Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde robím chybu alebo už ma neľúbi?

Príspevok v téme: Kde robím chybu alebo už ma neľúbi?
daniel p

Nikdy by som nepovedal, že si budem chcieť rady od ľudí cez net :D Ale skúsim to, lebo vidím, že dosť ľudí tu aj dáva užitočné rady.

Neviem kde robím chybu. S priateľkou máme z môjho pohľadu pekný vzťah. Mne ona veľmi vyhovuje. Povedal by som, že sme rovnako nastavení.

Ale ona sa minimálne raz mesiac sťažuje, že sme málo spolu. Ona je študentka, ja pracujem, je medzi nami 7 ročný rozdiel. Už polroka ma upozorňovala, že sa málo vidíme. Ono je to možno aj pravda. Vidíme sa 2krát do týždňa tak 2-3 hodiny. Ja jej vždy poviem, že sa posnažím, aby sme boli častejšie, je to všetko v pohode a potom po pár týždňoch zase sa sťažuje, že sme málo spolu, že som pohodlný vo vzťahu, ona chce zmenu, mne je to jedno, že som flegmatik, ľahostajný voči vzťahu. Ale to nie je pravda, ona si to nedá odhovoriť.
Vždy navrhne nejký spoločný výlet, lenže ja nie vždy môžem. Cez týždeň sa samozrejme nevidíme (ona je v inom meste, kde študuje, je to viac než 300 km) a cez víkend tak 3 hodiny v sobotu, lebo v nedeľu už ona cestuje. Teraz už je doma, má skúšky hotové, po práci chodí za mnou, naplánovala výlet o mesiac, ale ja nemôžem, lebo máme s kamošmi už 8-ročnú kapelu, darí sa nám a budeme mať koncerty. A proste nie vždy sa dá, aby sme boli spolu. A že jej to všetko chýba, ale ja nechápem, že to nevie pochopiť, že keď nemôžeme byť spolu, tak nemôžeme.
Včera mi povedala, že mi dáva poslednú šancu, buď budeme cez leto spolu častejšie alebo je koniec, lebo sa len trápi. Ale ja nechápem ako ona nemôže pochopiť, že pre hudobníka je dôležité chodiť na koncerty a tým aj zarábať? Lebo ja to beriem aj ako prácu.

Moja otázka znie : neľúbi ma? Lebo ja už neviem, keď sme spolu, je so mnou šťastná, keď sa dlhšie nevidíme 4-5 dni, tak už začína zase nejaký ,,problém". Ja sa s ňou rozísť nechcem, ale nechcem ani skončiť s kapelou. Vždy mi povie, že asi máme iné očakávania vo vzťahu. Keď jej poviem, že ja som predsa rád s tebou, tak ona mi to vzápätí zneguje, že ani by som nepovedala, nemám pocit, že by to tak bolo, ty to stále robiš len preto, že ja chcem,.. Nechápem dnešné ženy, vraj podľa nej nemáme spoločné záujmy. Nestačí vo vzťahu len ľúbiť človeka?

Vážne vďaka za rady. Hlavne baby, dajte mi rady čo mám urobiť pre ten vzťah.

adr1a.

Boze Daniel)) prides mi ako taky truhlik) Daj sem slamu padbem na nu)) vsak bud chlap. Z chlapa robia skutky ciny. Zober ju niekam. Prekvap ju. Bud akcny napadity. Kupujes jej xujoviny ale aby ste spolu niekam sli tak to nie. Stazuje sa ze s nou malo byvas, nesnazis sa, travis malo casu a nie ze jej nieco nekupujes. To si kupi aj sama. Ale cas s tebou ako vykompenzuje? Tak ju prekvap. Zober ju von, na chatu, k vode, spolu nieco podniknite aj keby to malo byt hubarcenie :D alebo si urobte piknik. Podte k vode. Na bicykel korcule. Pozri rozne zlavomaty na nete tam su za facku rozne 1dnove vylety Praha Vieden Varsava ai. Urob jej masaz. A este nieco. Kto bol iniciatorom utlmenia sex.zivota u vas?

Mesačný princ

adr1a. - ok, veď ale musíš uznať, že mám z časti aj pravdu. všetky veľké kapely začínali niekde v garážach :D

Messje

A este sa opytam...
Pises ze ste nespali spolu uz par mesiacov.To znamena ze predtym ano.
Co sa zmenilo?To vam to nechyba?Mas 30 a ona 23.Ty sa s nou za tie 3 hodiny len prechadzas po parku?

Messje

Ked si myslis tak co uz s tym narobim???
To nemyslis vazne?
No zmen to teda.A nie co s tym narobim.
Daniel,prides mi ako chlap ktory nie je ochotny dat nic do vztahu.Len sa vezies.Das neutral a ides.Raz ti ti auto ale zastavi.Ona ta tlacit nebude.Nebude mat silu ani chut.

danie p

Ona ma predtým nepoznala, ani kapelu, v ktorej hráme. Takže nevedela do čoho ide.

Nemám ju na sex ako si možno myslíte. Nespali sme spolu už pár mesiacov. A nie, nie som hajzel, že by som ju pdádzal s inými, aj keď je veľa príležitostí. Keď sme spolu tak sa prejdeme niekam, prípadne pozrieme nejaký film. Hocikedy ju niečim poteším, kúpim jej niečo, minimálne raz za mesiac. Ta ako ona mne. Dala mi ešte poslednú šancu, buď sa to cez leto zmení, alebo už sa so mnou rozíde. Pri hádkach je veľmi priama a hneď chce všetko riešiť rozchodom. Je dosť pesimistická, všeky moje argumenty vyvráti. Skúsim to ešte zmeniť, vymyslieť niečo. A máte pravdu, určite to tak vníma ako hovoríte. Ale to nie je pravda, ta jej vždy povim, ta, keď si mylíš, tak čo už s tým narobím. A vtedy vybuchne a navrhuje rozchod.

adr1a.

Princ klud) vsak autor prispevku pisal ze sa spoznali cez pokec a ona sa az neskor dozvedela ze on vystupuje v dakej kapele o ktorej existencii ani len dovtedy netusila) To uz boli spolu ked sa o tom dozvedela. Tu nepiseme o desmode elane IMTsmile olympicu lucii ai. Ale o dakej provincnej kapelke co je mozno trosku znamejsia v ich okoli. A slecna ani z ich mesta nie je) Ty strasne podla seba a svojej ex skatulkujes ludi a hadzes vsetky zeny do 1vreca. Sebareflexia nadhlad ti chybaju

dalmatinec

Ahoj Daniel.

zaciatok je hned trefny - z "mojho pohladu" pekny vztah. Tebe to takto vyhovuje a keby priatelka nepindala, tak by ti to ani neprislo blbe.
Problem je, ze ak je zena vazne zamilovana a planuje vazny vztah, tak sa neuspokoji s "teraz to tak je a basta". Potrebuje citit snahu a perspektivu.
Ja som mala vztah na dialku, rok, hned ten prvy, zamilovany.. vobec nebolo iste, ako dopadneme, kto kde, studium aj praca... Vidali sme sa ako-tak a vobec sme si nevolali.
Tvoja priatelka podla mna citi a vidi, ze tebe vasa situacia takto vyhovuje a to ju trapi. Jasne, ze reci typu "tebe stacia priatelia a praca" su uz len vysledkom toho, ze sa trapi.
Ja si spominam, ze som vo vztahu na dialku velmi silno citila, ze sice "teraz je to ako to je", cize nemohli sme sa vidat, na druhu stranu som tiez citila a videla obrovsku snahu u priatela navstevovat ma, prisiel aj na otocku, ked mohol, vzdy vymyslal co najrozumnejsie zladenie programov tak, aby sme sa videli, docestoval za mnou na silvestra a hlavne... u oboch nas rovnako narastal pocit tlaku, ze to takto dalej nechceme a nastahujeme sa k sebe, i ked niekoho z nas (alebo oboch) to bude stat iste pohodlie. A dobre sme urobili. Samozrejme, ze sme skoro rok a pol neboli spolu, ale ani jeden z nas sa neuspokojil s tym, ze co, ved potom budeme spolu denne...
Ja ta na druhu stranu chapem, chlapi to maju inak, nespochybnujem tvoju lasku k nej, ale je dost mozne, ze by som sa na JEJ mieste necitila dost milovana. Zena (aj vice versa muz) musia mat pocit priority, ak ide o vazny vztah.
Lubi ta, jasne... trik je v tom, ze kym este hovori o tom, co jej chyba a trapi ju, (pokial to samozrejme nie su ponizujuce vycitky a hysaky, co mohokrat tiez zeny robia) tak ta urcite lubi. Ked prestane, tak je v skratke povedane uz po vztahu.
Mala som v okoli vela vztahov, kde jedna strana hovorila, prosila, snazila sa to menit a ten druhy sa spamatal az potom, ked dosli nervy a odisla zo vztahu. Potom zrazu videl vsetky veci, ktore mohol robit inak. Jasne, ze zeny mnohokrat zbytocne pindaju, ale tiez je pravda, ze casto vychytaju veci, ktore vztah potrebuje zlepsit a ked ich muz ignoruje, tak tym ide vztah do upadku.
Takze, podla mna sa musis zacat snazit... ale ak ti to nejde samo od seba, tak by som si na tovojom mieste dala otazku, co od toho vztahu ocakavas, ci je to zena, ktoru chces robit stastnou.
Proste spravaj sa k nej tak, aby citila ze nielen ked budete spolu byvat, ale aj teraz je pre teba tou naj.
Muza odlisuje od zeny aj to, ze je ochotny za nou cestovat az na kraj sveta, mate to vo svojej prirodzenosti. A tvoja priatelka to tak neciti, preto je nestastna.

Jaja15

takto to vidím ja: si partner alebo frajer s ktorým nemôžem byť cez týždeň a na ktorého sa teším že s ním budem aspom cez víkend a ty si na mňa nájdeš 2-3 hodiny času počas víkendu....ostatný čas tráviš s kamarátmi alebo s kapelou....no z mojej strany to vidím ako neperspektívny vzťah do budúcnosti nakoľko kamaráti a kapela sú ti prednejší ako ja...takto nejako uvažuje tvoja priateľka

Jaja15

Ak niekoho ľúbiš, chceš byť s ním....a hlavne ak ešte trvá obdobie zamilovanosti....Daniel tvoja priateľka je jednoducho zamilovaná, nestačí jej byť s tebou 1-2x týždenne a aj to na 2-3 hodiny...inak vzťah vnímame ak máme 20rokov a inak ak 30 rokov, rovnako ako ak som zamilovaný a ak mám niekoho rád....a tu asi ten problém....ona je stále zamilovaná a ty ju máš rád...ak o ňu nechceš prísť, začni robiť kompromisy....nikto nechce aby si všetok voľný čas trávil len s ňou, ale napr.jeden víkend v mesiaci by ťa nezabil....celý víkend, nie len 2-3 hodiny...z tvojej strany mi to pripadá že ju síce máš rád, ale len na sex...cez víkend s ňou tráviš 3hodiny, čo robievate okrem sexu? ide leto, zober ju niekde na výlet, kúpať sa, na chatu, zober ju so sebou na koncert, veď po koncerte môžete byť spolu...toto už nespraví jeden týždeň spoločnej dovolenky, ak s ňu naďalej budeš tráviť tak málo času, tak je otázkou času kedy si povie že za to trápenie jej to nestojí...každý ste citovo niekde inde....skús si odpovedať na otázku, ak by neštudovala tak ďaleko a bývala tam kde ty, koľko času týždenne by si s ňou vedel tráviť?vieš si s ňou predstaviť budúcnosť? byť spolu každý deň?