Ahoj,
Potrebujem sa zoznámiť s mužom...neviem ako. Poraďte.
Ako sa s ním zoznámiť
Ja chcem mať vzťah! Neviem ale ako na to. Proste mňa nikto asi nechce. Chcem stretnúť niekoho, kto by ma chcel!!!!
Akoto ze sa vzdy zalubis a on nikdy? Zober si kolko muzov si postretavala... 1000? 2000? 10000? Do kolkych z nich si sa zalubila? Do 1, alebo 2? Vezmi si, ze on to ma rovnako... tiez stretol 1000 zien, ale len do 1 sa zalubil... nemozes sa cudovat, ze sa to stava iba tebe, stava sa to kazdemu. Laska je jeden velky dar a zazrak. Ked vznikne na oboch stranach. Musis verit a dufat dalej. A proste vyskusat, ci nevznikne aj na jeho strane.
Dobrê ránko. Čiže aby sme sa rozumeli... Ja som žena. To je asi kadému jasné. On neprejavil o mňa záujem, žiaľ... A to mk dal najavo... Povedal, že má iné plány... Take tak... :)
Ahoj cukor. Preco si myslis, ze dotycny nema o teba zaujem? Povedal ti to? Dal ti to nejako najavo?
erika ako ja nechápem podla čoho usudzuješ že nema zaujem čo to su za dristy... normalne musím odpísať pretože ako chalan ktorý je v podobnej situacii ako "cukor" tiež sa mi pači baba zo školy tiež viem len meno nemam kontakt a nema ani FB velmi sa mi pači ale ja som proste hanblivý dokonca ani take ako usmev a tieto veci mi robia problemy ak ide o osobu ktora sa mi pači... možno to ma ten chalan tak isto a ty hovoríš že nema zaujem? takže podla teba ak nedávam na javo signali nemam zaujem? Nie každý je alfa samec čo nabehne pred 20 ludmi za babou a začne ju balit... ale je sranda tu čitat kolko ludi je v podobnej situacii.... ja by som to riešil cez FB lenže ked tá osoba ho nemá.
Zase navrhnúť zoznámenie môže aj žena. Trebárs ja som si išiel po ulici a odrazu skončila ruka neznámej slečny na mojom ramene a či by ma mohla pozvať niekam :D Mal som čas, tak som išiel a aj som chcel pokecať s celkom pekným dievčaťom. Podarilo sa mi ju uloviť časom...
Nemám žiadnyvkontakt naňho... :( a viem len krsné meno... Takže neviem ako sa k nemu dopátrať a viem že o mňa záujem nemá tak je to asi zbytočné riešiť. Proste ja sa vždy zalúbim a muž nikdy... :(
zoznamka alebo mu skus prva napisat. Vsak teraz ked su socialne siete je take jednoduche nadviazat kontakt
naco ti bude zoznamenie s nim ked on nema o teba zaujem ?? co z toho ?
To by mal navrhnúť chlap? To by mňa nenapadlo ale díky za radu ;)