Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zachovat?

Príspevok v téme: Ako sa zachovat?
Jkf

Ahojte. Mam 39.r a kamarat ma 40.r.
Spoznali sme sa tak,ze som hladala na stranke mesta niekoho na spolocne travenie volneho casu. Prestahovala som sa do noveho mesta,kde este nemam vela kontaktov. Prve stretnutie dopadlo dobre. Boli sme sa prejst,rozpravali sme sa,dali sme si kavu. Potom sme sa znova stretli. Medzitym par e-mailov,sms. Vzdy bol iniciatorom on. Pozname sa asi 2mesiace. Na stvrtom stretnuti sme sa zdrzali v jednom podniku dovecera,boli sme blizko jeho bytu,tak mi ho ukazal. Ked som odchadzala,tak ma objal,bozkavali sme sa,vzal ma do spalne. Nedoslo k milovaniu,aj ked on chcel,ale ja nie. Proste boli tam dotyky,bozkavanie,drazdili sme sa. Ale ja som dlhsie sama,nebola som este pripravena mat sex. Okrem toho som hladala niekoho na travenie volneho casu a nie na sex,sme kamarati a nie priatelia,ja som mozno staromodna,ale sex som vzdy mavala iba vo vztahu,v partnerstve. Neviem,ci mi rozumiete.. A ked lezal vedla mna,bol riadne vzruseny,aj ja,ale dala som mu najavo,ze milovat sa este nebudeme,tak prehodil vtedy pre mna blbu poznamku o mojej hanblivosti a ze sa citi opat ako 14.rocny niekde v tabore. Povedal to ako vtip,no mna to zamrzelo. Potom som odisla,aj ked chcel,aby som zostala. Chcel ma ist aj odprevadit ku mne,ale nechcela som. Na druhy den mi poslal spravu,ci som v poriadku? Ja som mu odpisala,ze som. Popriala som mu pekny den. Potom nastalo dost dlho ticho. Uz som to brala tak,ze je koniec. Teraz sa mi po 2.tyzdnoch ozval. Ci niekam nepojdeme,nestretneme sa. Mrzela ma vtedy ta jeho poznamka. Ze co sa hanbim. Ze sa citi akoby mal opat 14.r. Dotklo sa ma to. Len zato,ze mam takmer 40 tak mam brat sex ako nic? Som dlhsie sama,tak mam ostych. Som zdrzanliva. Este aj to,ze sme kamarati. Nemame vztah. Teraz mi je blbe sa s nim opat stretnut. Naozaj neviem,ako sa mam v tejto situacii zachovat.

Jkf

iejoiuiop. Ano,som typ,ktory potrebuje svojho partnera isty cas poznat,nez sa s nim budem milovat. Vo vztahu. Ale je to zaroven aj o tom,ze som naozaj dlhsie obdobie sama. Doma som tu samotu,ze som bola bez vztahu,az tak nepocitovala. Stale som bola s rodinou,priatelmi, obklopena ludmi.

Jkf

Dakujem vam za reakcie.
Tak on vedel,co hladam. Mala som jasne napisane,ze som prestahovana,nemam tam rodinu,okruh znamych,ze som vytazena,ale ze hladam niekoho na spolocne travenie volneho casu,mat s kym obcas aktivne travit cas-sport,voda,kultura a podobne.
On od rana do vecera tiez robi,do tej 18-19.h,hlavne nedele mava volno.
Do bytu som isla preto,ze on ma byt na hypo odkupeny v lokalite stare mesto,ja byvam v podnajme v inej casti mesta a tam su ine typy bytov. Takze som chcela vidiet byt v tej lokalite,kde zije on. A to,ze ma tahal do spalne? Inde ani nemohol. Ma tam chodbu,kuchynu,socialne s kupelnou a 1.izbu. Ja ako zena by som tu 1.izbu riesila ako obyvacku,kde by som roztahovaciu sedacku riesila na prespavanie. On ako muz to vyriesil tak,ze ma z toho spalnu s pracovnym kutom.

iejoiuiop

a k tomu tvojmu vysvetleniu že si dlho nemala vzťah a preto sa na sex necítiš je trošku alibistické a vyhováračné. Lebo ja som sa raz tak s jednou poznal ktorá nemala tiež dlho vzťah ale so sexom nemala problém žiadny len preto že dlho nemala vzťah. Takže radšej napíš že si z tých ktoré sa do sexu nehrnú hneď a potrebujú trochu viac času lebo to tak cítia. Každý sme nejaký.

ijôioioj

dnešní muži nevedia čakať, sú zvyknutí resp. ich tak naučili blbé média ako rozhlas, telka či časopisy že baba rýchlo dá čím sa aj niektoré riadia hlupane. A tak im je divné že niektorá odmietne. Ale zase načo si s ním liezla do bytu a ešte aj do spálne? Čo si čakala že ti tam urobí kávu?
jasné že čakal že si užije a ty mu dáš. To ako ísť na kupko a neliezť do vody.
už to že s ním chodíš von na kávy a prechádzky je jasný signál že niečo bude a prijať pozvanie na byt večer je jasný dôkaz že bude sex.
ja uznávam a podporujem ťa že máš čas a ísť do toho je vhodné až keď to chceš TY sama a nielen chlap ktorý ťa použije ako nástroj na ukojenie svojích potrieb.
takto by si sa cítila len zneužitá že ťa využil a ty si to vlastne nechcela.

miki26

Najprv si ujasni, čo chceš. Či sa ti páčilo, to čo ten chalan robil alebo menej. Ako si sa cítila pritom? Pokiaľ bolo ti to príjemné, tak môžeš sa ospravedlniť sorry, bolo to rýchlo, ale v budúcnosti možno. O šťastie treba bojovať. Keď nie tak je druhá možnosť nestretnúť sa s ním už, ignorovať a nebalamútiť zbytočne chlapca. Keby som mal ti poradiť, tak spomeň si na tie dotyky, bozky a na základe toho sa rozhodni.

Na záver nedorozumenia sa stávajú, ľudia si dokážu vysvetliť rôzne. Sám som trebárs u jednej slečny záujem nevidel, ale odrazu blesk z jasného neba. Nešiel by si so mnou do Anglicka na 3 mesiace? Vzhľadom k tomu, že bola dobrá kamarátka a na základe toho roka, čo sme strávili, síce nejaké dotyky, bozky neboli, tak som súhlasil. Zarobiť si niečo bude fajn. To dievča v Anglicku poňalo to celé nejako čudne, malo to nejako prešpekulované. Bola príjemná a dobrá kamarátka takú som ešte nemal (okrem partneriek), tak dal som jej šancu na viac a sme spolu dlhšie ako už ako partnerský pár dodnes :D Tým chcem povedať, že rozhodnutie je na tebe a rozhodnutí sa tak, aby si mala šancu byť šťastná.

ja888

JkF,
mas 40 rokov a pytas sa druhych co mas robit? A nechcela by si si to a jim vyjasnit? Vy dvaja ste akteri, v prvom rade si vyjasni co ty chces a povedz mu na rovinu co to je. Ja toto nechapem ako mozes chciet od druhych poradit. Mas vlastne city, ak chces pokracovat tak mu povedz co si zazivala na posledy a co chces teraz. Ved bez komunikacie vztah ani kamaratsky nemoze fungovat.

Jkf

Aaachchchjaaaj. Bratislava. Zaujmy: umenie,kultura,sport,plavanie,prechadzky,priroda,zvierata,kvety,knihy,film,divadlo,muzikal,hudba,tanec,zahrada,opekanie,grilovanie,cestovanie. Rada varim,peciem. Este mam aj ine aktivity,zaujmy. Viem sa prisposobit. Ja deti nemam,ale mam ich rada,rozumiem si s nimi,tak ak mas ty,mohli by sme s nimi nieco spolocne podniknut.

Jkf

Mesacny princ. Preco mam byt rada,ze sa mi vobec ozval? My sme nemali dohodnuty sex. Alebo kamaratstvo s vyhodami,ako je dnes popularne. Nema dovod byt teraz na mna urazeny. Ano,presli sme istu hranicu. No stopla som to este pred milovanim,odisla som. Mna aj dost prekvapil. Lebo posobil tak asexualne,skor ako gay. Je introvert. Mozno preto sa mi to ak zdalo. Neprejavoval nejake naznaky,ze sa mu pacim,ze ma zaujem o mna ako o zenu. Je dost tichy,uzavrety.

Aaachchchjaaaj

A z ktoreho mesta si?Ake mas zaluby? Ja by som mala zaujem, ale ak stale pokukujes po chlapoch, tak kamosky nebudeme