Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa s ním zoznámiť

Veles

❀ - nehovorim ze si obmedzena, ale ako tak pozeram na tvoj prispevok, skus sa este raz zamysliet na tou mojou vetou o nazore.

Je viacej dovodov preco niekto niekoho nevsimne. Bud si ju nevsimol, lebo ju nezbadal, nespoznal (ak toho cloveka len par krat videl, rozne nasvietenia mozu pomenit vzhlad cloveka - denne, nocne, atd..), alebo na take signali nereaguje z nejakych dovodov, nevie ze su to signali alebo nevie ako ma zareagovat. Posledna moznost ktora ma napadla je, nosi okuliare, ale v ten den si ich nezobral, alebo nenosi, ked ide niekam peso, tak toho cloveka nemusi vidiet poriadne, alebo si ani nevsima nikoho, kedze nevie nikoho rozoznat. + kombinacie tychto moznosti.

preco mam byt obmedzena alebo z pralesa ked mu davala signaly on ju prehliada a podla vas ma ist rovno za nim a zacat s nim priamo komunikovat, potom ju vsimne konecne...
mozno kebyze vidi ze je to vzajomne a nie ze chlap dobre vie ze sa jej paci a robi sa ze ju nevidi, naco sa s nim zoznamovat?
alebo otazka, robite to niekedy schvalne, ze sa robite ze nevidite a prehliadate? je to nejaka chlapska taktika? podla mna jedine tak ignoracia

sopeľ

*

Neusla si ty z nejakej jaskyne , alebo pralese? Normalny ludia sa vedia slusne porozpravat a dohovorit sa. Nepotrebuju do seba vrazat, ani sa s niekym byt a uz vôbec nie, kvôli nejakej zene.Ak ona nezacne nejaku iniciativu, tak si ju ani nevsimne.Zien, co si myslia, ze su pekne je vsade plno.

sopeľ omyl, o chlapa nema zena bojovat
on ma bojovat o zenu kt. chce- ak nebojuje tak asi preto, ze ju nechce- logicky nie?

Veles

Cukor sa pyta: "Myslíte že je blbé sa hneď ho spýtať, či chce so mnou chodiť?"
A ja odpovedam: Nie, nie je to blbe. Pokial nevies inak a je to podla teba prirodzene, tak to nie je blbe. Navyse tym aj odfiltrujes, kto sa k tebe hodi po psychickej stranke, uz hned na zaciatku.