Ahoj,
Potrebujem sa zoznámiť s mužom...neviem ako. Poraďte.
Ako sa s ním zoznámiť
vraz do neho na ulici :)
Miki ty si ale neslušák :D--
Tak moje dali vedieť to dotykmi, ktoré môžu byť cielené na rameno,ruku,stehná alebo koleno. Nezabudni na úsmev, pochvalu. Upozorňujem, aby si svojho chlapca nehladkala tam, kde to ty sama nechceš, lebo mal by zrkadliť. Teda pokiaľ nie je to truľo nejaký, ktorý sa vie len ukájať. Tiež priprav si niečo aj na ďalšie stretnutia so svojim vyvoleným skracuj postupne sukne, zväčšuj výstrihy a uvidíš ono to pôjde. Chlapcovi sa zapáči, že bude môcť ťa hladkať, po odkrytých častiach tela a so správnym sa aj tebe bude určite to páčiť. Nezabudni zdielať aj svoje pocity pri tom, čo robí. To je tiež dôležité, dať najavo, čo sa ti páči, aby si to zapamätal.
Uvidíš, keď dáš na nejakom zoznamovacom stretnutí do toho trochu srdiečka, pridáš vo vhodnom čase dotyky tak nič nepokazíš. To, že na začiatku nevyjde ti niečo nevadí, budeš sa zlepšovať, pôjdeš dopredu a staneš sa veľmi prítulnou a neodolateľnou slečnou. Musíš sa len viac otvoriť, zdielať svoje pocity a bude to dobre.
Hlavne potrebujem vase rady, ako ten vas, vasa, to dala najavo? Chcem to vyskusat aj ja...
teraz je tych moznosti tak vela, tak nechapem ako nevies ako sa s nim zoznamit.. ach
Nauč sa trebárs aj flirtovať, neboj sa dotknúť sa chlapa. Použi svoje ženské zbrane. Ĺudia nadväzujú intímne kontakty výlučne dotykami, búrajú intímne zóny, budujú príťažlivosť. Snažia sa znižovať zábrany a napätie nimi. Skús aj ty a uvidíš, že budeš úspešnejšia. Príjemná si, tak snáž sa byť uvoľnejšia a spontánnejšia. Trénovať môžš s hocikým, kto je ti sympatický, môžeš skúsiť nadviazať kontakt. Pokiaľ si s nejakým chlapíkom a páči sa ti tak mu to aj ukáž a neseď len na stoličke.
Inak moja otázka hneď ako som ju vytvorila, smerovala inde...alebo možno som ju zle naformulovala a preto ste ma nepochopili...myslela som že ako zbaliť chlapa, keď sa mi páči, ako mu dám najavo že mi je sympaťák a pod?
A možno je problém v tom že mám istý hendikep viditeľný navonok...:(
Veď ja som milá, príjemná...a ako mám zlepšiť reč tela?
Chceš vzťah? Tak sa venuj osobnému rozvoju, zlepší reč tela, staň sa príjemnou osobou, s ktorou budú trebárs aj dievčatá nielen chlapci radi tráviť čas. Nedovoľ chlapcom, aby zaraďovali ťa medzi ľadové kráľovné. Ukáž, že vieš byť vašnivá, po čom túžiš. Nezabudni vášeň, srdce a choď si za tým. 99% neúspechu plynie z uzavretosti, otvor sa a uvidíš, že ľudia budú vnímať ťa inak aj cítiť sa budeš lepšie. Kto nič nerobí tak ani nič nepokazí, ale zároveň ani nič nezíska.