Ahojte. Mam 39.r a kamarat ma 40.r.
Spoznali sme sa tak,ze som hladala na stranke mesta niekoho na spolocne travenie volneho casu. Prestahovala som sa do noveho mesta,kde este nemam vela kontaktov. Prve stretnutie dopadlo dobre. Boli sme sa prejst,rozpravali sme sa,dali sme si kavu. Potom sme sa znova stretli. Medzitym par e-mailov,sms. Vzdy bol iniciatorom on. Pozname sa asi 2mesiace. Na stvrtom stretnuti sme sa zdrzali v jednom podniku dovecera,boli sme blizko jeho bytu,tak mi ho ukazal. Ked som odchadzala,tak ma objal,bozkavali sme sa,vzal ma do spalne. Nedoslo k milovaniu,aj ked on chcel,ale ja nie. Proste boli tam dotyky,bozkavanie,drazdili sme sa. Ale ja som dlhsie sama,nebola som este pripravena mat sex. Okrem toho som hladala niekoho na travenie volneho casu a nie na sex,sme kamarati a nie priatelia,ja som mozno staromodna,ale sex som vzdy mavala iba vo vztahu,v partnerstve. Neviem,ci mi rozumiete.. A ked lezal vedla mna,bol riadne vzruseny,aj ja,ale dala som mu najavo,ze milovat sa este nebudeme,tak prehodil vtedy pre mna blbu poznamku o mojej hanblivosti a ze sa citi opat ako 14.rocny niekde v tabore. Povedal to ako vtip,no mna to zamrzelo. Potom som odisla,aj ked chcel,aby som zostala. Chcel ma ist aj odprevadit ku mne,ale nechcela som. Na druhy den mi poslal spravu,ci som v poriadku? Ja som mu odpisala,ze som. Popriala som mu pekny den. Potom nastalo dost dlho ticho. Uz som to brala tak,ze je koniec. Teraz sa mi po 2.tyzdnoch ozval. Ci niekam nepojdeme,nestretneme sa. Mrzela ma vtedy ta jeho poznamka. Ze co sa hanbim. Ze sa citi akoby mal opat 14.r. Dotklo sa ma to. Len zato,ze mam takmer 40 tak mam brat sex ako nic? Som dlhsie sama,tak mam ostych. Som zdrzanliva. Este aj to,ze sme kamarati. Nemame vztah. Teraz mi je blbe sa s nim opat stretnut. Naozaj neviem,ako sa mam v tejto situacii zachovat.
Ako sa zachovat?
na spoločné trávenie voľného času si nájdi kámošku. Nie kamaráta.
A ako sa máš zachovať? Stretnite sa a to čo su napísala tu, povedz JEMU. Že nespávaš s kamarátmi. Ty si ujasni, či si chceš s ním niečo začať. Ak nie, povedz mu jasne, že vzťah a ani sex nechceš a buď sa viac nestretnete, alebo teda budete kámoši (pochybujem).
Nemá ti byť prečo blbé sa s ním stretnúť. Jednoducho si veci vyjasníte. Len z tvojej strany je trochu naivné myslieť si, že chlapi hľadajú kamarátky, aby si s nimi posedeli a pokecali.