Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa s ním zoznámiť

Veles

Cukor sa pyta: "Myslíte že je blbé sa hneď ho spýtať, či chce so mnou chodiť?"
A ja odpovedam: Nie, nie je to blbe. Pokial nevies inak a je to podla teba prirodzene, tak to nie je blbe. Navyse tym aj odfiltrujes, kto sa k tebe hodi po psychickej stranke, uz hned na zaciatku.

to sa tak strasne lahko napise, ze vykasli sa nanho..mam podobny problem, chlap sa sice chyta, ale co z toho ked sa to dalej nepohne...nechcem prva nic navrhovat, je to trapne, nerob to ani ty on dobre musi vediet ak o tebe vobec vie, ci ta chce alebo nie...a ak mu davas jasne signaly a on nereaguje, tak ti neostava fakt nic len zabudnut..

miki26

Určite nie je to dobre. Odpovede na danú otázku resp. aj podobné vyznania o láske bývajú väčšinou zamietavé a hlavne vtedy, keď ku žiadnemu fyzickému kontaktu nedošlo. Chlapec je teraz v úplnej pohode, vo svojej mysli vidí všetko zreteľne, nemá žiadne pochybnosti a šanca na to, aby zmenil názor je malá. Je to jednoducho ako s vodnou hladinou, nedotkneš sa jej tak je priezračná. Trochu ju rozvíriš rukami tak taká jasná už nie je. Podobne funguje to aj to u ľudí, stačí niekedy jeden pekný zmyselný dotyk tak už až tak jasne vidieť sa to nemusí. Na to musíš prísť sama časom a skúsenosťami. Vykašli sa už na neho, prídu lepší, keď tamten blbeček o to nestojí.

miki26

cukor v pohode, chápem, že nemá každý na nejaké vecí povahu. Si pravdepodobne mladá, neskúsená a tomu rozumiem. Najťažšie je získať prvý vzťah, kto ho získa tak sa naučí, ako v tom chodiť. Milých a slušných dievčat sú dnes plné vagóny, možno chlapci pár ich skúsili osloviť, ale napokon nebolo to také žhavé. Aj preto sú dnes také typy menej žiadané.

Do popredia sa dostávajú krásky, ktoré sú milé a slušné, ale vedia presne ukázať, že čo sa im páči a napokon svoje aj dostanú. Povedzme, že ide to s nimi o niečo jednoduchšie a sú spontánnejšie. Väčšinou ani nevieš, ako si na nich zvykneš, odkiaľ prídu a práve to je na nich pekné. Źiadny stres,tréma, absolútna voľnosť, sú s nimi pekné spomienky na úvodné stretnutia aj preto chlapi majú ich dnes už radšej. Časy, kedy mala byť žena len ľadová kráľovná sú už dnes dávno preč.

cukor

Miki26-robiť to nebudem...chcem normálne rady. Skúšala som byť milá...a nešlo to. A chcem sa spýtať hlavne žien. Raz som sa zaľúbila do jedného chlapca ale len mi bol sympatický. Stretli sme sa na jednom podujatí... Proste sme sa rozprávali, žiadne dotyky, sex a nič podobné sme nerobili. Ale ja som si potom všimla keď som bola na wc že mám výtok, môže to súvisieť s tým že sa mi páčil a že som bola z neho celá ,,happy,,?

miki26

Bohužiaľ príťažlivosť sa buduje len neslušne. Čím skôr to pochopíš a zautomatizuješ si to tak bude to len lepšie pre teba. Opačného pohlavia sa netreba báť dotknúť, samozrejme isté vecí rob len s vyvoleným. Skús párkrát a až tak zhodnoť. Môžeš sa potom o svoje skúsenosti podeliť aj v tejto téme, ako si bola tiež neslušná a všetko dopadlo na jednotku. :D Ĺudia zatlieskajú ti, ja budem prvý, ktorý ti bude tlieskať :)