Priateľ si ma už neváži a stále sa hádame

Príspevok v téme: Priateľ si ma už neváži a stále sa hádame
Dinara

Ahojte.Viem že je to asi divné písať niekam do pléna, ale ja už naozaj neviem ako ďalej. Vyzerá to tak, že sme sa po 2 rokoch rozišli s priateľom, o ktorom som si myslela, že spolu zostarneme, budeme mať deti a užijeme si život...Aj napriek všetkým našim problémom, ktorými boli neustále hádky kvôli hlúpostiam... Nebol týždeň keď sme sa nehádali. On bol však v mojich očiach najlepším chlapom, pozorný, milý, ochotný, pracovitý...naozaj takým bol. Pri prvých hádkach bol on tým, kto prišiel a snažil sa všetko zachrániť, ale postupom času sa to úplne obrátilo. Ja som bola tá čo sa prvá ozvala a odprosila ho aby sa vrátil. Práve to bola asi tá chyba. Prestal si ma vážiť a vedel, že môže urobiť čokoľvek a ja mu odpustím, ešte sa mu aj ospravedlním aj keď nebolo za čo. Z citlivého chlapa, ktorý by mi kedysi zniesol modré z neba sa stal chlap, ktorému som akoby začala liezť na nervy a vytočí ho aj maličkosť. Začal sa ku mne správať hnusne, nepovedal mi pekného slova a ja som mu pri poslednej hádke napísala, že je koniec a nech sa mi už neozýva. A on sa neozýva...Najprv mal záchvat hnevu, potom mi napísal, že ma chce a miluje ma a následne zase, že aká som ja hrozná a zlá. Prežívam hrozné stavy, v noci sa len prehadzujem, mám záchvaty plaču a neviem čo mám robiť. Viem, že si nezaslúžim aby sa ku mne takto správal, pretože ja som dala do nášho vzťahu všetko, veľa som toho obetovala, láska je pre mňa zmyslom života...a takto sa to má skončiť. Nechcem sa hrať na najlepšiu na svete, každý vzťah je o dvoch ľuďoch a aj som určite spravila veľa chýb, ale človek, ktorý miluje by sa nemal správať tak ako on...Povedala som si, že sa mu už nesmiem ozvať, ale je to ťažké. Milujem ho, ale viem, že naše povahy si nesadli a že s tým ako sa viem človeku odovzdať by som si zaslúžila niekoho kto by si to vážil viac. Žijem asi z tých krásnych chvíľ, ktoré boli na začiatku..a už mám zase slzy v očiach...Poraďte čo mám robiť, každý názor ma poteší...

ferihitka

dinara stále akoby som citala o sebe...mam rovnaky rpoblém s chlapom,ako ty.
moj mail je
lauritkatinka@gmail.com
ak chces tak sa mi ozvi tam..
rada pokecám

Dinara

Áno už som počula podobné rady, že od chlapa radšej nič neočakávaj, nebuď od neho závislá a pod., ale jemu vadia tuším všetci moji kamaráti okrem jednej baby s frajerom, s ktorými "môžem" ísť von. Skrátka, keď spolu nie sme, tak mám obmedzené možnosti toho, čo môžem robiť. Náš vzťah je proste riadne komplikovaný, poznačený množstvom hádok, ale myslím si, že stále je tam zrnko lásky, ktoré by mohlo vyrásť, keby bola snaha...Vykričali sme si množstvo vecí, ktoré sa dotkli oboch z nás..Ja viem na to zabudnúť a odpustiť akosi rýchlejšie, on nie..

*realistka*

Dám ti radu... možno vyznie trocha chladne vypočítavo alebo neviem už ako ale mne v živote dosť pomohla...a tá je.... vzťah ber tak že keby sa stane čokoľvek moc sa na toho človeka neupínaj nemaj ho za stred vesmíru ži svoj život ako doteraz len s tým že máš niekoho pri sebe.. tiež som bola dobrá baba veľmi dobrá ktorá verila na lásku na celý život verila že ten kto ťa miluje ťa nikdy nezradí že pre teba urobí všetko že s tým chlapom aj zostarnem že a nič nemôže pokaziť.. jediný človek ktorý pracoval na našom vzťahu som bola iba ja.. ked bol problém vyťahovala som chlapa zo sračiek-on tu pre mňa nebol vyslovene sa na mňa vykašlal a nechal ma samu v takej situácií že som sa skoro zbláznila že toto dokáže spraviť, vodil si po tajme do svojho bytu druhé baby na sex... ten za koho by som dala všetko.... proste ma len využíval a inak si užíval za mojim chrbtom.. láska je strašne zradná a fakt toho človeka musíš brať tak že keby sa čokoľvek stane tak to ustojíš lebo veľa žien má muža za stred vesmíru po rozchode ostanú same lebo sa vykašlali na priateľstvá koli chlapovi a potom majú depky... viem čoho sú muži schopný v tomto som veľmi poučená a fakt radšej nikomu nikdy never než by ťa mal niekto dobre oklamať ako sa to stalo mne ..

Dinara

Ja nevravím, že nemám chyby, ale som ochotná na nich pracovať, aby som zachránila vzťah a to isté by som čakala aj od druhého...

Zaralala

Kazdy clovek ma chyby, len chlapi ich nemaju, vsak? Ti su ovela viac problemovi a ovela menej tolerantni k chybam zien. Kazdy nech sa najprv pozrie sam na seba, ked sam nie je bezchybni a dokonali, nech radsej cusi.

neviem111111

byt s niekym len preto, ze ku tebe bol kedysi dobry, nema vyznam. rovnako nema vyznam byt s niekym len preto, ze nechces, aby bol s niekym inym. vyznam nema ani byt s niekym len preto, ze vsetci okolo sa zasnubuju a ty by si sa mala rozist. s niekym mas byt preto, pretoze s nim byt chces a preto, ze ta robi stastnou. ked je to nahovno uz po dvoch rokoch, tak je to zle. to je velmi skoro na to, aby to bolo zle.