Priateľ si ma už neváži a stále sa hádame

Príspevok v téme: Priateľ si ma už neváži a stále sa hádame
Dinara

Ahojte.Viem že je to asi divné písať niekam do pléna, ale ja už naozaj neviem ako ďalej. Vyzerá to tak, že sme sa po 2 rokoch rozišli s priateľom, o ktorom som si myslela, že spolu zostarneme, budeme mať deti a užijeme si život...Aj napriek všetkým našim problémom, ktorými boli neustále hádky kvôli hlúpostiam... Nebol týždeň keď sme sa nehádali. On bol však v mojich očiach najlepším chlapom, pozorný, milý, ochotný, pracovitý...naozaj takým bol. Pri prvých hádkach bol on tým, kto prišiel a snažil sa všetko zachrániť, ale postupom času sa to úplne obrátilo. Ja som bola tá čo sa prvá ozvala a odprosila ho aby sa vrátil. Práve to bola asi tá chyba. Prestal si ma vážiť a vedel, že môže urobiť čokoľvek a ja mu odpustím, ešte sa mu aj ospravedlním aj keď nebolo za čo. Z citlivého chlapa, ktorý by mi kedysi zniesol modré z neba sa stal chlap, ktorému som akoby začala liezť na nervy a vytočí ho aj maličkosť. Začal sa ku mne správať hnusne, nepovedal mi pekného slova a ja som mu pri poslednej hádke napísala, že je koniec a nech sa mi už neozýva. A on sa neozýva...Najprv mal záchvat hnevu, potom mi napísal, že ma chce a miluje ma a následne zase, že aká som ja hrozná a zlá. Prežívam hrozné stavy, v noci sa len prehadzujem, mám záchvaty plaču a neviem čo mám robiť. Viem, že si nezaslúžim aby sa ku mne takto správal, pretože ja som dala do nášho vzťahu všetko, veľa som toho obetovala, láska je pre mňa zmyslom života...a takto sa to má skončiť. Nechcem sa hrať na najlepšiu na svete, každý vzťah je o dvoch ľuďoch a aj som určite spravila veľa chýb, ale človek, ktorý miluje by sa nemal správať tak ako on...Povedala som si, že sa mu už nesmiem ozvať, ale je to ťažké. Milujem ho, ale viem, že naše povahy si nesadli a že s tým ako sa viem človeku odovzdať by som si zaslúžila niekoho kto by si to vážil viac. Žijem asi z tých krásnych chvíľ, ktoré boli na začiatku..a už mám zase slzy v očiach...Poraďte čo mám robiť, každý názor ma poteší...

Dinara

Skorpionka32 to je asi aj moj pripad,strach zo samoty,z nudnych vecerov,z prazdnoty...Fakt som to este chcela zachranit,lebo nie je mi uplne ukradnuty,ale asi nema zmysel silit to este viac...Asi si vytlacim vase prispevky a budem si ich v zlej chvili citat :))) Lebo asi mate pravdu,ale preniest to do reality je tazsie...

skorpionka32

ahoj podobny komentar som nedavno davala do podobnej temy ale ani tu nebudem reagovat inak. Netreba sa bat rozchodu. V nefunkcnom vztahu netreba ostavat lebo fakt stracas cas . Ja mam 32 som 2 roky po rozvode s partnerom ktory si ma nevazil a ani nezasluzil. Az po rozvode som spoznala muza ktory ma naozaj miluje vazi si ma a aj zasluzi. Napriek strachu napriek protestom rodiny som zmenila svoj zivot od zakladov a stastnejsie som sa nikdy necitila . Clovek sa boji co bude mysli si ze si nikoho nenajde ze ostane sam ale to je sprostost. Vela ludi je spolu len aby niekoho mali bez lasky bez ucty a to je obrovska chyba .

Dinara

Hmm no máte pravdu, asi každý z nás potrebuje iný typ partnera. Cítim, že so mnou momentálne len manipuluje a využíva to, že ja som tá, čo to chce zachrániť. Pravdou je, že on keď chce tak vie byť ozaj milý a pozorný, ale poslednú dobu akoby to bol iný človek. Viem, že to nemá budúcnosť, ale bude mi aj chýbať... Čo sa týka toho, že si treba všímať ako sa správa človek k iným ľuďom a tak sa bude správať ku mne to je pravda. On si najviac váži jeho rodičov a hovorí to pri každej hádke, že chce takú ženu akou je jeho mama...horšie je, že nevidí to, čo som pre neho robila ja...Nech si len nájde takú s ktorou mu bude fajn ak taká existuje.

celebrita facebooková

Už si vykročila na dobrú cestu, tak sa z nej nevracaj späť. Pokračuj v tom neozývaní sa mu.... až kým vás smrť nerodzdelí :) Poznala som kopu báb, čo si po rozchode so strojom narozdávanie urážok našli pravý opak - teda lepších chlapov a sú šťastné. Nevyšlo to s prvým, vyjde to s druhým. Hlavu hore a žiaden smútok. Vyriešila si si problém, tak sa z toho teš :) ...pozeraj sa dopredu :)... mysli už len na budúcnosť :)
...Dobrého chlapca spoznáš podľa toho, že sa bude v tvojej prítomnosti o iných ľuďoch vyjadrovať s úctou, s obdivom, teda komu úprimný obdiv právom patrí, tomu ho aj dá a dá ho aj tebe, komu úcta patrí, tomu ju aj dá a dá ju aj tebe, nebude kydať špinu na bývalú a na jej rodinu, intrigovať o nich. Ale sa bude s úctou vyjadrovať aj o nich a bude schopný priznať si svoje chyby, nebude sa vyvyšovať a zvyšovať si sebavedomie ponižovaním a urážaním iných ľudí a opovrhovaním inými ľuďmi. Všímaj si, ako sa nový muž, ktorého spoznáš, vyjadruje o iných ľuďoch, toto je dôležité! Ak s úctou, tak aj k tebe bude pristupovať s úctou... je šanca, že po celý život. Pokiaľ sa ale o iných ľuďoch bude opovržlivo a posmešne vyjadrovať a len tebe bude sladučké romantické rečičky (falošné lichôtky) servírovať, tak nezabudni, že tie lichôtky sú iba chutné predjedlo -> hlavný chod budú nechutné urážky, ponižovanie, opovrhovanie, vyvyšovanie sa nad druhých, intrigovanie a hádzanie špiny jak na iných, tak aj na teba...až kým sa vzťah nerozpadne.

antonf

...nepatrite k sebe...proste si najdete partnerov, s ktorymi si "sadnete". Nic sa nedeje, zivot ide dalej. Poznam baby masochistky, co ostavaju v takych vztahoch a potom fajcia a podvadzaju na kazdom kroku, lebo su nespokojne....ale to je ich nezrelost...najlepsi je rozchod, ked uz nie je ucta vo vztahu a najst si partnera, ktory ta bude milovat....

Melian

Musis to nejaky cas vydrzat a mysel si zamestnat inak. Kamaratky, konicky...snaz sa vylnit svoj cas, aby si na neho mala moznost mysliet co najmenej. Takyto vztah by naozaj nemal zmysel a urcite si najdes lepsieho chlapca :) Mozno sa az teraz prejavila jeho prava povaha a mozes byt len rada.