Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa s ním zoznámiť

cukor

Ja chcem mať vzťah! Neviem ale ako na to. Proste mňa nikto asi nechce. Chcem stretnúť niekoho, kto by ma chcel!!!!

Lomidrevo-trieska

Akoto ze sa vzdy zalubis a on nikdy? Zober si kolko muzov si postretavala... 1000? 2000? 10000? Do kolkych z nich si sa zalubila? Do 1, alebo 2? Vezmi si, ze on to ma rovnako... tiez stretol 1000 zien, ale len do 1 sa zalubil... nemozes sa cudovat, ze sa to stava iba tebe, stava sa to kazdemu. Laska je jeden velky dar a zazrak. Ked vznikne na oboch stranach. Musis verit a dufat dalej. A proste vyskusat, ci nevznikne aj na jeho strane.

cukor

Dobrê ránko. Čiže aby sme sa rozumeli... Ja som žena. To je asi kadému jasné. On neprejavil o mňa záujem, žiaľ... A to mk dal najavo... Povedal, že má iné plány... Take tak... :)

menma

erika ako ja nechápem podla čoho usudzuješ že nema zaujem čo to su za dristy... normalne musím odpísať pretože ako chalan ktorý je v podobnej situacii ako "cukor" tiež sa mi pači baba zo školy tiež viem len meno nemam kontakt a nema ani FB velmi sa mi pači ale ja som proste hanblivý dokonca ani take ako usmev a tieto veci mi robia problemy ak ide o osobu ktora sa mi pači... možno to ma ten chalan tak isto a ty hovoríš že nema zaujem? takže podla teba ak nedávam na javo signali nemam zaujem? Nie každý je alfa samec čo nabehne pred 20 ludmi za babou a začne ju balit... ale je sranda tu čitat kolko ludi je v podobnej situacii.... ja by som to riešil cez FB lenže ked tá osoba ho nemá.

miki25

Zase navrhnúť zoznámenie môže aj žena. Trebárs ja som si išiel po ulici a odrazu skončila ruka neznámej slečny na mojom ramene a či by ma mohla pozvať niekam :D Mal som čas, tak som išiel a aj som chcel pokecať s celkom pekným dievčaťom. Podarilo sa mi ju uloviť časom...

cukor

Nemám žiadnyvkontakt naňho... :( a viem len krsné meno... Takže neviem ako sa k nemu dopátrať a viem že o mňa záujem nemá tak je to asi zbytočné riešiť. Proste ja sa vždy zalúbim a muž nikdy... :(