Ako sa zachovat?

Príspevok v téme: Ako sa zachovat?
Jkf

Ahojte. Mam 39.r a kamarat ma 40.r.
Spoznali sme sa tak,ze som hladala na stranke mesta niekoho na spolocne travenie volneho casu. Prestahovala som sa do noveho mesta,kde este nemam vela kontaktov. Prve stretnutie dopadlo dobre. Boli sme sa prejst,rozpravali sme sa,dali sme si kavu. Potom sme sa znova stretli. Medzitym par e-mailov,sms. Vzdy bol iniciatorom on. Pozname sa asi 2mesiace. Na stvrtom stretnuti sme sa zdrzali v jednom podniku dovecera,boli sme blizko jeho bytu,tak mi ho ukazal. Ked som odchadzala,tak ma objal,bozkavali sme sa,vzal ma do spalne. Nedoslo k milovaniu,aj ked on chcel,ale ja nie. Proste boli tam dotyky,bozkavanie,drazdili sme sa. Ale ja som dlhsie sama,nebola som este pripravena mat sex. Okrem toho som hladala niekoho na travenie volneho casu a nie na sex,sme kamarati a nie priatelia,ja som mozno staromodna,ale sex som vzdy mavala iba vo vztahu,v partnerstve. Neviem,ci mi rozumiete.. A ked lezal vedla mna,bol riadne vzruseny,aj ja,ale dala som mu najavo,ze milovat sa este nebudeme,tak prehodil vtedy pre mna blbu poznamku o mojej hanblivosti a ze sa citi opat ako 14.rocny niekde v tabore. Povedal to ako vtip,no mna to zamrzelo. Potom som odisla,aj ked chcel,aby som zostala. Chcel ma ist aj odprevadit ku mne,ale nechcela som. Na druhy den mi poslal spravu,ci som v poriadku? Ja som mu odpisala,ze som. Popriala som mu pekny den. Potom nastalo dost dlho ticho. Uz som to brala tak,ze je koniec. Teraz sa mi po 2.tyzdnoch ozval. Ci niekam nepojdeme,nestretneme sa. Mrzela ma vtedy ta jeho poznamka. Ze co sa hanbim. Ze sa citi akoby mal opat 14.r. Dotklo sa ma to. Len zato,ze mam takmer 40 tak mam brat sex ako nic? Som dlhsie sama,tak mam ostych. Som zdrzanliva. Este aj to,ze sme kamarati. Nemame vztah. Teraz mi je blbe sa s nim opat stretnut. Naozaj neviem,ako sa mam v tejto situacii zachovat.

11julka22

Napíš sem, ako to dopadlo, teda ako si sa rozhodla, či pokračujete v kamarátstve :)
Nečítala som príspevky, tak tu už možno niekto napísal, čo napíšem ja. Toto je môj pohľad na vec: Mylsím, že si mohla očakávať, keď si s ním šla do jeho bytu, že kamarát bude očakávať sex. Bohužiaľ, takto to býva vo filmoch a niekto si z toho aj príklad v reálnom živote.
Určite nech ťa nemrzí jeho poznámka o tábore a 14 rokoch. Bolo mu treba vysvetliť, že tu nejde o hanblivosť (aj keby ide, jemu to na nos nevešaj), ale o to, že proste ste spolu krátko a zatiaľ je to fajn na takej úrovni, ako to je.
Určite si spravila rozumnú vec. Dovolím si tvrdiť, že v dnešnej dobe práve nezrelá štrnástka v tábore by sa neovládla a bol by sexík :)
Fakt napíš, ako to pokračuje, resp. nepokračuje, zaujíma ma to :)

no moment

JKF
no veru, píšu ti tu dobre, prečo keď si sa ešte necítila na milovanie s ním si s ním šla do bytu a nechala si to dôjsť až tak ďaleko že ste sa navzájom dráždili?
on už celý natašený že niečo z toho bude mať a ty v tom najlepšom cúvneš?
takto akurát chlapa naserieš nič viac. Buď s ním nelezem do bytu alebo ak lezem nedovolím to dôjsť až tak ďaleko.
takto často dochádza aj k znásilneniam že baba to nechá dôjsť až do rozpálenia muža, vydráždi ho a potom chce cúvnuť keď jemu už vták stojí. Buď rada že je z tých ktorí sa vedia ako tak ovládať a neznásilňujú. Potom chápem keď nejakú znásilnia a ona sa bráni že to nechcela. Ale načo potom provokujete, dráždite keď to nechcete?
ono vieš ako sa hovorí
KAMARÁT TAKÝ RÁD :-D

Mesačný princ

ANGEL-DEMON - keby takto reaguje nejaká žena, tak sa jej už automaticky neozvem...a mohla by byť aj neviem aká skvelá!

ANGEL-DEMON

a áno možno si mala napisane v inzeráte či kde čo hladáš... lenže ono je dobré si to vyjasniť aj na živo, priamo do očí povedať dotyčnému,.. vyjasniť si že čo od toho očakávaš a čo očakáva on... keby ste si to vyjasnili hned nemuselo k takej situácii dojsť... Ale keby si nechcela tak ťa isto na silu nebozkáva, nedráždi... Ja som zase taka povaha že si od každeho držim odstup, niekto ku mne spraví krok, ja urobím krok do zadu...

ANGEL-DEMON

vraj zdržanlivá... hahaha,.. milá pani keby si bola zdržanlivá, pri všetkej ucte, tak sa s nim nebozkávaš a nedráždiš.... čím si mu dala nádej,.. že má šancu že nieču bude... a chlap je teraz v tom že ked mi nedala dnes nabuduce mi isto dá...
a už by sa malo konečne prestať použivať svojo "kamarat" pri takychto "vzťahoch" lebo koli kadejakym dievčatám teraz myslím všeobecne, mimo od témy... koli šlapôčkam, ktore sa bozkávaju a trtkaju s "kamaratmi" ja ked poviem o chlapovi s ktorym ma videli že je to kamarat, hned že "frajer?" alebo idem na zmrzlinu s kamarátom a hned poznámka "ahááá jasnéééé s kamarááátom" lenže ja mám kamarátov, normálnych, obyčajných, s ktorými sa nebozkávam ani s nimi nešudím..! A ked nejakeho nohevo spoznam hned od zaciatku rázne poviem že ja hladam len kamaratov, že chlapi ma nezaujimaju, ja žiadneho frajera nechcem,,.. bodka. takže tí chlapci to tak aj beru že na zmrzku s nimi zajdem, pokecáme,... ale bozkavačky a sexovačky nebudú!