Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde robím chybu alebo už ma neľúbi?

Príspevok v téme: Kde robím chybu alebo už ma neľúbi?
daniel p

Nikdy by som nepovedal, že si budem chcieť rady od ľudí cez net :D Ale skúsim to, lebo vidím, že dosť ľudí tu aj dáva užitočné rady.

Neviem kde robím chybu. S priateľkou máme z môjho pohľadu pekný vzťah. Mne ona veľmi vyhovuje. Povedal by som, že sme rovnako nastavení.

Ale ona sa minimálne raz mesiac sťažuje, že sme málo spolu. Ona je študentka, ja pracujem, je medzi nami 7 ročný rozdiel. Už polroka ma upozorňovala, že sa málo vidíme. Ono je to možno aj pravda. Vidíme sa 2krát do týždňa tak 2-3 hodiny. Ja jej vždy poviem, že sa posnažím, aby sme boli častejšie, je to všetko v pohode a potom po pár týždňoch zase sa sťažuje, že sme málo spolu, že som pohodlný vo vzťahu, ona chce zmenu, mne je to jedno, že som flegmatik, ľahostajný voči vzťahu. Ale to nie je pravda, ona si to nedá odhovoriť.
Vždy navrhne nejký spoločný výlet, lenže ja nie vždy môžem. Cez týždeň sa samozrejme nevidíme (ona je v inom meste, kde študuje, je to viac než 300 km) a cez víkend tak 3 hodiny v sobotu, lebo v nedeľu už ona cestuje. Teraz už je doma, má skúšky hotové, po práci chodí za mnou, naplánovala výlet o mesiac, ale ja nemôžem, lebo máme s kamošmi už 8-ročnú kapelu, darí sa nám a budeme mať koncerty. A proste nie vždy sa dá, aby sme boli spolu. A že jej to všetko chýba, ale ja nechápem, že to nevie pochopiť, že keď nemôžeme byť spolu, tak nemôžeme.
Včera mi povedala, že mi dáva poslednú šancu, buď budeme cez leto spolu častejšie alebo je koniec, lebo sa len trápi. Ale ja nechápem ako ona nemôže pochopiť, že pre hudobníka je dôležité chodiť na koncerty a tým aj zarábať? Lebo ja to beriem aj ako prácu.

Moja otázka znie : neľúbi ma? Lebo ja už neviem, keď sme spolu, je so mnou šťastná, keď sa dlhšie nevidíme 4-5 dni, tak už začína zase nejaký ,,problém". Ja sa s ňou rozísť nechcem, ale nechcem ani skončiť s kapelou. Vždy mi povie, že asi máme iné očakávania vo vzťahu. Keď jej poviem, že ja som predsa rád s tebou, tak ona mi to vzápätí zneguje, že ani by som nepovedala, nemám pocit, že by to tak bolo, ty to stále robiš len preto, že ja chcem,.. Nechápem dnešné ženy, vraj podľa nej nemáme spoločné záujmy. Nestačí vo vzťahu len ľúbiť človeka?

Vážne vďaka za rady. Hlavne baby, dajte mi rady čo mám urobiť pre ten vzťah.

Jaja15

Daniel si dospelý chlap, ale chováš sa ak keby si mal 16-17 rokov...už len tie argumenty: ta keď si tak myslíš čo s tým narobím...totálny flegmoš.....tebe vyhovuje, že sa vidíte cez víkend len 3 hodiny? stačí ti to? nie je ti za ňou smutno? nechýba ti s ňou sex? úprimne, mať priateľa s ktorým nemám sex niekoľko mesiacov a on si na mňa počas víkendu nájde 3 hodiny, brala by som ťa v najlepšom prípade ako kamaráta....pohni prdelou, zober si dovolenku a prekvap ju....ubytko sa dá zohnať za pár šupov, choďte napr do Prahy(aj taam zoženeš ce net lacné ubytko), na chatu, zober ju na víkend na pobyt do kúpelov....nekupuj jej kraviny, potrebuje cítiť že ju máš rád k tomu patrí aj sex....ak chceš ešte zachrániť vzťah a teraz máš na to príležitosť lebo nie je v škole, buď s ňou aspom 2-3x do týždňa po 2 hodiny a aspom 1 celú sobotu v mesiaci buď celý deň s ńou.....zober ju na dobrú večeru, choďte si sadnúť so spoločnými kamarátmi, nech u teba cez víkend prespí....vieš čo jej vadí, vieš čo jej chýba ak s ňou chceš zostať - zmeň to....

Messje

Daniel
Ona chce sukromie.Nie aby tvoja mama okolo nej skakala.Ona chce teba,nie mamu.Pochop ju.Potom jasne ze ani na sex nie je chut.Na tu chatu ste mali ist sami?Ak ano...lieky si si mohol zobrat a ist.2 tyzdne si uz bol chory,tak vtedy to take zle asi uz nebolo.
Je uz znechutena,znudena,nic pre vztah nerobite.Ona ta vidi ako starsieho chlapa,ktory by uz malat nejake priority a stale nic.

bucham trepem

Na čo ti bude baba na ktorú nemáš čas a je 300 km ďaleko bohvie s kým? Nájdi si babu vo svojom okolí a nasťahuj si ju k sebe.

adr1a.

Daniel. Je to tak ako som si myslela. Zlepsis vas vztah bude aj sex.vztah. Proste ona si mysli ze ju nelubis zanedbavas ju, nemas na nu cas ai a preto sa to u vas odzrkadluje aj na tom vasom sex.zivote.

Takze pocuvaj. Teraz si pekne sadni pred kalendar. Vyskrtni si dni kedy mas koncerty a skusky s kapelou. Aj kedy pracujes. A teraz tie volne dni cas co ti tam ostane urci - vyclen pre svoju priatelku. Predsa nemarodis nonstop a zrejme koncertovat si siel ked vam aj ta chata vypadla. Vie ako sa musi ona citit? Ako 5koleso u voza. Takze tie volne dni co ti teraz v tom kalendari ostanu - vyclen pre nu a na tie dni vybav chatu vylet ci to auto. Inak vas vztah nevydrzi. Bude to ako som ti uz pisala v mojom uplne 1prispevku. Ak ju milujes a ozaj ju chces tak pohni ritou rozumom a bud iniciativny. Ti poviem uprimne, ja mat takeho ako ty tak ta prizabijem)) ja som az prilis akcna zivelna temperamentna a takato zdochlina ziva mrtvola by ma snad zinfarktovala)) a to ti nenadavam. Tak sa potom neuraz len sa ti snazim poradit pomoct. Mas 30r tak sa aj tak spravaj. Zenam imponuje silny chlap. Co si stoji za svojim. Aby mala pocit pri tebe ze ju milujes potrebujes, moze sa o teba opriet spolahnut, aby citila lasku istotu, pocit bezpecia

dee8

Daniel, zrekapituluj nam a hlavne sam sebe, co si ty doteraz pre nu spravil, okrem toho ze jej kupujes drobnosti a chodis za nou raz do tyzdna na prechadzku. A potom si to porovnaj... kolko snahy uz ona dala do vztahu a ty si to vzdy zmietol... ved urcite existuje nejaky kompromis, kedy by si nemal pracu/koncert/skusku kapely a spravil by si si na nu cas... len sa mi vidi, ze ty ani nechces... prisiel si si sem po radu, co je pekne, ale neviem ci sa pohnes niekam dalej. Ked chces mat vztah, tak musis do neho nieco aj dat/obetovat (ale zas nie extrem). O tom to je, zosuladit doterajsi zivot s novym vztahom, aby to bolo v rovnovahe.

daniel p

adr1a: Všetky tie činnosti, ktoré si vymenovala, mi presne aj ona navrhla. Mali sme ísť pred 3 týždňam na chatu, ale bol som chorý predtým už 2 týždne, bral som antibiotiká, tak sme nešli nikam. Čo bola aj škoda, ale tak nedalo sa inak. Aj na zlavomate našla nejaké výlety, ale tak som jej povedal to čo s tými koncertmi, že neviem či budem vtedy môcť. Odvtedy už o tom nehovorí. A ona bola iniciatórkou utlmenia nášho sexuálneho života.

daniel p

Messje: tak zase sa neveziem vo vzťahu. A v suvislosti s tým, že keď myslíš, tak čo už narobím. Ona je veľmi negatívna, všetko mi zneguj, tak potom toto zo zlosti poviem.
Jasne, že mi to chýba. Naposledy asi na tom výlete v januári. A keď niečo chcem, tak sa vyhovorí, že je unavená, má menštruáciu, nemá ochranu, atď. Ak má chuť, tak max. mi to rukou urobí.

A za tie 3 hodiny, tak sadneme si a lavičku, rozprávame, alebo si ideme niekam sadnúť. Ja chodím za ňou a nie vždy je možné to auto, tak potom sa musím riadiť podľa busu. K nim domov často nechodím, nemá to doma veľmi dobre. Občas príde aj ona za mnou, nemá s tým problém, ale mne je lepšie,keď ja idem za ňou. Viac sa mi to páči, nechcem ju zaťažovať. U mňa doma bola naposledy pred mesiacom, lebo sme boli v kine. Ale tak ja vidím na nej, že veľmi k nám chodiť domov nechce (asi preto tie výlety chce), lebo je jej nepríjemné, keď moja mama okolo nej stále obskakuje a že sa cíti na obtiaž, že má s ňou len starosti. V tom je komplikovaná.