Ahoj,
Potrebujem sa zoznámiť s mužom...neviem ako. Poraďte.
Ako sa s ním zoznámiť
❀ - nehovorim ze si obmedzena, ale ako tak pozeram na tvoj prispevok, skus sa este raz zamysliet na tou mojou vetou o nazore.
Je viacej dovodov preco niekto niekoho nevsimne. Bud si ju nevsimol, lebo ju nezbadal, nespoznal (ak toho cloveka len par krat videl, rozne nasvietenia mozu pomenit vzhlad cloveka - denne, nocne, atd..), alebo na take signali nereaguje z nejakych dovodov, nevie ze su to signali alebo nevie ako ma zareagovat. Posledna moznost ktora ma napadla je, nosi okuliare, ale v ten den si ich nezobral, alebo nenosi, ked ide niekam peso, tak toho cloveka nemusi vidiet poriadne, alebo si ani nevsima nikoho, kedze nevie nikoho rozoznat. + kombinacie tychto moznosti.
preco mam byt obmedzena alebo z pralesa ked mu davala signaly on ju prehliada a podla vas ma ist rovno za nim a zacat s nim priamo komunikovat, potom ju vsimne konecne...
mozno kebyze vidi ze je to vzajomne a nie ze chlap dobre vie ze sa jej paci a robi sa ze ju nevidi, naco sa s nim zoznamovat?
alebo otazka, robite to niekedy schvalne, ze sa robite ze nevidite a prehliadate? je to nejaka chlapska taktika? podla mna jedine tak ignoracia
okok
*
Neusla si ty z nejakej jaskyne , alebo pralese? Normalny ludia sa vedia slusne porozpravat a dohovorit sa. Nepotrebuju do seba vrazat, ani sa s niekym byt a uz vôbec nie, kvôli nejakej zene.Ak ona nezacne nejaku iniciativu, tak si ju ani nevsimne.Zien, co si myslia, ze su pekne je vsade plno.
Ďakujem za rady, najlepšia rada je, vraziť doňho na ulici :) :)
Pre ❀
To je dost obmedzeny nazor.
sopeľ omyl, o chlapa nema zena bojovat
on ma bojovat o zenu kt. chce- ak nebojuje tak asi preto, ze ju nechce- logicky nie?
O muza musis bojovat. Preco by mal za tebou chodit on?Ty ho chces, ci nie?
Zase je to mirus..fake tema
Cukor sa pyta: "Myslíte že je blbé sa hneď ho spýtať, či chce so mnou chodiť?"
A ja odpovedam: Nie, nie je to blbe. Pokial nevies inak a je to podla teba prirodzene, tak to nie je blbe. Navyse tym aj odfiltrujes, kto sa k tebe hodi po psychickej stranke, uz hned na zaciatku.