde môj ocko, už mám z toho krče v bruchu, nevládzem ho už každý deň čakať.....máte niekto podobné skúsenosti? vydatá a predsa sama......

moly86

Ahojte všetci, ani som nečakala, že tu bude toľko komentárov, názor každého z Vás si vážim! A zobrala som si z každého kúsok :) možno, aby poniektorí prestali špekulovať, čo je to za prácu atd....moj manžel robí sám na seba a aby som sa vyhla ďalším špekuláciám, hneď uvediem, že nemám dôvod si myslieť, žeby mal niekoho iného, nikdy som na to dôvod nemala a od milenky sa nechodí v špinavých montérkach a uťahaný ako kôň....okrem iného, vždy, keď sa čokoľvek udeje, zdravotne, so mnou, so synom, vždy sa môžem na neho spoľahnúť, všetko odloží a je pri nás, ale za bežných okolností sme so synom skoro stále sami...nemyslite si, že nehľadáme riešenie, vždy! no okolnosti medzi nebom a zemou sú také, že firma sa zrušiť nedá a bohužial musíme doplácať na chyby iných, život je už raz taký...takže ďalšie komentáre typu, že by mal zmeniť prácu alebo sa uskromniť, alebo čokoľvek iné sú úplne zbytočné....nie som panička, ktorú manžel takto zabezpečuje, ale úplne normálna, pracujúca žena, ktorá iste nežije v žiadnom prepychu, aj keď je pravda, že teraz nám nič nechýba, ale aj ja viem čo to je nemať na plienky pre dieťa......dôvod je ten, ako som už spomenula, doplácame na chyby iných, nechystám sa ho kvôli tomu ani opustiť, ani nič podobné, ved v dobrom aj v zlom, chcela som len trochu pochopenia v tejto samote a veľmi ďakujem tým z vás, ktorí ste sem písali, že je to len uhol pohľadu a v skratke: raz opäť vyjde slniečko.....je fajn vedieť, že sa sem človek môže zdôveriť, ak ho niečo trápi a nájde sa niekto, kto si dá tú námahu, aby na to reagoval....všetkým pekný deň

Kesic

no ked ma niekto vela roboty tak to nie je moc dobre. Mal by si vediet najst cas aj na vas. Kazdy toho ma vela ale musi si uvedomit ake su jeho priority

3k4b

duchovny dobre pises dnes je uplne ina doba vsade nadrbali trojsmenky,nocne ,12tky a ludia ani nevidia svoje decka a o vychove radsej pomlcim uplne lebo dnes ich viac vychovava ulica ako rodic.. Chceli sme uzasny zivot chceli sme cestovat (mimochodom kto cestoval do zahranicia vtedy cestuje aj teraz a aj tak niekedy vam tu na sk tak znechutia odcestovanie papierovackami ako kamoske ktoru nepustili do Ameriky lebo by tam vraj mohla ostat a vykaslala by sa na Sk) a super podarilo sa byty mame na dlhy auta na dlhy zivot na dlh! Hypoteky na 30 rokov dve prace no co uz si zijeme ako v Amerike :) . ALe hlavne ze zijeme vo fantastickej dobe :)

Mika1

Neviem prečo hľadáte za tým automaticky podvádzanie z jeho strany?! Mimochodom, ani môj manžel nie je podnikateľ, je zamestnancom a bežne odchádza ráno aj o 7-mej a veľakrát prichádza pozde večer, príp. je v práci aj v sobotu a niekedy aj v nedeľu.

Duchovny Dav

Tak to nechapem tychto workoholikov, laska a rodina je zaklad, a este deti, byt s nimi, travit vela casu. Tato doba umoznuje uskromnit sa, aby mohol byt viac zo svojou rodinou, tito workoholici ale daju prednost praci, chcu zit v luxuse a zarabat velke peniaze.

Ja by som isiel kludne polovicny uvazok, len aby som mohol byt zo svojou rodinou, radsej by som sa uskromnil, a zil pokornejsie a skromnejsie. Toto je Boh, Satan je druha cesta... peniaze a luxus, pracovat tak, ze rodinu nevidi... cela tato doba je zvratena, proti rodine, ludskosti, vztahom. Ej veru, Jezis nam povedal, jak je, co narobia peniaze a majetok zo vztahmi a rodinami. Radsej byt chudobny zobrak a vidiet svoje deti, nez nosit kravatu, a nevidiet vyrast svoje dieta... nehovoriac o manzelke, ktora je nestastna... ludia by mali zit viac duchovnejsie, pokornejsie, a potrebovat menej penazi. Za socializmu to bolo lepsie, rodiny boli uz o 16:00 doma a pokope... krasna doba co sa tyka vychovy deti a atmosfery rodin... oproti tomuto co je teraz.

0vecka

Mesačný princ podla tvojej activity na tomto fore mam pocit ze ty si nedavas prestavku v praci ale sem tam nejaku tu pracu do prestavky :-D

domidomi123

Princ, ona pise, ze vdaka nej maju to, co maju. Byvanie atd. Tak co je to za pracu, ze tam je cely den a nic nezarobi a zanedbava rodinu? Pekna blbost toto.

0vecka

Mesačný princ kecas... ak by tvoja praca bola taka narocna tak nesedis na nete a nepises sem... toto robia ludia ktori sa nudia :)

Mesačný princ

0vecka - ja som robieval 14 - 15 hodín denne každý deň...Taká je jednoducho moja práca, povolanie, ktoré som si vybral a zároveň koníček, ktorý ma bavil.

Mal by si vziať do úvahy, že ako človek bez auta som niekedy do práce cestoval aj hodinu, hodinu z práce a to som ju mal v meste kde bývam. To máš hneď 2 hodiny, ktoré, keď pripočítaš k 14 hodinovému pracovnému času tak to činí... teraz, poumývať sa, najesť sa, prezliecť sa a chvíľku si oddýchnuť ti tiež nejakú tú hodinku zaberie a tiež ti takú pol ho´dku zaberú prípravy do práce...

keď si to prepočítaš tak nič moc.

Na Sk je to jednoducho bieda a je ťažké meniť prácu každého pol roka, lebo nevieš ako dlho v nej človek ostane.

Ono sa to povie mať peniaze ale zase by sa nemal človek na čo sťažovať. Ak by tutu dotačnej manžel nepracoval alebo by málo zarábal, no mal by voľný čas či čas na rodinu zase by bolo zle. pretože by si nemohli nič dovoliť. Mala by síce manžela doma ale nútila by ho presne do takej práce akú robí teraz.

Takže nevidím to nejako ružovo.

Možno ty pracuješ inak ale moja práca je náročná ako psychicky, tak aj fyzicky a veľmi málo ohodnotená pokiaľ človek nepodniká. A závislá od počasia...

Tak nie každý človek pracuje takto ale treba si zistiť aké sú fakty a nie hneď písať, že to nie je možné....

všetkým by som vám to poradil.