Ahojte. Mam 39.r a kamarat ma 40.r.
Spoznali sme sa tak,ze som hladala na stranke mesta niekoho na spolocne travenie volneho casu. Prestahovala som sa do noveho mesta,kde este nemam vela kontaktov. Prve stretnutie dopadlo dobre. Boli sme sa prejst,rozpravali sme sa,dali sme si kavu. Potom sme sa znova stretli. Medzitym par e-mailov,sms. Vzdy bol iniciatorom on. Pozname sa asi 2mesiace. Na stvrtom stretnuti sme sa zdrzali v jednom podniku dovecera,boli sme blizko jeho bytu,tak mi ho ukazal. Ked som odchadzala,tak ma objal,bozkavali sme sa,vzal ma do spalne. Nedoslo k milovaniu,aj ked on chcel,ale ja nie. Proste boli tam dotyky,bozkavanie,drazdili sme sa. Ale ja som dlhsie sama,nebola som este pripravena mat sex. Okrem toho som hladala niekoho na travenie volneho casu a nie na sex,sme kamarati a nie priatelia,ja som mozno staromodna,ale sex som vzdy mavala iba vo vztahu,v partnerstve. Neviem,ci mi rozumiete.. A ked lezal vedla mna,bol riadne vzruseny,aj ja,ale dala som mu najavo,ze milovat sa este nebudeme,tak prehodil vtedy pre mna blbu poznamku o mojej hanblivosti a ze sa citi opat ako 14.rocny niekde v tabore. Povedal to ako vtip,no mna to zamrzelo. Potom som odisla,aj ked chcel,aby som zostala. Chcel ma ist aj odprevadit ku mne,ale nechcela som. Na druhy den mi poslal spravu,ci som v poriadku? Ja som mu odpisala,ze som. Popriala som mu pekny den. Potom nastalo dost dlho ticho. Uz som to brala tak,ze je koniec. Teraz sa mi po 2.tyzdnoch ozval. Ci niekam nepojdeme,nestretneme sa. Mrzela ma vtedy ta jeho poznamka. Ze co sa hanbim. Ze sa citi akoby mal opat 14.r. Dotklo sa ma to. Len zato,ze mam takmer 40 tak mam brat sex ako nic? Som dlhsie sama,tak mam ostych. Som zdrzanliva. Este aj to,ze sme kamarati. Nemame vztah. Teraz mi je blbe sa s nim opat stretnut. Naozaj neviem,ako sa mam v tejto situacii zachovat.
Ako sa zachovat?
Jkf
Jemine ale normalny zdravy chlap v 40tke jasne ze hlada vztah. Najprv sa pokusi o kamaratstvo a ked sa mu kamaratka zapaci a zistí ze mu vyhovuje,chce to posunut.To je uplne normalne.Nielen u chlapov.
Hlavne ked mu to dovolíš ako si to urobila.
kafe - no divila by si sa, ale existujú aj chlapi, ktorí majú kamarátky a nespávajú s nimi!!!
K téme:
Neviem, ak si to tak necítila, tak načo si išla k nemu do bytu? :O
Sa mi normálne rozum zastavuje nad tým, ako niektorí ľudia premýšľajú. A nie, nie ste po dvoch mesiacoch ani kamaráti, na to treba viac času!
A priateľstvo ako také je dlhodobejší proces, ktorý môže trvať aj celý tvoj život. Ak si osamelá a túžiš po intimite tak sexuj. Neviem čo ti bráni, ve´d máš život len jeden, tak rob to, čo je ti príjemné ale veci si najskôr ujasni a nepremýšľaj až počas samotného aktu :D veď to ani malé deti nerobia. Buď rada, že sa ti vôbec ten dotyčný ozval!!!
Si ostýchavá a milovať sa môžeš len vo vzťahu? Ok, ale potom sa nebozkávaj s kamarátom v jeho byte!
Nejestvuje buď - alebo. Aj s kamaráta môže byť sexuálny partner ale ty si musíš ujasniť po čom vlastne túžiš. Či sa prechádzať po parku dlhé hodiny alebo sexovať :D
Ako sa zachovať - mali by ste sa porozprávať a všetko mu vysvetli. je možné, že je to človek, ktorý vzťah hľadá a keďže si dlho sama tak vyžaruješ niečo, .... vysielaš do okolia signály, ktoré....
Priznaj si fakt, že ti to chýba - uznaj aj ten, že v dnešnej dobe sa viazať je....a nad ostatným popremýšľaj.
Messje. Zijem tu vyse roka. Najskor som bola stale na vsetko sama. Stale som vsade sama chodila,travila cas sama so sebou. Iba povinnosti,praca. No potom samota. Uz sa mi z tej samoty zacali prejavovat priznaky depresie,smutku. A pritom som vesela,spolocenska baba. Na vztah som si vsak kvoli zlej skusenosti s predoslym netrufala. Tak som si skusila najst aspon niekoho na spolocne travenie volneho casu. So zenami mi to nevyslo.
vykasli sa na neho jemu ide iba o jedno.... ja som sa s takym chalanom stretla ale iba raz potom ma vyvolaval lebo ho sralo ze ma nedostal... a dozvedela som sa ze strieda baby ako na beziacom pase ja by som sa nikdy nevyspala s niekym s kym som neni vo vztahu
Achchchjaaaj. On nevie,ako dlho ci kratko som sama. O ex,o nasich vztahoch sme sa nebavili. A stretla som sa s 2.zenami. Vyzeralo to cez pisanie najskor slubne,podla nasich zaujmov,ze si budeme rozumiet,no ony sa po osobnom stretnuti stiahli. Vyhovaraju sa,ze sa im zrazu neda,maju povinnosti,nemaju cas. Tak to uz neriesim. Nemaju zaujem,v poriadku. U muzov s tymto problem nemam,ti ma stale volaju von,travit spolu cas. Ale tam je zas toto riziko,ze chcu viac. Ako tento. Ja chodievam von sama. No v novom meste,byt stale sama,potom mi je smutno za priatelmi,rodinou z rodiska.
jaaaj takze ty rada chlapa vzrusis a potom ho nechas tak?U chlapa to nie je ako u zeny,ze si proste len vypnes gombik ked si vzrusena a zabudnes.
V takom pripade sa vodte za ruky a dalej ako k bozkom nechod.
Keby ta mal len na sex,uz by sa neozval.
Lenze na travenie volneho casu si hladaj kamarata ked budes mat 70,nie chlapa v 40-tke.
Takto sa mozes chovat k 20rocnym a nie k 40.
Ale aby som ta tu nehanila,,,proste sa s nim stretni znovu a vysvetli mu to.Snad to pochopi.
Ked chces s niekym aktivne travit volny cas, najdi si kamaratku a nie chlapa. Jasne, ze mu ide iba o sex, to pred tym bola len hra dostat ta tam. Myslel si, ze ked si dlho osamela, rychlejsie ta dostane, trosku na teba zahra citusky a je.
Messje. On mi je ako muz sympaticky. Tiez sa nebranim tomu,keby to z kamaratskeho vztahu prerastlo do priatelskeho vztahu. Ale este som sa necitila na to,sa s nim hned vtedy milovat. Keby mi s nim nebolo dobre,nepacil sa mi,neboli by bozky,dotyky a ine. Ale na milovanie to este u mna nie je.
on chcel mozno level kamaratstva posunut vyssie na level priatelstva.A ty si mu k tomu dala signal.Isla si ku nemu domov,do jeho postele,dovolila si mu sa ta dotykat,bozkavala si sa s nim,vzrusil ta...Toto robia kamarati?Takto sa zena v tvojom veku nema chovat.Mala by si uz vediet co chces.Ked chces kamarata,tak nechod ku nemu do postele.
Necuduj sa,ze sa tak zachoval.
A...aj napriek vsetkemu,sa stale chova slusne,ozyva sa ti,komunikuje...nechaj ho teda na pokoji a na travenie volneho casu si zaobstaraj psika,alebo kamaratku najdi.
Kafe. Nie som v tomto naivna. Ale je vela ludi osamelych,islo mi len o to aktivne travit s niekym volny cas. Ja mam rodinu,dlhorocnych priatelov v mojom rodisku. Tu nepoznam takmer nikoho. A zeny sa nechcu so mnou velmi stretavat. Co som sa s nimi stretla,tak sa uz potom moc nechcu dalej so mnou stretavat. Muzi zas opacne.